Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jimbo1000

0 bejegyzést írt és 185 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Nyerj Avatar posztert 2010.07.11 15:11:00
Egy szép nagy méretű Avatar poszter boldog tulajdonosa vagyok, itt porosodik már néhány hónapja, mivel sajnálatosan nem tudom sehova se kirakni, maximum a plafonra férne el. Úgy gondolom, hogy más is boldogan birtokolná ezt a 2 m x 1,5 m -es posztert, ezért hát azé lesz, aki a 150.…..
jimbo1000 2010.07.14 10:50:34
@koimbra: akkor minden király posztert egy ismerösön keresztül szerzed? tudtam, hogy magasrangú kapcsolatok szükségesek ehhez :)

egyeltalán magyarországon van hely, ahol be lehet szerezni?
néztem ilyen külföldi internetes oldalakat, de nagyon maccerásnak tartom, meg nem kis pénzeket is kérnek el.
jimbo1000 2010.07.14 11:10:15
@koimbra: vannak ilyen mozitulajok, milyen földrészen élsz te? :)

vatera meg az ebay dolgok azok, amikbe a legkevésbé bízom, de lehet majd bepróbálkozom egyszer velük, ha már teljesen kétségbeesek és tényleg nem lesz más út.

amúgy jó kis játék (még annak fügvényében is, hogy csak ma délelött szereztem tudomást róla, így szinte le is maradtam, mert nem vágtam, hogy már szinte vége is a játéknak), ha lesz következő, akkor azt nagyon várom.
jimbo1000 2010.07.14 11:43:56
@koimbra: akkor én vagyok a nap hőse :)
bár öszintén nem tudtam, hogy hanyadik leszek, mert csak randomra írtam, mert a cikk olvasása után eszembe jutott, hogy régebben nagyon szerettem volna gyűjteni plakátokat.

@Shyllard: nálunk a plázában rákérdeztem, de ők nem tudtak segíteni (sok fiatal dolgozik ott, és gondolom van köztük egy-két filmrajongó, és ők már az elején lecsapnak rájuk)
Még nálunk van egy művészmozi féleség, majd ott körbeszimatolok, hogy mi a helyzet.

Tényleg, a héten láttam az Aktívot (amúgy ilyen szennyműsorokat nem nézek) és Leo DiCaprióval volt egy interjú az Inception premierjén egy magyar riporterrel, aki megajándékozta egy Szabó István által dedikált Mephisto plakáttal.
Filmdroid Két Eredet poszter 2010.06.25 21:34:00
Két újabb Eredet poszter látott napvilágot, a filmet Christopher Nolan rendezte és Leonardo DiCaprio játssza a főszerepet, mellette ott van még Ken Watanabe, Marion Cotillard, Ellen Page, Cillian Murhpy, Michael Caine és Joseph Gordon-Levitt is. A történet egy része az emberi elmében…..
Filmdroid Stallone, a keresztapa 2010.06.25 12:09:03
Sylvester Stallone leginkább akcióhősként ismert, azonban most egy keresztapát fog eljátszani, de nem Francis Ford Coppola klasszikusának a folytatásában. Az idős színész ugyanis úgy döntött, hogy Al Capone után Amerika második legismertebb maffafőnökét, John Gottit szeretné…..
Májusban nézhettétek meg az Eredet karakterposztereit, akkor minden egyes szereplő egy bizonyos jelzővel illettek. Az alábbi előzetesben pedig be is mutatják őket. Christopher Nolan 160 millióból gazdálkodhatott, remélhetőleg a dollármilliók nem mentek a kreativitás rovására és…..
jimbo1000 2010.06.23 10:37:38
@Shyllard: az már bátran kijelenthető, hogy idén nyáron ez lesz a legjobb és film (sőt akár az év filmje).
Azt nem értem, hogy miért rontaná meg Nolant a pénz, a TDK is egy vagon pénzbe került (185 milla), még sem látszott meg rajta.
A végén egy reszelős hang benyögi, hogy Rated R. Megnyugtató, Robert Rodriguez szembement a trenddel és nem PG-13-as tinifilmet készítetett Antal Nimróddal. A fél perces reklámban nem sok újat mutatnak, csak egy-két új dolgot láthatunk, ez is dícsérendő, hogy nem teszik ki a…..
jimbo1000 2010.06.21 22:56:35
@koimbra: a district 9-nél azé számoljunk, hogy az Peter Jackson filmje, és a Weta neki mindig baráti áron dolgozik, bár Rodrigeznek is lehetnek ilyen haverjai.
Filmdroid Fél órás Batman film 2010.06.19 14:30:41
Ismét alkottak a rajongók, ezúttal nem egy pár perces filmet hoztak össze, hanem egy jó fél órás alkotást kreáltak, ennek címe: City of Scars. A történet szerint Joker kiszabadul az Arkhamból és rögtön ezután kinyírja  egy srác szüleit. A hír hallatán Batman…..
Az Avatarban Neytiri és Jake megkedvelték egymást, együtt is töltöttek egy (Cameron fejében mostanra már több) forró éjszakát, a jelenetet állítólag leforgatták, de a PG-13-as besorolás miatt  nem került bele a produkcióba, elvileg majd a DVD verzión (a fapados kiadás eddig…..
Filmdroid Green Lantern poszter 2010.06.18 22:43:00
A Bleeding Cool oldalán jelent meg egy két részletben lefényképezett poszter a Zöld Lámpáshoz kapcsolódóan, az első alapján leszűrhető, hogy milyen lesz Ryan Reynolds maszkja. A képregényhős a DC kiadó egyik közismert figurája és az Igazság Ligája oszlopos tagja, többször is…..
jimbo1000 2010.06.19 16:51:16
@koimbra: biztos valami 2in1-ként akarták eladni :)
Nálunk a Szupercsapat csak augusztus 5-én oldja meg a problémákat. Négy veterán katona áll a középpontban, akiket olyasmivel gyanúsítottak meg, amit nem követtek el. Liam Neeson formálja meg a csapat vezetőjét és mindig örül, ha az eltervezett dolgok sikerülnek, sosem készít B…..
jimbo1000 2010.06.17 22:15:07
@koimbra: jaj ismerem ezt, hogy az egyik nagy kritikus szórakoztatónak találja, míg a másik szarrá alázza - ezért sem szabad egy filmkritikus véleményére adni, kivéve a tiédre :)

Gondolom a lényegről akkor nem írtak, hogy a sorozatot mennyire idézi fel, mennyire táplálkozik belőle a film, mert sokaknak az számít, akik már régóta várják a filmet (mert nyílván a sorozatot sem szerethette mindenki. de aki szerette annak tetszeni fog-e a film?)
Filmdroid Miley Cyrus thrillerben 2010.06.17 13:01:00
Miley Cyrus először még csak azt mutatta meg, hogy mennyire tud énekelni, majd a vásznakon is kipróbálta magát, legutóbb Az utolsó dal romantikus drámában játszotta a főszerepet és habár a kritikusok lehúzták, a nézőknek sem tetszett (imdb 3,1), azért jól termelt a film a…..
jimbo1000 2010.06.17 22:10:30
@Shyllard: ott nem úgy lesz, hogy az ellen page által alakított csaj tud belépni az álmokba, és neki kell csapdába ejtenie azokat akiknek az álmába betör, hogy őket eltereli egy olyan álomvilágba, ahol már a leo által alakított karakter már lopkodni tud az elmékből.
nyílván így alaposan végigjárva más, de egy átlag ember számára ez egykutya.
A Kick-Ass képregényfilm, amibe láthatóan mindent olyan elemet beleolvasztottak, amiért a képregényeket szeretjük. A papíralapú művet nem ismertem, a filmről a neten olvastam először  és mindenféle karakterposztereket is láttam már, de  a trailerbe nem mertem előre…..
Filmdroid Vasember 2 (Iron Man 2) 2010.04.30 21:35:00
  Ki a leglazább és legjobb dumájú képregényfigura? Akad egy-kettő, ott van például Peter Parker, aki miután felölti jelmezét két csapás között elsüt egy poént is, Fáklya pedig szintén szeret humorizálni. A filmek terén már más a helyzet, Pókember csendesen vívta…..
jimbo1000 2010.04.30 21:54:28
@A nép fia: szerintem az nyílvánvaló volt, hogy a szívével mindig lesznek már gondjai, vagyis az első rész alapján én ezt gondoltam.

Akkor a filmben fel sem tűnik se amerika kapitány, vagy thor?
legalább a kalapács és a pajzs majd kárpotolni fog.
jimbo1000 2010.05.08 17:57:08
@Spawn85: söci-be minek kötsz bele, látod hogy egy hegyi troll :)
jimbo1000 2010.05.08 20:51:44
@Spawn85: én úgy vagyok az ilyenekkel, hogy fikázó emberek mindig is vannak, olyanok mint az iskolában a hülye gyerek. jól megverik őket mert adja a hülyegyereket, erre pedig másnap még hülyébb lesz, nem pedig tanulna belőle és barátkozna értelmes hangon.
bár én sose ütnék meg senkit :)

ha dokumentumfilmek alant a discovery, spektrum, meg net.geo-t meg ehhez hasonlóakat értitek, akkor szerintem ott is a valósághűség azé belelehetne kötni.
A legendás képregényguru Stan Lee sorozatot készít, amely majd a History csatornán lesz látható. Lee célja, hogy igazi X-Meneket találjon a való világban, a show egyik  házigazdája ő maga lenne, míg a másik Daniel Browning Smith, a világ leghajlékonyabb embere lesz. A sorozat…..
Anno a Titanic költségei az egekbe szöktek, a stúdió csak fogta a fejét, a média pedig gyakorlatilag már kezdte eltemetni James Cameron karrierjét. Aztán bemutatták a filmet, amely bevételei láttán a producerek nem győzték dörzsölni a szemüket, a mű végül 1,8 milliárd dollárt…..
Filmdroid Az Eredet előzetese 2010.05.08 11:16:40
A nyár agyatlan és látványos akció-és kalandfilmjei között feldülés lesz megnézni egy szintén látványos, de agyatlannak nem nevezhető művet. Az Eredet eddigi anyagai legalábbis arra engednek következtetni, hogy Christopher Nolan nem csak úgy összecsapta a forgatókönyvet és nem…..
jimbo1000 2010.05.08 12:43:44
@Shyllard: valahogy sejtettem, hogy így fel leszel izgulva, ha meglátod a trailert :)

@0gre: az a batmani realitás a TDK-ban már egy kicsit elhúzodott a fantázia felé, ami már szerintem nem olyan jól nézett ki.

Végül már én is nagyon várom, ez a nyár legvárosabb filmje, és remélem ez lesz a legértelmesebb is, ami bíztosra is vehető.
Filmdroid Heti néznivaló 2010.05.06 18:22:48
Ezen a héten hiába érkezett hat új film is a mozikba, egyik sem fog tömegeket megmozgatni, de 7 nap múlva jön a Robin Hood, ami talán okozhat egy kisebb nézőrohamot.Az út (The Road): Egy férfi és fia a vándorol a posztapokaliptikus Amerikában. Élelmet csak nehezen lehet találni…..
James Cameron sokáig a Titanic szerelmese volt, többször  lemerült a mélybe, hogy szemügyre vegye a roncsokat, majd filmet is készített a szerencsétlenül járt utasszállító hajóról. Az óceán mélyét tehát már "kivégezte", jöhet az űr (a klasszikus mondattal…..
jimbo1000 2010.04.30 15:36:03
@JohnHenry: a külföldi oldalakon is most került ki ez a hír, írták azt is, hogy egy korábbi marsjárgányra is akartak felszerelni ilyen kamerákat, csakhogy akkor nem volt elég pénz (bezzeg ilynre nincs pénz a Nasa-nál, de ha már valami katonai cucc kell az usának, akkor megy a támogatás). a lényeg hogy a következő marsjárgányra valszeg már fel fog kerülni az a kamera.

@Shyllard: lehet, hogy az avatar nem volt egy olyan tökletes film, mint a tdk, de azért "sz*r" szintű jelzőkkel se illesük a filmet, mert azért annál azért kicsivel többet ér.
jimbo1000 2010.04.30 16:41:57
@Shyllard: ha a titanicra, akkor nem szóltam (bár mindenkinek lehetnek az életében érzelmesebb pillanatai), ha meg a korábbi műveire, akkor koimbra mérges lesz rád :)
Filmdroid Vasember 2 IMAX poszterek 2010.04.22 21:39:09
Ha minden jól megy egy hét múlva ilyenkor már magunk mögött tudhatjuk a Vasember folytatását, mi egy héttel hamarabb láthatjuk, mint az amerikaiak. A stáblista után maradjatok, mert ha minden igaz fel fog tűnni Thor és Amerika Kapitány az utolsó jelenetben (az elsőben Nick Furynak…..
jimbo1000 2010.04.22 22:32:19
@Shyllard: csütörtökön korán kell feküdni a suli miatt? :)
jimbo1000 2010.04.23 12:27:36
@Shyllard: de jó neked, hogy még járhatsz suliba (és ezt komolyan mondom).

az imx2d vs. imax3d vita meg hülyeség, mert a kettő nem zárja ki egymást. ezt úgy kell felfogni, mint a sima normál méretű vászon, ott is van 2d-s és 3d-s filmek, csak az imaxnél nagyobb a vászon. ennyi. aki ezt már nem fogja fel, az megérdemli...
Az év egyik legérdekesebb filmjének ígérkezik az Eredet (Inception), nem csak azért, mert Christopher Nolan eddig még nem okozott csalódást, hanem mert a produkcióban gyakorlatilag nem szabtak határt a fantáziának, hiszen a játékidő egy (nagy?) része az emberi elmében játszódik…..
jimbo1000 2010.04.22 21:26:11
@Shyllard: Nolan akkármennyire tud jó filmeket csinálni, nem hiszem hogy ekkora hatalma lenne (kivéve ha ő a főrészvényese a WB-nek).
A TDK-nál már nem emlékszem mennyi anyag volt kint, de arra emlékszem, hogy nem okozott 'fú de nagy' meglepetést a film. Sőt emlékszem arra, hogy valamelyikötök nagyon emlegette, hogy milyen jó a reklámkampánya, hogy direkt nem mutatják meg az akciókat sem, de aztán leesett számomra, hogy nem is volt akció a filmben, ami ne lett volna benne a trailerekben.
jimbo1000 2010.04.22 22:30:46
@Shyllard: tudtam, hogy a 'sem'-et nagy betűkkel kéne írnom. :)
itt arra akartam célozni, hogy mindig az akciókat lővik le előszőr, aztán jön a film többi része.
kétarcon kívül szinte mindent bemutattak, és jokerből is csak a korházas jelenetről nem lehetett tudni hivatalosan. én mohon minden kis videócskát megnéztem, és erre a moziban semmi meglepi nem volt - pedig hogy elképzeltem magamnak, hogy jokerrel és kétarccal miféle cool-os jeleneteket lehetett volna még összehozni (és itt nem lövöldözös akciókra gondolok)
A Los Angeles Times készített egy interjút James Cameronnal, aki elárulta, hogy jelenleg az Avatar második részének az előkészületei folynak. A korábbi híresztelésekkel ellentétben nem az Alpha Centaurin és az azt körülvevő holdakon fog játszódni a cselekmény, hanem a…..
jimbo1000 2010.04.21 15:12:50
@Alex Mahone: ahhoz képest szépen olvasgatod az avatar pletykákat, ha már az elsőből is elég volt
jimbo1000 2010.04.21 17:00:13
@Shyllard: ez az újra bemutatás nagyon emlékeztett a TDK 2009. január 23-ai újrabemutatásra. De ők nem a pénz miatt csinálták, hanem így akarták kifelyezni tiszteletüket Heath Ledger egyéves végleges távozása iránt.
jimbo1000 2010.04.21 17:48:07
@Shyllard: ha ezt te be is kajolod...
de aztán rájöttem, hogy igazad lehet, mert az ebből befolyt bevételeket a WB ünnepéjesen átutalta Matilda Ledger számlájára.
  Mitológiai lényekkel nem csak a szekrény, de a padlás is tele van. Ha egy ország turkálni kezd a múltjában bizonyára fel tud mutatni néhány érdekes mende-mondát vagy teremtményt. Hollywood pedig mindig is szeretett turkálni, a görögöknél pedig lehet is, hiszen elég…..
Astrid Bergès-Frisbey francia színésznő leszerződött a Karib-tenger kalózai 4-re. A hölgy Syrena-t, a szépséges és vonzó hableányt fogja játszani. Valószínűleg nem csak egy kis mellékszerepe lesz, hanem központi figuraként lesz látható a produkcióban. A Pirates of the…..
jimbo1000 2010.04.15 21:44:28
@Shyllard: ilyen embert is ritkán látni :)
mert az az elfogadott tény, hogy a karib 1-2-3mal csökken a színvonal, nem pedig nő. az 1. az tényleg nagyon jó volt, a második már még elfogadható, míg a harmadik már inkább kinlódás volt.
Jó egy hónapja Vin Diesel azt írta a Facebook oldalán, ha minden jól megy, akkor a következő héten már tud egy-két vázlattal szolgálni a Riddick 3-mal kapcsolatban. Az egy hétből több lett, de végül csak bemutatta az első vázlatot. Ezen a főhős látható, amint nincs éppen…..
jimbo1000 2010.04.12 08:37:31
@koimbra: egész pontosan hogy is vannak ezek a Riddick filmek?
mert eddig találtam egy részt a sötétség krónikái néven, míg a második rész egy animációs film volna sötét düh címen?
jimbo1000 2010.04.12 10:16:16
@koimbra: köszi, akkor kezdem érteni:
2000-ben Pitch Black
2004-ben A sötétség krónkái
majd 2010 után ez lesz Riddick címen

ha megnézem őket, akkor fogom igazán megérteni, hogy igazábol hogy is néz ki az egész.
Ismét alkottak itthon "ferdítők". Ahelyett, hogy meghagyták volna a Kick-Ass eredeti címét, inkább adtak neki egy poénosnak szánt elnevezést, pedig itthon elég sokan értik és tudják, hogy mit is jelent a film címe. Tehát itthon HA/VER néven fog futni.A Kick-Ass Mark…..
jimbo1000 2010.04.12 09:26:44
@freddyD: a burtoni batman filmek denevérember címen fut.

egyébként is aki itt osztja, hogy szar a cím, az tényleg megtehtné azt a szívességet, hogy felajánl egy jobb lehetőséget, és aztán egy peticióval a forgalmazohóz bekopogtathatna. ha meg nem tud, akkor inkább kussoljon, mert ez tényleg szégyen, hogy más munkáját kritizáljuk, míg a sajátunk még annyit sem ér.