Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sztich

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a helyzet, hogy már évek óta, amikor edzés közben háton fekve végzek gyakorlatokat, akkor MINDEN ESETBEN automatikusan beugrik, hogy ha vége az edzésnek, hazamegyek Columbo-t nézni. Na most, ennek első hallásra egyrészt semmi értelme nincs. Másrészt mivel naponta több órát is edzek, ezért ha…..
A belga Triggerfinger kétségtelenül az egyik legdögösebb európai rock and roll zenekar, amelynek tavalyi All This Dancin’ Around című lemeze végre meghozta a több mint 10 éves együttes nemzetközi elismertségét. Az európai Queens Of The Stone Age-nek is hívott zenekartól hangos…..
Joggal végig nagyszerű teljesítményt nyújtott, tulajdonképpen csak miatta, Peter Sramek és Tóth Gabi kedvéért volt érdemes nézni az évadot, amiben azért volt mellényúlás bőven (Nyári lányok, Csobot Adél, Varga Győző, stb.), de így is az év - egyelőre - legnézettebb műsora…..
sztich 2015.11.29 21:40:58
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
sztich 2015.10.27 13:36:39
@jacksly: Egyetértek. Viszont olyan hangja van a szemüveges srácnak, hogy azt nem lehet überelni.
A Fargo első évadát mindenhol ünnepléssel fogadták, úgyhogy érthető módon nagyon vártuk a második évadot, még akkor is, ha tudni lehetett, hogy nem sok köze lesz az előzményekhez, se szereplőkben, se történetben. Igen, pont úgy, mint a True Detective második évadában, amit…..
Annyira magyaros véget ért a hazai labdarúgó-bajnokság közvetítése körüli huzavona, hogyévek múlva tanítani fogják majd valami állami médiaakadémián: a jogok egy részéért nem kevés pénzt fizető Sport TV egy meccset sem adhat a hétvégi bohóckodásból, mert csak. Mindegy,…..
sztich 2015.07.17 15:58:49
@Shikaka: A Fradinál nem.
Paul Schrader neve nem tartozik a legeslegnagyobbak közé a filmvilágban, annak ellenére, hogy olyan Scorsese-klasszikusokat jegyez forgatókönyvíróként, mint a Taxisofőr, Dühöngő bika és Krisztus utolsó megkísértése. És azt kell mondanom, hogy a Kisvárosi gyilkosságnak is jót…..
Danny Boyle-ra sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy egysíkú lenne témaválasztásaiban. Kultikus drogfilmtől kezdve minden idők egyik legmeghatározóbb zombifilmjéig gyakorlatilag rendezett már mindent, és egy kivétellel ezek vagy eltűntek a süllyesztőben, vagy csendes…..
Barbara és Loki nyert, ez van, győzött az igazság, vagy mi. Holnap jön a poszt, az idei utolsó.  Na kérem, mivel livebloggolni nem fogom a Jeles Eseményt, de ettől még nézem/nézzük lelkesen ugye, legyen hát egy olyan poszt, ahol lehet kommenteli élőben az eseményeket. Sőt, legyen…..
sztich 2015.05.29 20:01:25
sztich 2015.05.29 21:26:20
Több olyan rangos hazai, magyar érdekeltségű és nemzetközi sporteseményt rendeznek meg szinte egy időben május 30-án, melyek közvetítési jogait a Sport TV birtokolja. Az NB1 (bohócliga) zárófordulójának mérkőzéseit a megszokott program szerint a Sport1 közvetíti 15.45-ös és…..
sztich 2015.05.14 17:00:48
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Meglepő, de viszonylag sokan nézik, mert bár sárga és savanyú, de a mienk. : )
Alekosz kondenzcsíkos alsónadrágja, Pongó cigányozása, Aurelio faszpörgetése vagy az Éden Hotel erőszakoskodó játékosa is csak jelenthet a gyökérségi versenyben, aminek jelenlegi csúcsán egy kambodzsai tévéműsor ül, ha van isten, egy kristálydildóval a kollektív seggében.…..
A román, magyar és és cigány táncfolklór elemeit ötvöző Fricska táncegyüttes a britek legnépszerűbb tehetségkutatójában járt (ott, ahol az Attraction ugye nyert), és ha már ott voltak, négy igennel tovább is mentek, mert a zsűri tátott szájjal ohmygodozott a produkció…..
sztich 2015.05.11 08:38:42
Hát ezt a jóravaló, de kissé együgyű kopasz fiatalembert már sose eresztik ki a ligetből? Ott áll a fák között, mint egy kék ingbe és barna nadrágba öltöztetett fasz, kapaszkodik a kis cédulájába, hogy el ne szédüljön magától, és már vagy huszadjára mondja el a faél…..
sztich 2015.05.09 12:42:30
@ZLATAN: Persze, taktikának nem volt rossz. :) Jaja, az engem is zavar, hogy sokszor nem érteni, amit mond.
sztich 2015.05.09 12:44:29
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Minden megengedett, (kivéve az ütés, ugye), de attól még alattomos, valljuk be. :)
sztich 2015.05.09 12:51:54
@kismalacka: Egyetértek veled.
Vagy ahogy én ismertem meg előbb, Ellis Carver a Drótból és Clayton Hughes az OZ-ból. Gilliam egyrészt 107 mérföld per órával ment az 55-ös táblánál, másrészt meg találták egy vicces cigarettát a kocsijában, harmadrészt meg már nem volt szomjas a kormány mögött. Ittas…..
Chad L. Coleman elég ideges lett, amikor a metrón meghallotta, ahogy két utastársa arról beszél, vajon honnan ismerhetik, és egyikük a  Nem ismerem ezt a niggert mondatot ejtette el közben. Az AMC zombis sorozatában Tyreese karakterét alakító színész erre kicsit kiborult: ..
sztich 2015.05.05 11:33:15
Teljesen hidegen hagy a foci, nem azért, mert lány vagyok, hanem azért, mert a sógorom amerikai focizott, így értelemszerűen nálunk ez a sport került előtérbe, a családi zsargonban "lányfocinak" nevezett európai futballt kizárólag eb-n vagy vb-n szoktam nézni, ott is csak az…..
sztich 2015.05.04 16:26:12
+1
Smoking Barrels Az igazi Mao (1994) 2015.05.02 06:00:00
A KRITIKA SPOILERES! Az ismeretterjesztő vagy dokumentumfilmeknek mindig is alapvető céljuk volt felhívni az emberek figyelmét valamire vgy valakire, ez a dolog azonban kivétel nélkül egy nézőn kívülálló dolog volt. De vajon képes-e egy produkció ráébreszteni a nézőjét valamire…..
Ezek szerint még lehet ezt fokozni. A TV2 először leadta azt a hírhedt jelenetet, amiben az Éden Hotelben Gábor szexre próbálja kényszeríteni Nórit, majd a csatorna kiadott egy hivatalos közlemény, ami szerint nem történt erőszak, hiszen azt azonnal megakadályozták volna, majd…..
sztich 2015.04.28 19:59:41
@Atika!!!: Nekem is.
sztich 2015.04.28 20:00:42
@Advanced Flight: Így van. Sikerült elqrniuk egy jó formátumot.
Óriási hírt közölt ma a Kotaku, miszerint Dragon Ball Super néven új sorozat készül a '90-es évek egyik legkedveltebb animéjéből. Egy bizonyos korosztálynak biztosan nem kell bemutatni a Dragon Ballt, ez az a japán rajzfilmsorozat, ami hatalmas sikerrel futott Magyarországon is, hogy…..
sztich 2015.04.28 15:24:21
Levelet kaptam. Az FTC Zrt. hírlevele landolt elektronikus postafiókomban. Finoman szólva se vagyok a hírlevelek elkötelezett rajongója, ezért aztán nem fogadtam különösebb örömmel a két nap különbséggel kétszer is, közel azonos tartalommal kiküldött hírlevelet. Egy kicsit se…..
sztich 2015.04.14 15:58:28
Hiába imádjuk a filmek világát, akarva-akaratlanul becsúsznak időnként olyan alkotások, amik nem ütik meg a szórakoztatás színvonalát vagy épp dögunalmasak. Egy ilyen listát objektív szemmel nem is lehetne összeállítani, hiszen mindenkinek más az ízlése, mindenkinek más a…..
Van, hogy az ember megbánja egy-két könnyelmű ígéretét. Én a kisöcsémnek névnapja alkalmából egy mozizást szavaztam meg, és jó testvérek módjára felosztottuk a melót: én fizettem a jegyet és a popcornt, ő választotta a filmet. Az első darab, ami a szeme elé került, a Home…..
sztich 2015.03.28 22:37:29
@Darth_Vader: Erre mi szükség van?
Ha valaki tudja, hogy mit tol Keanu Reeves, ossza már meg velem legyen szíves ezt az információt, ugyanis hihetetlen, hogy mennyire nem fog rajta az idő. A John Wick-ben is ugyanolyan eszméletlenül jól hozza az akcióhőst, mint 20 (!) évvel ezelőtt ebben a kiváló filmben. Óriási…..
13 lány egy ágyban mégiscsak túlzás, nem? Nem, ha egy kiváló vígjátékban fordul elő, és főleg akkor nem, ha a férfinézők legnagyobb örömére Marilyn Monroe az egyik lány. Nekünk, lányoknak pedig ott van Tony Curtis, igaz, hogy a játékidő nagyobb részében főként női…..
sztich 2015.03.06 12:38:33