Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erunder

5 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, jön a hazai tévére is a The Great British Bake Off , a világ messze legjobb süteményes műsora, aminek eredeti változata a britek egyik kedvenc műsora. Rém egyszerű formátumról van szó, sütni kell benne, süteményt (höhö), sokat, jót, szépet. A versenyben nem profik indulnak, hanem…..
Megérezte Havas Henrik, hogy nem maradhat sokáig a Hot! magazinnál sem: egy órával a kirúgása előtt vetette fel a titkárnőjének, hogy vajon mikor veszik észre, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő magazinban tárcát vezet. Íme a Tanár úr facebookos posztja:    A dolog előzménye, hogy március…..
Kezdem a lényeggel: a Duna TV Oscar-közvetítése, pontosabban az, ahogy a stúdióban megbeszélte a három műsorvezető azt, ami történt, ami várható, és úgy általában, hogy mi zajlik, az rendben volt. Lehet, hogy azért mondom, mert eredeti nyelven néztem, úgyhogy nem tudom milyen volt a szinkrontolmács…..
Erunder 2015.12.31 12:29:34
@S0und: Nem mind. [img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a4/d3/77/a4d37705a80032f0c7e8d6c8b3da01f6.jpg[/img] :D
A Mad Max 4 alcímére (Fury Road) kísértetiesen emlékeztető címmel, The Chronicles of Riddick: Furia-ként fog nemsokára mozikba kerülni az újabb Riddick mozifilm, amit egy tévésorozat is követ majd, Merc City címmel - írja a Movieweb tévés szekciója. A híreket maga Riddick,…..
Olvasóinkat megosztotta a True Detective második évadáról írt, felettébb negatív kritikánk, egyikük pedig nem volt rest, és felkérésemre megírta, hogy miért volt jó ez az etap is. Erunder sorai következnek.   Mivel még mindig divatos a True Detective-t fikázni, így ideje egy…..
Erunder 2015.08.25 10:49:40
@kelemen12: Nem vélem tudni, hogy mit gondolnak mások, mert nem vagyok médium. Az elején megpróbáltam megmagyarázni, hogy az átlagnak miért nem tetszett? Ez nekem nem rémlik, pedig tényleg én írtam.
Leírtam, hogy miért tetszett.
Igen, befolyásolható vagyok, mint mindenki. Ha a médiából valamiről folyamatosan azt hallod, hogy szar, akkor tényleg azt fogod róla gondolni. Számít, hogy mikor láttad, ugyanis mindenki az előző évadhoz hasonlította. Amennyiben ezeket nem érted, ne is írj vissza!
Erunder 2015.08.25 10:53:45
@lk2: Mond el kérlek! Hogyan működik?
Hogyan működik az emberi psziché, miért gondoljuk azt valamiről, hogy jó, vagy rossz és minek a hatására?
Mindenki önkéntelenül is elkezdte az előző évadhoz hasonlítani. Szerinted amennyiben fordított sorrendben jön ki, nem mondták volna azt, hogy az előzőhöz képest ez nem túl izgalmas, esetleg azt, hogy a történet annyi egyszerű mint faék?
Erunder 2015.08.25 11:03:38
@justbabbling: LOL :D
Mármint Nic Pizzolattot-t, vagy engem képzeltél el?
Ja, és fura hír: a Trónok harca stábja idén nem forgat Dubrovnikban, azaz vagy nem lesznek királyváras szálak a hatodik évadban, vagy csak olyanok, amikhez nem kellenek a külső felvételek. Vagy mittudomén.  ..
Valahol joggal, de ahogy azt winnie is megjegyezte a Sorozatjunkie-n, ahol a videóra ráleltem, az meglehetősen ritka, hogy a dialógusokat szó szerint kiröhögjék, márpedig itt most éppen erről van szó: a Late Night műsorvezetője, Seth Meyers olvas fel idézeteket és el kell dönteni…..
Erunder 2015.08.19 11:27:41
@sixx: Ha írok egy kritikát a True Detective második évadáról és szeretném, hogy egy vendégposztba kikerüljön, hova kéne azt küldenem?
Komolyan kérdezem, mert pont most darálom és mivel annyian ekézik szerencsétlen sorozatot, szeretnék írni róla egy olyat, ahol inkább a pozitívumait emelném ki.
Erunder 2015.08.19 12:55:44
@sixx: Nem tudtam, hogy az ajánlat csak Almási Zoltánnak szólt.
Erunder 2015.08.19 13:38:25
@sixx: :D A cím alapján azt hittem szívatsz, mert azt hitem róla, hogy ez egy google ügyfélszolgálati emailcím.
Három nyúlfarknyi teaser, zombi viszont végre mindegyikben van.   ..
Erunder 2015.07.09 11:41:33
@sixx: Már nem emlékszem melyik részben és konkrét screenshotot sem találok róla, de úgy tudom, amikor egy házban húzták meg magukat, a ház korábbi lakóinak DVD gyűjteményében jól láthatóan voltak zombis filmek.
Erunder 2015.07.09 11:51:16
@Erunder: Bár most olvastam egy 2011-es Kirkman interjút, amiben azt mondta, hogy ez a jelenség tényleg azért van benne, mert ebben az univerzumban nem léteznek zombis filmek. Szóval most nem tudom mire emlékezhetek. Talán egy fan fun képregényére.
A Blikk.hu információi szerint hamarosan összeáll az RTL Klub ősszel induló tehetségkutatójának a zsűrije. A Nagy-Britanniában kilenc éve futó Got Talent magyar változatának résztvevőiről többek között Horgas Eszter fuvolaművész és Kovács Patrícia színművész is dönt…..
comment:com Hírek kávé mellé 2014.08.11 09:30:00
Volt Teen Choice Awards, a tinik rájuk buknak leginkább. A kedvenc drámai színésznő Lucy Hale (Pretty Little Liars) lett, a színész pedig Ian Harding dettó a Pretty Little Liars-ből, szóval nagyjából be lehet lőni a lista többi szereplőjét is. Egész évados szerepet kapott Geena…..
Erunder 2014.08.11 10:46:31
@juhaszvik: Ez nem is azért érdekes, hogy valaki ezt mondta, hanem, hogy egy angol mondta ezt.

Ja egyébként Radcliffe főszereplésével a Young Doctors Notebook-ot láttátok már? Azt tudom, hogy az előzetesről írtatok, konkrétan Szűcs Gyula írta, hogy jónak ígérkezik, de nem tudom hogy végignéztétek-e és lesz e róla kritika. Mert nekem volt hozzá szerencsém, és tényleg baromi jó, már annak akinek bejön a fekete humor.
1. utaskísérő: – Valami van a gép törzsében.2. utaskísérő: – Oké, ki is nyitom akkor a raktérbe vezető ajtót. Ezzel a beszélgetéssel kezdődik a Strain pilotja. Az utaskísérők – és rajtuk kívül mindenki más is a repülőgépen – néhány perccel később már úgy…..
Erunder 2014.08.01 14:19:23
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Tényleg ez meg a másik.
Komolyan miközben a cikket olvastam olyan érzésem volt néhol, hogy az írója nem is nézte, vagy nem figyelmesen nézte a sorozatot. Mert a náci vámpírt simán egybeforrasztott az ősvámpírral.
Nem tűntek fel neki azok a dolgok, amik a monológra utaltak, mint például a dokinak is a gyerek aki szeretetre vágyik, meg a vámpír kislány, akit az apja a szeretet miatt enged közel magához, és ez lesz a végzete.
Aztán az, hogy 70 perces volt az első rész, majd az összes többi 40 és ezt párhuzamba hozni azzal, hogy a teljesítményük romlik.
Általában a nagyobb költségvetésű sorozatoknál ez bevett, hogy az első rész hosszabb, de nincs szignifikáns kapcsolat a hossz és a minőség között.
Az, hogy a szereplők egysíkúak szintén arra utal, hogy a cikk írója nem túl figyelmesen nézte a műsort.
Erunder 2014.08.01 14:28:55
@m_barna: De a gonosz miért szeretne? A gonosz csak éhes, így az egyiket mutatja is.
A Comedy Central felmérte, melyik sorozatkarakterek idegesítik a magyar nézőt leginkább, na nem a teljes spektrumot megvizsgálva, csak a sitcomok világára koncetrálva. A kérdőívet 3000 válaszadó töltötte ki, és ebből kiderült, hogy Sheldon Coopert, az Agymenők (The Big Bang…..
Erunder 2014.07.24 16:08:12
Eddig halogattam a Penny Dreadful értékelését, asszem nem lehet tovább húzni, pedig szívesen tenném, mert még mindig bízom abban, hogy csak megszeretem ezt a sorozatot. De egyelőre képtelen vagyok. És igen, le vagyok maradva vele, három részt láttam belőle, és valahogy nem tudom…..
Erunder 2014.06.16 22:57:47
@Blobov: Neked öt rész után még nem állt össze?
Akkor íme, bár lehet, hogy spoileres lesz így neked: (Komolyan csak azok olvassák, akik már látták az első öt részt.)

Drakula története gondolom megvan. Mina Murray készül hozzámenni Jonathan Harker-höz, de Drakula behálózza őt, mert volt szerelmére emlékezteti. A sorozat története innen kezdődött.
Ezt persze az apja nem akarja hagyni, főleg miután másik gyermekét már elvesztette, ezért lánya barátnőjével, aki időközben médiummá avanzsált, elkezdenek Drakula után kutatni.
Kettejüknek nem megy, kell egy izomagy is, ezért felbérelik Ethan Chandler-t, aki egyébként farkasember, csak ezt jól titkolja.
Eközben Dorian Gray a halhatatlan örökifjú élvhajhászásai közben közéjük keveredik, és bár majd elsőre úgy tűnik, hogy a jók csapatát gazdagítja, vagy kiderül, hogy végig a sötétség hercegének dolgozott, vagy az csak később fogja őt a saját oldalára állítani.
Dr Frankenstein, akinek egy elég szép háttértörténetet írtak, küzd az általa teremtett szörnnyel, és nagy valószínűséggel az ő tudása fogja majd megmenteni Minát az örök kárhozattól.
A főszál pedig dúsítva van némi ókori mitológiával, és utalásokkal az apokalipszis eljövetelére.

Nem olvastam jobba utána a sorozatnak, nem láttam a forgatókönyvet, csak az első öt részt néztem meg, de eddig nagyon úgy tűnik, hogy az írók ebbe az irányba akarnak menni, illetve, hogy a nézővel eddig ennyit akartak tudatni.
Erunder 2014.06.17 10:28:36
@doggfather: Az ókori egyiptomi vámpírizék az apokalipszis elhozásához kellenek.
Az meg hogy Gray rossz, vagy az lesz abból gondolom, hogy én egyszerűen így írnám meg. Enélkül a karakter egysíkú lenne.
Plusz már ők is elkezdték őt így ábrázolni. Dorian látszólag csak az élvezeteknek él, de már oly sok ideje teszi ezt, hogy már beleunt mindenbe, újat, izgalmasat keres, amit még nem próbált. Tudja, hogy megváltást sosem nyerhet, ezért reménytelenül keres valamit, ami unalmas életét kicsit is felpezsdíti. Ez persze először lehet majd a vámpírvadászat, de jelleméből adódóan, narcisztikus f***kalap, arra is hamar ráfog unni, és Drakula keresi majd fel egy visszautasíthatatlan ajánlattal.
Erunder 2014.06.17 11:43:29
@doggfather: Ezt igazából feldolgozása válogatja.
Gondolom itt az van, hogy ha a képet elpusztítják, akkor hal meg. A visszautasíthatatlan ajánlat pedig a Keresztapa c. filmtrilógiára akart utalás lenni. Azaz Drakula elégeti a francba a képét, ha nem segít neki.
Mert nem árt, ugye. Az elejére egy kép, a lényegi tartalom az ugrás után. Mert spoileres, tehát aki nem naprakész, az ne klikkoljon. Szóltam előre. Hihetetlen és egyben elképesztő az, hogy a tévénézők, leginkább az amerikaiak persze, a mai napig nem képesek felfogni, hogy a…..
Erunder 2014.06.06 14:45:02
@ChunLi: The Winds of Winter (forthcoming)
A Dream of Spring (forthcoming)
Erunder 2014.06.06 14:47:17
@Erunder: Vagy, igazából nem is értem a hozzászólásod, mert a végén még te magad is írod, a Winds of Winterről, hogy félkész.
Nemrég mutattuk meg a True Detective nyitózenéjének remixét AMB-től, a magyar producer pedig annyira ráérzett a sorozatfeldolgozásra, hogy most a Trónok harca intróját hangszerelte át, meglehetősen radikálisan. A dubstep felirattól nem kell megijedni, nem ostobán visítozós…..
György Bence, a TV2 hír- és programigazgatója egy közös versenyre hívta ki az RTL Klubot tegnap, egy közös tévéműsort szeretne indítani, amiben a két nagy csatorna arcai mérkőznének meg mindenféle vicces ügyességi feladatban, amiket a nézők adnának nekik. A Till Attilát…..
Erunder 2014.05.14 11:27:39
@Erunder: Bocs, Bors-t akartam írni, csak nekem ezek a szennylapok annyira egyre mennek. Gizike gőzeke.
Ha valaki azt várta a negyedik évad záróepizódjától, hogy minden kérdésére választ adjon, akkor csalódott, de ő ezek szerint eddig sem nézte a sorozatot, sőt, tévét sem, mert akkor tudná, hogy soha nincs olyan, hogy megmagyaráznak mindent. Különösen nem egy olyan évad végén,…..