Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ódium-art

80 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Juda Jelinek kritikája az Ágens társulat Ódium-art Amy-projektjéről Amy Winehouse-identity theftA celeb, aki ott se volt  2009 nyarán, augusztus 12-én Amy Winehouse Budapestre látogatott egy villámvizit erejéig. Shoppingolással és sétálással töltött egy…..
Voina Group Action 3. Nyilvános orgiát rendeztek Medvegyevért   2008. március 14., péntek 14:58 | Frissítve: 2008. március 14.…..
VOINA GROUP ACTION 2. Óriásfalloszt festettek egy pétervári hídra Index/MTI 2010. június 17., csütörtök 12:55 | Frissítve: 2010. június 17.…..
VOINA GROUP ACTION 1. Index-módraCsirkét dugott fel a művészetért Index 2010. július 27., kedd 16:04 | Frissítve: 2010. július 27.…..
Piszkos pénzek a VAM Design falánFöldes András2008. november 18., kedd 17:51 index.huHa a Bodies kiállításról ismert VAM Design épületének belső falán jelenik meg egy kép, az művészet, ha ugyanazon a falon, de kívül, akkor bűncselekmény. A graffitiző képzőművész művészeti…..
TÁP Önkritika Roló A TÁP Színház kikéri magának a véleményformálás utóbbi időben elburjánzott káros megnyilvánulásait. Felháborítanak minket a rossz kritikák, amelyek száraz kóróként nyikorognak a diskurzustérben, és megfosztanak bennünket a jogosan megillető…..
Ódium-art KÖZLEMÉNY ÓDIUM-ART 2010.07.30 22:07:00
HOSSZÚ IDEIG PARKOLÓPÁLYÁRA KERÜLTÜNK, AZONBAN ŐSSZEL ÚJRA FOLYTATJUK AZ ÓDIUM-ART MŰVÉSZETI AKCIÓCSOPORT MUNKÁJÁT. ADDIG IS A VILÁGBAN TÖRTÉNŐ IZGALMAS ÉS RADIKÁLIS MŰVÉSZETI TETTEKBŐL, ESEMÉNYEKBŐL NYÚJTUNK VÁLOGATÁST ÉS TISZTELETBELI ÓDIUM-ART AKCIÓKKÁ FOGADJUK…..
Aranykor - A Kakasos házban DEMOZongora: Darvas BenceÉnekes: Szakács IldikóRendező: Szabó Ildikó..
Kodály és az államszocializmus művelődéspolitikája III (1963-1967) Részlet Péteri Lóránt előadásából:[…] „Sárai Tibor zeneszerző, a Magyar Zeneművészek Szövetségének főtitkára 1963 tavaszán kelt levelében arról az igen zavarba ejtő tényről…..
Az Ágens és a Kodály-módszer előadásában a felvételen a Sumer is icumen in, azaz a Nyár kánon hallható, mely az első jegyzett kör-kánon. A tavaszt köszöntő közép-angol ill. Wessex nyelvjárásben íródott dal igazi európai sláger volt, ma is népszerű mind a ’cathedral…..
Barangolás a Kodály-módszerhez vezető útonKodály és az államszocializmus művelődéspolitikája II (1956-1962)Részlet Péteri Lóránt előadásából:[…] „Kodály a Zrínyi szózata megalkotásával jelezte, hogy továbbra is magáénak vallja a nemzeti szubsztancia, sőt az…..
Bárdos Lajos: Dominus Zoltánus– a népszerű Bárdos: 70 kánon egyik impozáns darabja az Ágens és a Kodály-módszer előadásában&p; ..
Hermann Veronika felkért elméleti szakíró az Ágens és a Kodály-módszer koncertről és az Ódium-art Művészeti Akciócsoport 3. akciójáról ír.Ön tudja ki az ádáz Erynnis?Ágens és a Kodály-módszer. Közreműködtek: Ágens, Philipp György, Bubnó Márk, Bartek Zsolt,…..
Kodály és az államszocializmus művelődéspolitikája I (1948-1956) Részlet Péteri Lóránt előadásából:[…] „Kodály, aki Bartók halála és Dohnányi emigrációja után a magyar zeneszerzés egyedüli nagy öregjévé vált, a második világháború befejeződése és…..
Kodály Zoltán: Túrót eszik a cigány... ..
A 4. akciót előkészítő Ágens és a Kodály-módszer koncertből idézet a Kortárs Dráma Fesztiválon, a Merlin Színházban 2009. november 28-án. A koncert előtt, alatt és után folyt a 3. akció. ..
Forr a világ bús tengere... Idézet gyermekkorunkból.Maklári József vezényel - Kodály, (Berzsenyi): A magyarokhoz  ..
Adalékok a Kodály-módszer (4. akció) ’50-es évek (Forr a világ...; Túrót eszik a cigány) youtube felvételekhez. „Kétmilliárd szív doboghat egy szívben?Szívemben, érzem, annyi szív dobogés torkomból úgy csap föl a kiáltás,fölzeng vele kétmilliárd torok!A…..
GYÖRGY PÉTEROlyan, mint a magyar celebLIII. évfolyam 51-52. szám, 2009. december 18. Élet és Irodalom 1989 előtt elképzelhetetlen volt, mára kísérteties valósággá lett. A Kádár-rendszer hírnévpolitikája puritán és meritokratikus volt: még az Andy Warhol által…..
Interjúk az Ágens és a Kodály-módszer koncert után  ..
Ágens beszédeStatisztikai látlelet az Ágens és a Kodály Módszer című koncertelőadás nézőiről...
lOláh Ibolya-Palya Bea-Ágens ..
December 12-13, 20 óra, MU SzínházALKOTÓK:Ágens, Philipp György, Madák Zsuzsanna, Fogarasi Gergely, Simán Éva, Bakos Éva, Károlyi Balázs, Szűcs Edit, Gergye Krisztián, Philipp JuditFOTÓK:Kővágó Nagy Imre..
A Kodály-módszerről jelentjükÁgens és társulatának akciói kezdenek olyanok lenni, mint a Kész Átverés Show. Félreértés ne essék: a közös pont nem a színvonalban, hanem a meghökkentő erőben rejlik. Eleinte még elhittük, hogy az, amit látunk, valóban az, aminek mondják és…..
 Ágens és a Kodály-módszer2009. november 28.Merlin Színház, Kortárs Dráma Fesztivál(Ódium-art 3. akció: ’Rámzúdult a különbség-áradat’ W. S.) Köszönjük, hogy itt voltak, remélem, jól érezték magukat. Engedjék meg, hogy bemutassam a zenekart: Philipp…..
Ódium-art 2009.12.04 20:39:01
@phál: Nagyon köszönjük! Nem tudom, hogy mikor és hogyan folytatódik, de tervezünk más történeteket is e két, fantasztikus énekesnővel. Hamarosan lesz fönt a youtube-on zene, s itt a blogon is.
S a statisztika természetesen sántít, mint ahogy a megítélés is!