Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enkidud

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez gyors volt. Felületes és igénytelen. Ferenc a pápa, aki inkább lelenc. Lehetsz te katolikus, református, evangélikus, zsidó vagy muszlim, ha újságot olvasol, rádiót hallgatsz, tévét nézel, vagy templomban alszol, tudod: a katolikus egyházat az utóbbi években körbe lengő…..
Modorosblog Hungarikum II. 2011.01.18 23:33:00
"Történelmünk kezdetétől nagyok voltunk, s híresek" - beszarok. Akkor kezdjük elölről: általános iskola, első osztály. Na, szóval ott valahol a sztyeppéken, a tundrán meg valahol Ázsia közepén éldegélünk. Halászó-vadászó-gyűjtögető életmóddal, nem…..
enkidud 2011.03.26 15:14:51
A rendszer a hibás, hogy engedte az ilyen degenerált alakoknak, hogy társadalomszennyező munkáikat a nagyvilággal is meg tudják ismertetni. Jó látni, hogy az OPNI bezárásával mennyi sötét bunkó szabadult erre a világra. Ezt a blogot elolvasva bizonyára Szálasi Ferenc is átértékelné azon cselekedetét, miért mentette meg a budapesti nagygettó lakóinak életét.
Az a baj, az ilyen bunkókkal, mint a jelen írás szerzője, hogy mivel gyakorlatilag idegen ebben a miliőben, amit Magyarországnak nevezünk, ettől végletekig frusztrálttá válik és kiönti lelkének szennyét a nagyvilágnak. Fordulj pszcihomókushoz.
És vegyél elő egy pár történelemkönyvet, mert finoman szólva hiányos a történelemtudásod. Lehetőleg ne olyat, amelyeket jan Slota és haverjai, vagy netán izraeli professzorok írtak. Csak tiszta forrásból. Tudod.

És alig várom maró humorral átitatott bejegyzéseidet mondjuk a hatezer éves tetűhintás népről.

Ha lesz ilyen, talán humorosnak is foglak vélni, de addig csak egy nyamvadt poloskának, rühnek, tetűnek. Imádkozzatok nyomorult istenetekhez, hogy a következő holokauszt is olyan kellemes legyen, mint az előző - mert ha így folytatjátok, minden népnél kihúzzátok a gyufát - még ennél a birkatürelmű népnél is, aki a néptelen földön talált szlávoktól tanult meg írni olvasni. Te jó ég. Hogy tud ennyi magyargyűlölet beleszorulni egyetlen nyomorult héber koponyába.

Hihetetlen.
Praxis Meghalt a gyermekem 2010.10.04 06:00:00
Reggel 8 óra volt. Vért vettek és megröntgenezték a gyermekemet. Ird és mond 8 órás várakozás után (szüntelen rákérdezés mellet - a végén már ajtónyitáskor - ja maga az) drasztikus lépésre szántam el magam. Miután gyermekem akkora már nagyon rosszul volt, nyakon fogtam az…..
Hírkritika Családi alapon? 2009.08.16 13:16:00
http://www.hirado.hu/Hirek/2009/08/16/09/Romagyilkossag_a_profilalkoto_szerint_egy_csalad_a_tettes.aspxEgy család követheti el a roma gyilkosságokat - véli Fülöp Gyula szociológus.Hogyne. Elképzelem magam, amint a feleségemmel egy vasárnap késő este elindulunk cigányokat gyilkolni.…..
Hírkritika Simple Crazy 2009.08.15 13:50:46
Avagy meghalt a király, éljen a sah... Aztán pedig sah - matt. Szimplán őrültnek minősítette a Hamász belügyminisztériuma Abdel-Latif Msuzát, azt a szalafista vezetőt, aki pénteken kiáltotta ki az emirátust a Gázai öveztben. Híveivel a Hamász rendőrsége gyorsan végzett,…..
Üzent a Népnek a Gyuri néven feltámadott Deák Ferenc:"Bármi áron nem kellhet a magyar nemzetnek a békesség, viszont bármi áron kellhet az igazság és a szabadság, és csak ez után jön, mert csak ez után jöhet a béke, amikor végre már egyszer mi diktáljuk a…..
Hírkritika Napikép 2009.08.15 11:35:00
Forrás:http://parlamentblog.hu/images/thumbs/20090709164819-tes.jpgJópofa: Szdsz 1% :), államadósság 73%. Szerintem viszont böszmeség 10%, elkúrás 11%, demokrácia 0%. Nyomokban pedig nem állampolgári jogokat, hanem gumibotot és viperát tartalmazhat.....
Az utolsó cserkész örökérvényű mondata jut eszembe: szájba, vagy mellbe? Simon Gábort a hírek szerint szájba, de nagyon. 8 napon túl gyógyul, utána mehet vissza törött orrával a többi bibo.. akarom mondani a többi nagyszerű képviselő úr…..