Regisztráció Blogot indítok
Adatok
übi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvége nagy eseménye volt a siófoki félmaraton, hagyományosan szuper PB pálya. Minden adottsága megvan az eseménynek ahhoz, hogy jó idővel zárjuk az aszfaltos szezont. Általában metsző hideg van, és a pálya olyan sík, akár egy ping-pong asztalitenisz asztal. A versenyajánlót…..
Futóblog Porckopás a térdben 2013.11.07 10:55:48
1997-ben egy balatonföldvári buli következményeként a bal térdemben levált egy porcdarab, megoperáltak. A doki a kontroll után így engedett haza: “Nézze, hiányozni fog az a porcdarab, de futhat”. 14 évvel később meglátogattam ugyanezt az orvost, de akkor a másik térdemmel volt…..
Az 1986-os edzésnaplómban kutakodtam, de nem találtam meg a 28 évvel ezelőtti versenyt más néven sem. Vélhetően azért, mert nem is engedett volna az edzőm még 16 évesen, egy éves futómúlttal félmaratont futni (akit érdekel a futómúltamról néhány sor erre). Két év elteltével…..
 Elképesztő, micsoda sápítozás folyik itt két igénytelen rádióért. Mintha életünk legfontosabb kérdése lett volna, hogy a Sláger meg a Danubius a helyén maradjon: reggel műsor a közrádióban, este a tévében, újságcikkek, tiltakozó blogok stb. Valóságos henger indult el…..
übi 2009.10.29 17:07:44
Némi időhiánnyal szembesültünk a hétvégén, így a bronzcsapat bronzmérkőzésének értékelése elmaradt, az eseményeket így egyéb oldalakon voltatok kénytelenek kommentelni. Lemaradásunkat ezúttal sem pótoljuk, ellenben az egész világbajnokságról szólnánk néhány szót.…..
Most, hogy a Napkelte átmenetileg eltávozott az örök vadászmezőkre, a Heti Hetes meg éppen a napokban ünnepli a 10 éves fennállását, érdemes számba venni az utóbbi évek olyan közéleti-politikai műsorait, melyek országtudat befolyásoló erőként igyekeztek irányt mutatni. Ez…..
Urbanista Ilyen lesz a Köki 2009.10.15 07:29:00
Elnagyolt skiccek már tavaly nyáron voltak a Köki Terminálról, aztán a Csillagok háborújába illő metróállomást lebontották (amit egyesek lefényképeztek, mások megfestettek) és most az Építészfórumra felkerültek a 2011-re tervezett központ látványtervei. A D3SIGN…..
Új csapat jelent meg a színtéren: magukat "független szcientológusoknak" nevezik, prófétájuk vezetőjük pedig Mark C. "Marty" Rathbun, aki blogot is vezet, ahol időnként bemutat egy-egy új "függetlent", aki névvel, arccal vállalják…..
Jó dolog ez a folyamatos nyolcvankilencezés, mert nemcsak Lengyel László kötött mellénye, meg Palotás János csokornyakkendője kerül elő az ásatások során, hanem az első vizespóló verseny híradóközvetítése is, a két négyzetcentiméteres, felfújhatós gumimedencével, a…..
  A Nemzetközi Öszefüggéskutató Intézet (International Correlation Resource Center (ICRC)) Ázsia Központja egyévi hosszas elemzőmunka után hozta nyilvánosságra azokat a megdönthetetlen bizonyítékokat, amelyek napnál is világosabban mutatják be, hogy a 2008. szeptember…..
Futóblog Azok a nyolcvanas évek 2009.10.01 15:21:00
Szeptember elején a NIKE félmaratonon szóltam Markocsán Sándor barátomnak, hogy jöjjön ki szurkoljon nekem, utána meg levezetésképpen igyunk meg egy sört. Kortyolgatás közben aztán megjegyezte, hogy 1:10-es időn belül összesen hárman érkeztek be. Amikor ő futott tucatnyian…..
Csőrösi Koma Mit mondott Mao? 2009.10.01 11:56:00
A hongkongi South China Morning Post október 25-én közzétett videója szerint a Mao elnöknek tulajdonított szállóige, mely szerint „Kína fölkelt” (中國站起來了) nem hangzott el, vagy legalábbis akkor biztosan nem, amikorra a nemzeti emlékezet datálja, azaz ma…..
übi 2009.10.01 17:27:51
@aáb: Röpke nyomozásom alapján úgy látom, beleszaladtam Mo. egyik legnagyobb Kína-szakértőjébe. Csak a poén kedvéért: ha valóban Dr. Apatóczky Ákos Bertalanhoz van szerencsém, árulja már el, nincs valami köze egy Apatóczky nevű őrnagyhoz, aki (sajnos) a hetvenes években a hódmezővásárhelyi laktanyában keserítette meg az életünket...?
  Bőszen böngésztem a sportfogadással foglalkozó oldalak oddsait az U20-as VB első, magyar érdekeltségű meccsével kapcsolatosan, és valami rosszat sejtettem, ugyanis előzetes terveimmel ellentétesen nem tettem pénzt honfitársaimra. Pedig…..
Pénzügyi okokból, de ha igazából ez a kezdődő jobboldali hatalomátvétel jele, az sem baj. Korábban már megindokoltuk, miért nem. A Szívlapát csodálatos videóján kívül csak ennyit szeretnék hozzáfűzni: A NAP-KELTE tervezett témái: Testünk titkai: kapszulás…..
Újból méri a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség a Magyar Hírlap példányszámát, miután éveken át azt mondogatták Széles Gábor kedvenc lapjánál, hogy teljesen felesleges az ilyesmi.Amikor utoljára, 2004 első félévében auditálta a Matesz a lap eladási adatait, akkor 28…..
Vagy azt is mondhatnám, hogy a nap, melynek végén Fernando beismerte, hogy ha a szálláson Jessica Alba várná anyaszült meztelenül, akkor bizony elküldené aludni, de iziben. Cseppet sem akarom túlértékelni saját teljesítményünket, mert a Főnök minden bizonnyal megállapította…..