Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mother Mary

96 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hete a kezembe akadt egy cikk az eltűnő gyerekkorról és az elavult gyerekjogról.  Azóta is azon tanakodom, vajon mennyire van igaza a  cikkben szereplő pszichológusnőnek, aki ugyanis azt állítja, hogy a babablogok veszélyforrást jelentenek a gyermekekre, mivel a…..
Mother Mary 2009.11.21 13:34:59
hehe

én vagyok az, aki blogot ír a gyerekéről, kiadja, és aztán keresi a pénzt. de még milyen sok pénzt! ha nem tiltaná a szerződésem, elmodnanám hány százalékot, akit érekel, írjon privátba, és elmondom!
szóval nekem furcsa, hogy mennyii embernek fáj az, hogy valaki"pénzt" kap.

nem akartam hozzászólni, de látom negatív példaként említenek engem és a gyerekemet.

én is gondolkodtam ezen, de a maximum amit itt ellenem felhoztak, az hogy szegény Abigélről sírós képet tettem fel.
melyik gyerek nem sír? és melyik gyerek nem pisil és kakil?
akinek ez gond, az szerintem prűd, és valószínűleg azt gondolja, hogy mások nem tudják róla, hogy ő is kakál, minden nap! sőt néha a vécét átkarolva hány!

az internetnek van egy nagy előnye: bármikor törölhető. szemben a nyomtatott dolgokkal, a könyvbe például én sem tettem egy fotót sem, az nekem sem fért volna bele, mert az tényleg örökre ott marad. ez, ha abigélnek nem tetszik, tényleg törölhető, de lehet hogy hamarabb törlöm én az egészet.

aki azt goondolja, hogy ezzel elvesszük a gyerek gyermekkorát, az szerintem nem egészen normális, én legalábbis nem értem a logikát ebben. számos más példát tudok mondani, ami valóban elveszi a gyerekkort.

de ezzel is az van, mint midnennel. mindenki magából indul ki. én pl örülnék, ha lenne kit megkérdeznem, hogy mi volt velem gyerekkoromban, hogy hány órakor születtem, hány kilóval, mikor beszéltem, mikor mentem bölcsibe. de nincs a gyerekkoromról semmilyen infóm, pedig most hogy gyerekem van, érdekelne. és hiszek abban, hogy ez a könyv a legnagyobb ajándék, amit adhatok neki, 30 év múlva, majd ha ő is terhes lesz.

és igen, jó a szerző meglátása. a blogok pontosan azért születtek, hogy olyan információkat írjunk le, amelyek amúgy nem lennéne hétköznapi beszélgetés tárgya. én pl sok olyan levelet kaptam hogy segített az, amit írtam, és ez jó.

látom előzetes moderálás van, azért drukkolok, hogy bekerüljek!
Mother Mary 2009.03.21 14:04:54
Nagyszerű kollekcióval rukkolt ki 2009 tavaszára a brit Ollie & Lime. Modern, kortárs minták, kitűnő alapanyagok, barnák, narancsok, zöldek, kékek. Ágyneműben és textilekben nagyon ütősek. Tökéletesen megfelelnek fiúknak és lányoknak egyaránt. És ami a legjobb, Európán…..
Mother Mary 2009.02.23 21:14:08
Megtörtént születésnapi nyereményjátékunk sorsolása a szép számú - egész pontosan 38, egyéni - hozzászólóból. A nyertes pedig nem más, mint:Mother MaryGratulálunk neki, e-mailen is kap értesítőt!A többiek ne keseredjenek el, már csak azért se...1. mert elindult Figurka…..
Most jött el az ideje annak a furcsa helyzetnek, hogy az ünnepelt szeretne ajándékot adni. Legszívesebben minden idetévedő vagy direkt kattintó Látogatónak, de erre sajnos nincsen lehetőség.Ezért ismét nyereményjátékot indítunk, amelynek fődíja Csernus Ági alább látható két…..
Az első hónapfordulóval az első hullámvölgy is megérkezett, szerencse, hogy a testvérem napokon belül feltűnik a King’s Cross peronján. És hogy ne mindig az örömködésről szóljak: betegen egy másik országban lenni úgy, hogy otthon sincs minden rendben, valamint a másik…..