Regisztráció Blogot indítok
Adatok
camry3.0

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia Tibi!Ha kikerül, akkor a nevünk mindenképpen maradjon titokban, különben közellenségek leszünk.Üdvözlettel:Közellenség Mihály és Közellenség Bogdán   - Szevasz Dzsozi! Ezer éve..- Szia Ricsikém, na mi a helyzet?- Áh, semmi, előző héten jöttünk meg…..
camry3.0 2010.10.10 02:38:18
Pff..Csak két példa Lexus LS400-ról koppintotta a német a w140-es mercit.. ez tény...német írta Joachim Koch!! Ajánlom kedves "németesek" figyelmetekbe ennek az úrnak a könyvét!! A másik amit ajánlok egy német kép,egy ls400 elejére felragasztva:1 million km 1 getriebe 1 motor..és bontatlanul!! Toyota Camryba pl kint usába szintén nem ritka az 1mill km minden gond nélkül!! Én 530ezerrel adtam el és még bontatlan volt a motor,gyári értékekkel,rozsdapötty mentes kasznival,GYÁRI lengéscsillapítókkal (jobb hátulja volt egyedül csere érett)!! A másik meg járjatok már el annyi üzemanyaggal azonos kategóriájú autóval,mint amennyivel egy japo elmegy!! A sok sznob vesz csak német olajfolyós talicskát!!
Egyet elismerek...a MERCI RÉGEBBEN csinált AUTÓ-t!! Mára ez se igaz...egyik legmegbízhatatlanabb autó,a csillag szégyene a 98 utáni S osztály ami ugye full-full!! Totalcar népítéletet ajánlom figyelmetekbe!! Plusz ADAC(német) teszteket több évre visszamenőleg....ha jól tudom,a toyota és a mazda váltogatta egymást megbízhatóság,és tartósság szempontjából az első helyen!!
Az egyik legjobb német autó..azaz kettő a trabant,és a vw bogár,de ezek már letűnt korok autói..azóta sok víz lefolyott már a Dunán!!
Nekem is volt audim(A8 4.2,100CD 2.2),VW Golf 1.8GTI (165LE-re felhúzva) de a gatyámat ráköltöttem mindegyikre!! Több havernak volt audija,pedig nem több 10éves szarok,de 100e-ket költöttek rá,A6 2.5Tdi az két spanomnak is adagolós lett,plusz 150ekm után turbó gondos!! A harmadiknak hengerfejes,plusz quattro hatás miatt difi hibás!! Bmw szintén elég gázok már az E30 utániak...addig még volt minőség,de azt azóta se!! Szépnek szépek,de azt ennyi!!
Ízlések és pofonok,tehát csak a véleményemet írtam le,és tapasztalataimat röviden,erről órákat lehetne beszélni,de nem akarok senkit meggyőzni,úgyis lehetetlen,mert mindenki csak a saját érveit hajtogatja!! Engem a japánok győztek meg minőségileg,fogyasztás ügyileg!! Nem mondom hogy a legszebb autók,de nekem nem mutogatásra kell hanem hogy bárhova gond nélkül elvigyen!!
Suzuki motorral meg nem tudom kinek mi gondja,de az egyik legigénytelenebb,legstrapabíróbb motor!! A kasznija egy szar ez tény!!
És a két eset nem függött össze egymással. Sietve igyekszem megnyugtatni az olvasót, senkinek semmi baja nem lett, ahogy a filmek végén szokás mondani, a jelenetek rögzítése közben élő állat nem szenvedett sem maradandó sem bármilyen sérülést. Péter fiam és a feleségem is…..