Regisztráció Blogot indítok
Adatok
just-ice

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napok óta elképedve nézzük a híreket (nem csak a hatalmas esőzések miatt), a British Petroleum egyik elsüllyedt tornya csak úgy okádja ki magából a több ezer hordónyi olajat, a brit cég hiába próbálkozik, egyszerűen nem tudja megakadályozni, hogy a katasztrófa egyre nagyobb…..
Átalakított, hosszabb tengelytávú, csatornarendszerrel felszerelt új kasztnit kap a hétvégi Spanyol Nagydíjra Michael Schumacher.Az eddig gyenge német a héten egy privát filmforgatáson ki is próbálta a kocsit az angliai Rockinghamben. A titkos gyakorlás nem számít tesztnek, mert…..
Esküszöm, nézni akartam a RTL Klub választási showját, mivel ez a csatorna volt az egyetlen, ahol az ízléstelen nyakkendős politológusok közé végre beemelték észosztónak a blog.hus közösséget is. Sőt, a raccsoló Lakner Zoltán meg a Medián-vezér Hann Endre mellé a…..
Habár Budapest ingatlanárak szempontjából jóval kedvezőbb, mint a nyugat-európai országok fővárosai (igaz, ennek meg is van az oka), azért nálunk is egyre kevésbé számít ritkaságnak az egymillió euró feletti vételár. Akad azonban olyan árcédula is, amely már nemzetközi…..
És azt a viccet ismerik, hogy az Európa Kulturális Fővárosa projekt találkozik a kocsmában az MTV-vel, és azt mondja, hogy „Szevasz, rég láttalak, csináljunk már egy minisorozatot 250 millió forintból”? Most nekem sem jut eszembe, hogy van tovább, de az biztos, hogy a…..
Az MSZP kommunikációs tótumfaktumai hátramentek a fészerbe, előkotorták a nagypapa kivénhedt ágyúját (ami még a nagypapi nagyapjáé volt, 1849-ben dugta el az öreg), leporolgatták, kifényesítették - sokat dolgoztak rajta, látszik - , majd jó alaposan megtöltötték szarral, és…..
Bár Dallasos karaktereikben apun és anyun kívül az ég világon semmi közös nincs, a valóságban Larry Hagman és Patrick Duffy remekül megértették egymást, sőt - mint az alábbi videó is tanúsítja - gyakorlatilag végigökörködték a forgatásokat, kisebb-nagyobb ugratásokkal…..
just-ice 2009.08.31 15:11:10
A lábadozó Felipe Massa egy brazil újságnak elmondta, miért nem tér vissza a Forma-1-be a volt hétszeres bajnok.Schumacher a brazil Ferrari-pilóta kidőlése után fogadta el az istálló felkérését, de két hét múlva lemondta februári motorbalesetében szenvedett…..
Egymás mellett áll az újpesti és az óbudai boltja. Egy alkalommal az újpesti egy csomó marhahúst vásárol az óbudaitól. Másnap felháborodottan nyit be az üzletbe: - Te óbudai, az összes marhahús romlott volt, egyiket sem lehetett megenni! - Megenni? - csodálkozik az óbudai. - Azt…..
just-ice 2009.08.27 17:19:51