Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaguldo buherator

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos te is jártál már úgy, hogy a bringádra felpattanva lettél figyelmes arra az aprócska részletre, hogy teljesen le van engedve a gumid. Néhány méter gurulás után azonban világossá vált számodra, hogy így nem fog menni az utazás, bárhogy is erőlködsz. De akkor mégis mi legyen? Pumpára igazán…..
Ez most nem jött össze a Sztárban sztárnak. Van ez így, olyan nincs, hogy egy többrészes showműsor minden adása egyformán vicces, friss, szórakoztató legyen, és hát a TV2 műsorának tegnapi adását tulajdonképpen csak a zsűri, és főleg Hajós András megjegyzései mentették meg…..
TComment A hurkok mindenit! 2012.05.16 06:10:00
Az utakon nem kizárólag közlekedéstechnikai mérnökök közlekednek, hanem csipkeverők, pékek, sőt, méhészek is. Honnan a fenéből kéne tudniuk, hogy az téglalap alakban összevagdalt aszfaltnak bármi köze is van a lámpához? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Miközben készült, azon gondolkodtam, miért nem volt jó nekem egy közönséges japán robogó. Miért akartam mindenképpen Vespát? Persze aki Csikós mellett ül, előbb-utóbb irtózni fog az egyszerű és logikus megoldásoktól. Az is biztos, hogy ha csak a retró forma vonzott volna, a…..
1949: a név még Weisz Manfréd volt és még létezett magyar motorgyártás - akkor még senki sem gondolta volna, hogy a hetvenes évekre ez is bedől. A háború utáni optimizmus legalább a párt kommunikációjában létezett, bár én magam is bizakodó lennék, ha most kapnék meg egy…..
Péntek este elindultunk Pécsre. Felhívtam szüleimet, akik megnyugtattak, hogy még csak három centis a hó. Legyártottuk az útravaló szendvicseinket, bepakoltunk meleg ruhát, takarókat, ivóvizet, egy benzinkúton vettünk még fagyálló ablakmosó-folyadékot, és kilőttünk. Moha…..
szaguldo buherator 2012.02.11 11:14:23
@Leadfoot: 1: Bp-en élek, néha hazajárok, ennek ellenére kíváncsi vagyok. Mesélj mire jó.
2: Pályán kevés a hirtelen kanyar, útfelbontás vagy sárfelhordás. így jobb ötletem sajnálom de továbbra sincs miben segített.
szaguldo buherator 2012.02.11 11:32:06
@Leadfoot: 1: A saját autómban pontosan tudom mennyit csal az óra. Akkor is tudtam, mikor gps még nem is létezett. Más autónál is csak addig figyelem, míg megállapítom mennyit csal. A rendszeresen járt utakon pontosan tudom mikor érek oda, sokkal pontosabban mint a gps vagy googlemaps megmondaná. A trafi jó, csak ahogy írod éppen nincs egy darab se.:)
2: Szóval neked sincs jobb ötleted. Az én apukám amúgy is erősebb.:)
Belsőség Sírjatok velem! 2012.02.05 07:38:00
Már vagy két hete túl vagyok a dolgon, de egyszerűen nem bírtam leülni, hogy megírjam. Majdnem sírtam. Nem vicc. Az Integra előtt nem volt olyan autóm - pedig volt hat -, amit egy évnél tovább használtam volna. Nem telt bele fél év, és vagy elkezdtem utálni, vagy elkezdett…..
Hogy elkerüljem a Szentendrei út nyüzsgését, néha a Filatorigát felől rövidítek. Szeretek arra járni, szívesen bogarászom a folyamatosan frissülő graffitiket – pompás szabadtéri tárlata ez az utcai művészeknek. Hogy kerül a Sebesség oltárára a graffiti?…..
szaguldo buherator 2011.05.13 07:35:27
Kivételesen nem "mi" találtuk ki ezt a hülyeséget, "bike pusher"-re kell keresni.
www.youtube.com/watch?v=w5Q0fQWvDIs&feature=fvwrel
A dolog lényege a tisztázatlan jogi helyzete, az smkp/motornak kategorizálás elkerülése.