Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.com

0 bejegyzést írt és 416 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetek óta azért klikkelek néha az Origo förmedvény lejárató cikkeire, mert kíváncsi vagyok, milyen nyakatekert érvelés mellett tudják a zöldre magabiztosan azt mondani, hogy piros, a sárgára meg azt, hogy fekete. Nem mondanám, hogy tehetségesek a Viktornak kedves alternatív valóság építésében, mert…..
.com 2017.04.24 21:13:14
@papaAndy: A "baloldal szavazatait számolták össze, mivel tőlük független, külön említette a Jobbikot két sorral lejjebb...
az értelmező olvasás nagy segítség, nemcsak akkor amikor tolod a "HUZNI" táblával feliratozott ajtót...
A köztelevízió mindent elkövet, hogy nézői ne csak a kormány eredményeit illetően legyenek naprakészek, de behatóan megismerhessék az ellenzék gazdaságpolitikai elképzeléseit is. Az MTV napok óta lelkiismeretesen újra és újra beszámol arról a híradóiban, hogy Bajnai…..
.com 2013.11.13 23:12:45
@wmiki: Mert Orbánnak milyen programja volt amikor megválasztották?
Tudnál belőle EGY megvalósult pontot idézni?
labdabiztos Irány Rió! - 15.rész 2013.10.12 01:09:44
Szervusz kedves Naplóm! Itt vagyunk Hollandiában, célunk nem kisebb, mint hogy narancslevet facsarjunk a helyi szerethetetlen válogatottból. A játékuk annyira savanyú, hogy lehet, hogy citromlé lesz. Ha sikerült, akkor ismét egy lépéssel közelebb kerülünk ahhoz, hogy a jövő nyáron…..
Lehet, hogy más már csinált ilyet, én nem tudok róla. Teszteltünk már napszemüvegeket korábban is, de most nem az UV-szűrésre, vagy a lencsék prizmakorrekciójára voltam kíváncsi, hanem egyszerűen arra, hogyan látni ugyanazt harminc különféle lencsén át. Az egyes napszemüvegek…..
Biztos nem véletlen, hogy az autók mellé nem fiúkat állítanak az autószalonokon. Mármint ha azt akarják, hogy megnézzék. Mert ez a világ rendje, nem lehet minden autó új, viszont rájuk kell irányítani valahogy a figyelmet, elvégre attól még, hogy egy típus öt éve jelent meg,…..
Robogó Dugják fel, oda... 2013.01.31 10:16:12
Ez kicsit offtopik lesz máma: olyan témát hozott elém a sors, amely megtörténhet robogóval is. (Zácskónak kellett volna megírni, de gondoltam, tehermentesítem, nem is szólok neki inkább, mert Zácskó már a közszolgálati problémák hercege lett, legalábbis őt ba nyaggatja a…..
.com 2013.01.31 19:41:36
@megszaLott: nagyon komoly butasagot irtal, egy semmibol kikapart al szakkifejezessel hatvanyra emelve...
Kedves dolog történt velünk, elszoktunk már lassan attól, hogy tőlünk nyugatra másképpen működnek a dolgok. Volt egy posztunk, mely arról szól, hogy idén 50 éves a Lamborghini és mekkora hepajt szerveznek az olaszok ennek okán. Embeddeltünk bele egy videót, melyet az…..
Mi az, hogy szombat délelőtt van már, ragyogó napsütés, és te még itt fetrengsz, átalszod a napot - gyerünk, felkelni, gyors reggeli, aztán irány: kirándulni a…..
.com 2013.01.02 21:35:33
@batgirl: Ja.
Ha már a dívány is arról posztol, hogy melyik mozgásformával "ég" a leghatékonyabban a zsír, akkor sejthetjük, hogy komoly baj van. Mi történt? Azt utóbbi években a mainstream fitnesz-köztudatba is betört az (előző években, sőt évtizedekben tényként elfogadott…..
.com 2013.01.02 21:01:33
@crazyfish: seggberugast vallalom, jot tesz a csipoizomzatnak is....:o)

Javaslom, probalj osszejonni a "Girlpower" bejegyzesben leirt leanyzo tipussal
akkor kimaszol a fotelbol
„Puerilizmusnak akarjuk nevezni annak a közösségnek magatartását, mely gyermekiesebben viselkedik, mintsem azt ítélőképességének állása megengedhetné; annak a közösségnek a magatartását, mely ahelyett, hogy az ifjakat férfiakká nevelné, saját viselkedését az ifjakéhoz…..
.com 2013.01.02 20:33:44
@morgás joga mindenkit megillet: azert Tom Cruise-t ebbe a sormintaba felvenni tobb mint perverz...
Egyszer jó volna karácsony előtt szeretni a Jézust. Ha már arról van szó ugye, hogy megszületett. Egyszer jó volna, ha nem zúdulna már ránk folyton a pártpolitika, mely esküdt ellensége lett a nyugalomnak. Még karácsony előtt, december 23-án is. Hiába dobjuk el messzire…..
.com 2012.12.29 21:52:52
@reszeg tengeresz: kemeny melo lehetett mire osszeschimttelted a csaladi albumot egy kepre...
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
.com 2012.12.28 15:41:22
@ladarevolution: a cikk az altalad kifogasolt (hianyolt) passzussal kezdodik es vegzodik...
olvass, ne fikazz
A múltkori bejegyzésmeben már foglalkoztam azokkal a nehézségekkel amelyekkel az néz szembe aki korlátozni kívánja az amerikai lakosság fegyvertartási szabadságát, de egy fontos összetevőjét a képletnek csak érintőlegesen hoztam szóba. A fegyvergyáros lobbit. Egy, a Mother…..
.com 2012.12.22 12:47:12
@Shopping: Egy kilencevesgyerek ereje eleg ahhoz, hogyoljon a megfelelo helyre es szogben mert utessel- mielott letrollkodnatok, ne felejtsuk el, hohy vaktyuk is talal szemet

Nem kell feltetlen fegyver a gyilkolashoz ha elborul az agy
Kövér László „fizetett forradalmárokhoz” és az egykori KISZ-vezetőkhöz hasonlította azokat, aki most „hergelik” a hallgatókat. Úgy fogalmazott: a KISZ-vezetőket „ugyanúgy a kutya sem választotta meg a fejünk fölé, és ugyanúgy nem képviselték a valóságos…..
.com 2012.12.18 12:09:27
@The brain: szoval paraszt vagy
Csomagolhatnám valami píszí köntösbe, de minek? Édes Viktor, a kedves nép tegnap este becsomagolta számodra a lófaszt, átkötötte ízléses masnival, és lendületből betolta a fa alá. Elképzeltük ahogy körbeülitek a frakcióasztalt, szagolgatjátok az alkalomhoz illő fahéjas…..
.com 2012.12.18 10:09:11
@The brain: Laposka es panelos a dumad. Nem volt meg eligazitas?
Amikor a hétfői értekezleten Papp Tibi felsorolta a héten várható tesztautókat, azonnal berikkantottam a zsivajba, hogy eszeveszettül vinném a Toyota Prius Plug-Int. A konnektorról is tölthető hibridautó tesztjét a jövő héten olvashatják a Totalcaron. Kiderült, hogy az új…..
TComment Az autózás őrültség 2012.12.12 09:29:59
Aki használja az autóját, ne gondolja, hogy ötvennél kevesebből kijön. Ha még mindig azt hiszi, kezdje el írni, és majd beszélünk egy hónap múlva. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
.com 2012.12.12 17:53:29
@nemjogasz: tok konnyu
28-as noi Csepel, az a fekete fajta
Mifelenk taptulo a becsuletes neve
laposvas csomagtarto, arrol log ket 35kg PB palack, rajta a kenyereslada az aproholminak...:o)
Nem a dicsőség napjai ezek Iránymutató Fénylő Csillagunk számára. Egyetemisták hidat és kormányirodát foglalnak, hivatalnokai nyilatkozataikkal úgy rugdossák tökön a kormánypártot nekifutásból, mintha kötelező feladat lenne, Pokorni Zoltán…..
.com 2012.12.11 16:24:51
@Fabius:
Milyen konybol tanithat?
A megszolalasaihoz kepest a Mein Kampf is csak liberalis gondolatsziporka...
Bár tegnapi közleménye szerint Semjén Zsolt „véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekinti” a szakdolgozatával kapcsolatos vizsgálatokat, ma mégis kamerák elé állt (a véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekintés nem sok jót jelent efféle ügyekben, általában ezeket…..
.com 2012.12.09 21:15:57
@mk27soundmaster:
Orommel olvasok egy kepzett es atgondolt kommentet mint az One.
Viszont az On idezetei utik egymas az akcio/reakcio elve alapjan ((ezt a fizikai tetelt meg a legelvakultabb teologia is elismeri)ez egyben az On vitapartnere felvetese is)

A semjeni / harrachi "kereszteny" erkolcsiseg aktiv, magyarul belenyomja az arcomba az O normaikat egyben megbelyegezve az en normaimat. Ez egyszeruen neveletlenseg, inzultus, uriember ilyet nem csinal.

Jellemzo egyebkent a kersztenysegre: terit es nem a befogadast teszi lehetove-pl. buddhizmus.

Jomagam ateista vagyok, bar istent nem tagadom (mert nem tudom a letezeset a jelenlegi tudasom alapjan kizarni)
Emelj! A súlyöv méltatása 2012.12.08 16:35:51
A súlyöv, az a csodálatos súlyöv... ölümposzi istenek találmánya, görög istenek szárnysegédje.  A gyönyörűen szegecselt ujjnyi vastag bőr, elöl a félelmetesen csillogó lánccal... ahogy méltóságteljesen bevonulsz kezedben a súlyövvel a terembe, mindenki elhalkul,…..
Sajnos az a nagy büdös helyzet, kedves ellenzéki politikusok, fotelközgazdászok, önjelölt szegényemberek, hogy elegem van belőletek. Elegem van abból, hogy nektek semmi se drága, amíg máséból kell osztogatni - és ismét az én kőkeményen megkeresett pénzemre ácsingóztok, hogy…..
"Arra már láttunk példát, hogy aki az ifjúságot semmibe vette, az sokáig nem maradt hatalmon"    "Viszlát magyar felsőoktatás? NEM!Legyen ez az első lépés: oszd meg ezt, hogy mindenki lássa, hogyan hazudnak a képünkbe azok, akik csak papolni tudnak! A kettő az lesz,…..
.com 2012.12.05 17:37:41
@Mystes: most meg nem
ha a srac hazajon, elkezdik alkalmazni amit tanultak es Te kinai butort veszel ket ev mulva...
Gondolkozz mielott okos lennel...
  Kedves, Drága Beosztottam! Rubintos bazsarózsám, kis mimózám. Ha már egy céghez sodort minket a Sors és Jóisten jobbkeze - pláne egy ilyen szerencsétlen, alá-fölérendelt minőségben -, akkor fegyelmezz rám pár minutácska erejéig, kérlek. Mivel ez a csudálatos…..
.com 2012.11.29 13:00:30
A Demokratikus Koalíció alig egy éves történetében kiemelten fontos nap lesz a tegnapi. Annak évfordulóján, amikor az Aranycsapat 6:3-ra legyőzte az angolokat, két DK-tag is megnyerte az időközi polgármesteri választást. Azt nem állítom, hogy Orbán Viktor máris úgy érezheti…..
.com 2012.11.26 14:53:22
.com 2012.11.26 17:16:49
@Pas de probleme: ez nem igaz
volt egy fenymasolt, egy szines fenykepes es egy kartyanaptar
Itt vannak elottem az asztalon
Egy fia kis szaros logo nem sok, de annyi sincs rajta!
.com 2012.11.26 17:25:48
@Pas de probleme: Valamint nem neztunk utana, hogy nem tamogato vagy alapito tagja a kovetkezo szervezeteknek:
1 Eastwicky boszorkanyok
2 Rachel statium
3 Tarajosgote seggnyalok Barati Kore stbstsb

De tudod, ez szabalyos, csak qrvara nem etikus, uriember ilyet nem csinal

De O egy politikus, a DK zaszlovivoje
Szépítse csak meg a múlt a tényeket: a rég megszűnt lengyel motormárka, a Junak egy négyütemű, egyhengeres próbálkozása volt a szocialista tábornak. Jó sosem volt, de hangulatos, és szeretve szerelhető. A 350-es gép leginkább a veterántalálkozók szerény résztvevője, a…..