Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszen

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bíró kedvenc csapatát, a Realt is legyőzte a Vidi, de azt már nem láthattuk, hogy megtapsolták a magyarokat Madridban...
Állandó olvasóink bizonyára tudják már hogy blogunk az MTI Fotóarchívumával létrejött együttműködése révén mutat be képeket ebből a páratlan magyar gyűjteményből. Két hete láthattátok az 1958-as évet, most és két hét múlva a következő részben 1959-el folytatjuk...
eszen 2018.06.21 22:56:58
A cím nem az enyém – a későbbiek során ez úgyis kiderül – de a véleményem az igen: Tátrai Miklósnak, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) egykori vezetőjének – akit az úgynevezett Sukoró-ügy miatt három év letöltendő börtönbüntetésre ítélt a Kúria – szerdán reggel ártatlanul kell/kellett börtönbe…..
A kormánypárti sajtóban pár hete(?) jól megfigyelhető egy kompenzációs trend, amin lehet persze röhögni is, mert az a szánalmas vergődés, amivel igyekeznek védeni a mundér becsületét, az egészen elkepesztő írásokat eredményez (cikkeknek nem merném nevezni ezeket a láthatóan megrendelésre…..
eszen 2017.04.03 00:04:14
Avagy mit várhatunk Conte legénységétől a franciaországi kontinens viadalon? Várható legerősebb felállás, latolgatás + szavazás a cikkben!..
Curva Sud Ungheria WAG #9 2016.01.17 11:21:23
Inzaghi volt az utolsó klasszis játékosunk a 9-es mezben - azóta mintha el lenne átkozva. A korábban tiniként berobbanó Pato gólképtelenné vált benne Pippo után, de Fernando Torresnek - aki szinte mindent megnyert, amit egy focista megnyerhet - sem hozott szerencsét. Pedig menő mezről van szó, a…..
Idén jubilált a Mattel és a Focus Creative közös szervezésében megrendezésre kerülő Apák és fiúk napja. A látogatók október 17-én 5. alkalommal fedezhették fel a Hot Wheels Világát és a különböző újdonságokat a Millenáris Park D…..
I.István uralkodására még visszatekinteni is embert próbáló feladat, főleg ha eredménysorát is szeretnénk méltatni. Hogy sikeres volt-e avagy sem, az már csak a statisztikusokat és Lothar Matthaust érdekelheti igazán, de nincs idő az elmúlt időkön töprengeni, mert el kell…..
Az előző részben sorra vettük a felelőtlen kisebbség főbb csoportjait, akik más szórakozását, örömét gyakran elrontják, de nézzük meg a többieket is, akiket nem feltétlenül a fineszes, pimasz cselek érdekelnek. Az igazi szurkolókat továbbra is egyszerűen a közösségi…..