Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsommand

1 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Hangos partik? Színes koktélok? Masszázs a tengerparton? A-a. A „maluku-élmény” - amely számomra Dagasuli szigetén csúcsosodott ki igazán - ennek pont a szöges ellentéte: vacsora egy helyi család szerény házában, ezernyi fénykép a kíváncsi falusiakkal, akik rock-sztárhoz illő figyelemmel…..
zsommand 2018.02.07 18:30:32
Smoking Barrels Az / It (2017) 2017.09.07 06:00:00
Gabi vagyok, az utóbbi egy évben találkozhattatok velem a Supernatural Movies oldalán. Mostantól itt próbálok majd filmeket jól megkritizálni, illetve fejlődni. Odavagyok Joon-ho Bong és Xavier Dolan munkáiért, a kedvenc színészeim James McAvoy, Tom Hardy, és Emma Thompson, a…..
Hétfőn este a hetedik évad negyedik epizódjával folytatódott az HBO Trónok harca című sorozata. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk a rész cselekményét...
Döbbenten hallottam több pasitól is, hogy attól fél, nem tartják normálisnak, hogy a természetes punci szőrzetre gerjed. Csak félve meri bevallani. Gergő is ezt mondta a legutóbbi videónkban. Leány legyen a talpán, aki tud dönteni, milyen fazont válasszon. Az egyik tábor a csupasz…..
zsommand 2017.06.21 13:23:40
Hölgyek esetében az edzés és a táplálkozás tekintetében szükség van arra, hogy a fikciókat a tényektől elkülönítsük.Rengeteg információ kering az neten, a női magazinokban, melyek félrevezetőek. ..
Én kávéfüggő voltam. Napi 6-7 is lecsúszott, észrevétlenül. Persze alacsony a vérnyomásom, és a koffeinhez is hozzászoktam, így simán szundítottam délután, kávé után is. Mégis eljött az a pont, amikor úgy éreztem változtatni kell. Vannak, akik nem maguktól döntenek így, hanem az orvos javasolhatja…..
Rengeteg vicces képet látok a Facebookon arról, hogy milyen gáz és rossz a főnököm, illetve mennyire utálom, mert folyamatosan szivat. Azon esetleg gondolkodtál már, hogy lehet nem is vele van a baj? Ha utálod a munkád és még a főnököd is kibírhatatlan, akkor fogadd meg ezt a 3 tippet és garantálom,…..
A 110-es film egy tokozott filmformátum, melyet -mint oly sok más filmformátumot- a Kodak cég mutatott be 1972-ben. Minden képkocka 13*17mm méretű, és egy oldalon van perforálva. A film teljesen körbe van építve a műanyag tokozással, mely a tetején még ki is írja, hányadik képnél…..
Húzom-halasztom egy ideje ennek a posztnak a megírását. Leginkább azért, mert akkora a téma, hogy azt sem tudtam honnan fogjak hozzá. És lám, milyen jó, hogy húztam az időt, mert ma megjelent egy cikk az indexen Boldogkői Zsolttól A nagy étrendblöff címmel. Azért örülök neki,…..
Geekblog Z világháború 2013.06.25 13:42:53
Nem vagyok hozzászokva egy zombifilmben ahhoz, hogy valahányszor fogsorok csattannak a húson, golyók csapódnak be, és fejszék meg feszítővasak találkoznak élőholt koponyával, a kamera szégyenlőssé válik – ráadásul nem a jelenet dinamikáját megtartva, hanem látványos…..
Természetéből adódóan nehéznek tűnik megválaszolni a „miféle film a Felhőatlasz?” kérdést, minthogy a válaszadó sorolhatja a jelzőket, műfajokat, hogyizé, dráma, antiutópia, sci-fi, thriller, vígjáték, és ebből még mindig nehéz lesz összerakni a képet – de hé, no…..
comment:com A napi kötelező... 2012.10.02 16:00:00
Nem, nem unjuk még a Game of Thrones-képvicceket. És igen, lesz még bőven a héten! ..
zsommand 2012.10.02 17:03:51
Filmdroid Újabb Iron Sky előzetes 2012.07.03 10:06:00
Geek körökben sokan várták az Iron Sky-t, de akik már látták nem voltak teljes mértékben elégedettek vele. A film ugyan szórakoztató, de valahogy mégsem sikerült egy teljesen agyament és poéndús alkotást letenni az asztalra. A nácik egy része a második világháború vége…..
A Critical Mass szervezőivel, vagyis Küküvel, Sinyával és hf-el kiruccantunk Amszterdamba és pár vidéki városba, hogy megpróbáljuk megfejteni a titkot, mitől a világ legbringásabb országa Hollandia. Nem biztos, hogy a március 15. körüli tanulmányút mindenre elég volt, de a reggeltől estig való…..
zsommand 2012.03.27 14:55:33
A tévében és filmekben látható meztelenségre szakosodott MrSkin.com idén is díjazta az előző évben bemutatott filmekben és tévésorozatokban látott legjobb meztelen jeleneteket, természetesen komoly díjhoz méltón kategóriákba rendezve - ha már csinálunk valamit, csináljuk…..
Én úgy tanultam, hogy Budapesten bárhonnan könnyű hazatalálni - már ha az embernek van ideje. Ha mondjuk kiütjük magunkat (vagy ne adj Isten leütnek bennünket) és felébredünk egy ismeretlen helyen, elég csak elindulnunk a csökkenő házszámok irányába és előbb-utóbb eljutunk a…..
Ahogy a tavalyi összegző postban is volt róla szó, az új évet indító toplista sosem lehet teljes, mert egész egyszerűen lehetetlen a filmek egy jókora részéhez hozzájutni. Végignézve a tavalyi listát, korrekt produkciók lettek benne felsorolva, de egész más lett volna az…..
zsommand 2012.01.02 13:09:22
Geekblog Rec 3-előzetes 2011.12.13 16:16:00
Ez legalább nem lesz egy unalmas esküvő. ..
zsommand 2011.12.13 16:36:29
@TheBerzerker: Nem, de az hogy hangoztatod igen.
Az alábbi ügy meglehetősen mókás állampolgári jogérvényesítést ismertet: miután bepanaszolja a fennhéjazó hangnemben figyelmeztetést adó rendőr járőrt, a panaszában kvázi feljelenti magát szabálysértésért. A főkapitány meg kapva kap az alkalmon. Tisztelt…..
zsommand 2011.10.18 20:58:57
A közeljövő egyik legjobban várt és legizgalmasabb fejlesztése a BuBi (Budapesti Bicikli). Az európai nagyvárosok mintájára nálunk is kiépítenének egy rakás önkiszolgáló kölcsönző pontot, ahonnan elvehetünk egy biciklit, majd a célunkhoz legközelebbi kölcsönző ponton…..
zsommand 2011.09.20 13:51:07
@TonTomika: Kényelmes bringa (amin egyenesen ülsz+ csomagtartó) + közepes tempójú tekerés és ha jó kondiban vagy akkor elvileg nincs izzadás. Nálunk a meló helyen van zuhanyzó is azoknak, akik 40 km- tekernek reggel.
Hétfő, szeptember 19., 8:30Fővárosi Bíróság, V. Markó u. 27.H. S. Gábor + 2 fő (iparjogvédelmi jogok megsértésének bűntette) Az első magyar ipari kémperben nagyságrendileg négymilliárdos kár okozásával vádolják a Diagon Kft. volt dolgozóit. A vádlottak a magyar…..
A Budapesti Közlekedési Központ tette ki honlapjára azt a tervet, ami szerint várhatóan majd átalakítják a környéket. Engem nem dob fel különösebben, hogy a Finta Stúdió is részt vett a munkálatokban, és a renderelt képeket elnézve sem áll még össze egységes koncepció a…..
zsommand 2011.08.29 10:17:47
@Gery.Greyhound: reagálva, engem is érdekelne egy ilyen bejegyzés, hogy miért nem jár körbe a 4-6os a városon. Egy laikus számára úgy tűnik, hogy minden feltétel adott hozzá.
Csak nem az első igazán jó Alien(s)-játékkal lesz dolgunk hamarost? ..
zsommand 2011.08.24 13:09:55
@flynn: +1. Grafika másodlagos lesz 10 perc játék után.
Filmdroid Akira 2011.08.06 17:03:00
Ahányszor megnézésre alkalmas animék után kutatok, szinte mindig találkozok az 1988-as Akirát alapműként emlegető bejegyzésekkel, hozzászólásokkal. Ezt látni kell - mondogatják a bloggerek és a kommentelők, én meg (ahogy az várható volt), végül engedtem a…..
zsommand 2011.08.06 18:04:21
@Solarian: Jaja a vége egy agyatlan songoku epizódra emlékeztetett.