Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalor

0 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kínai gazdák remek ötlettel álltak elő, hogy egészen biztosan organikus gyümölcsöket tudjanak a piacra termelni, azaz ne kelljen a növényeket kártevők ellen permetezni. Szúnyoghálót húztak a gyümölcsfákra! A "Dalangtan Red Bayberry Telep" Huangyan kerületben,…..
Bandi azt mondta, hogy írjam meg, mert vicces, de nekem vannak kétségeim. Szóval a múltkor a strandon a takarón heverésztünk a kissanyival és kicsit elaludtam becsuktam a szemem -közben fogtam a kisbéka sarkát, hogy ne szökhessen meg-, és egyszer csak egy apuka megkocogtatta a…..
Annyira nézegette a kirakatban. Nem volt szívem nemet mondani. Most, amíg szokja a szeme, csak egy órát van benn naponta. Az a szép, akinek a szeme kék...
Kalor 2013.06.19 12:27:26
Előretolt helyőrség SzüLILInap 2013.05.28 22:43:03
(kösz a címet, GO!) azt hittem, ma már nem is fogok tudni írni. az a baj a szülinapokkal, hogy az ember várja, készül rá, és aztán ugyanúgy eltelnek, mint a rendes napok. Pont ugyanolyan hosszúak. De nem lesz még egy ilyen év, aminek ennyire markánsan emlékeznék az…..
Kalor 2013.05.29 08:28:02
Előretolt helyőrség Hüledezem 2013.05.14 20:30:30
Ezt a hírt Angelina Jolie melleiről már reggel láttam, de nem, nem és nem, azóta sem tudom felfogni. Először azt is hittem, hogy biztos megint csak a Hírcsárda. Nem hiszem el, hogy ez megoldás, nem hiszem el, hogy van, akinek ez eszébe jut, és annyira, de annyira sajnalom A.J-t, hogy…..
Egymás karjában elaludni. Egy szeretett emberhez bújva. Szeretetben. Biztonságban. Egyenlő jogot mindenkinek! Ez a Bi.G itt egy amolyan családsegítő dolog, nem tudom, hogy hívják ezt otthon, nevelési tanácsadó, de csak az első két-három évben. (köszi hbogi a…..
TündérLili ma megevett egy adag sóskás-banánt. Nyersen. Szegény vejem, akire főzni fog ..
Kalor 2013.04.18 21:27:37
Kalor 2013.04.18 21:27:37
Úgy volt, hogy a hétvégére hazalátogatunk a kisbársonnyal, szombaton lesz Bandi egyiklegjobb barátjának az éves rendes szülinapi kirándulása, Bandi nem tud jönni, de mi képviselhetnénk a csaladot, és le is szerveztem TB anyukájával, hogy náluk leszünk. Úgy örültem, TL már…..
Minden apa hülye valamiben. Néhány apa több dologban, mások kevesebb dologban. Mondjuk ezen nem kell csodálkozni. Minden férfi hülye, de nem minden hülye apa.Most, hogy ezt így tisztáztuk, el kell mesélnem valamit, ami tökéletes ellentéte mindennek amit nevelési elveknek tartok, hogy…..
Kalor 2013.04.12 22:39:43
@anyahajóblog: jaja, ezzel mi is így jártunk a nyáron (2,5 éves volt, szóval már korántsem baba, de a téma idepasszol), amikor megtetszett neki a jó kis hamvas fröccs. És adtunk neki belőle, gondolván, hogy bökős is, meg bor is, úgysem fogja szeretni. DE! alig tudta kimondani "föct!", de követelte onnan kezdve!
Előretolt helyőrség 10 hónapos 2013.03.28 18:52:00
Azt hiszem, eddig ez az elmúlt hónap hozta a legtöbb változást. Azt sem tudom, hirtelen hol kezdjem.  Mondjuk azzal, hogy elképesztően beindult a mozgása. Talán mostanra érte utol az izomzata a testsúlyát (ha lassan is, de folyamatosan nő, 12 kiló körül. Már csak 8 kiló, és…..
A Lili Zoo folyamatos bővítése során pár hete megérkezett a majom. A főnökasszony azóta is a kezéből eszik.  ..
Előretolt helyőrség 9 hónapos 2013.03.04 14:33:41
Nahát, már többet volt kint, mint bent. 11kiló, centire valahol a 80 alatt van, de ruhában 80-as. Azt hiszem, most kicsit megállt az őrült növekedés. Ebben a hónapban rengeteget változott a viselkedése. Valamikor a hónap elején megtanult kúszni előre (csak a megfelelő motiváció…..
Előretolt helyőrség Beszélgetek 2013.02.25 17:17:31
Mondjuk mindig is sokat beszéltem, de mióta külföldön élek, határozottan ki vagyok éhezve az emberi kapcsolatokra, úgyhogy sokszor olyan vagyok, mint a nénik, akik dumálgatnak boldog-boldogtalannal. Lilivel ez meg persze még sokkal könnyebb, mostanában nem is én vagyok, aki…..
Kalor 2013.02.25 18:43:05
Hát, ebbe az évben sem lettem rendszeresebb, de fogjuk a hosszú magyarországi látogatásra. Cserébe mikor hazajöttem, nagyon motivált lette, valahogy frissebb szemmel tudtam nézni az itthoni problémákat, flyladysen szólva hot spotokat, azóta kis túlzással ahová lépek, rend terem,…..
Előretolt helyőrség 8 hónapos 2013.02.06 09:03:02
8 hónapos lett a legcukibb cuki. Azt hiszem, az első hónap volt a születése óta, hogy nem hízott egy kilót, de igazság szerint nem mértem. Valahol a 10 és 11kg között van, nem fogyott, az biztos. Lassan kell majd dokinénihez menni. (Kicsit parázom tőle, mert félek a határozott és…..
Hu! Megijedtetek? Nem gondoltátok volna, hogy én vagyok, mi? Az volt, hogy először itthon voltunk, de aktív társadalmi életet éltünk, aztán hazamentem pihenni, és attól kezdve nem volt egy perc nyugtom se. Mert igaz, hogy a csaladban bárkinek odaadhatom Lilit dajkálni, de ha sokan…..
Kalor 2013.02.04 21:55:39
Szerintem a legnagyobb kihívás egy gyerekszoba berendezésében a tárolás megoldása. Hiszen ahogy cseperedik a gyermek, úgy sokasodnak az őt körülvevő tárgyak: könyvek, játékok, rajzeszközök. Kezdetben egy kosár vagy egy doboz is megteszi, de idővel ezek úgy elszaporodnak, hogy…..
Kalor 2013.01.31 12:15:38
@ziggy stardust: igen, vannak ezek a kulonfele pillerzsaluzo elemek! a multkor a tuzepen lattam ilyeneket. igaz, nincs alja, de olyan nehezek, hgoy nem is kell. :))

@tibtün: viszont ha ket polcnal magasabb, akkor a falhoz kell rogziteni, es a polcokat egyenkent rogziteni a kerethez, mert nagyon hasonlit egy letrara! :D
Összefoglaló a 3. hétről: - visszavarrom a faliszőnyegre a leszakadt akasztót :: PIPA! már csak TB-nek kéne a szőnyeget visszaakasztania - Sopronban intézkedem (remélem!) :: PIPA! lehetett volna többet is, de összességében elégedett vagyok - befejezem a majmot :: MAJDNEM! miután…..
Kalor 2013.01.21 22:10:07
@Gem: szia, mi nem volt szimpatikus? en sem vetodtem ra valahgoy kapasbol... sok konyvunk van, amit nem tartanek meg, kidobni viszont tul jok, de az ujak beszerzese is eroforrasigenyes, gondoltam talan jobb lenne cserelni... de valahogy az az oldal... nem is tudom.

ezer eve akarok egy ekonyvolvasot, imadom, hgoy annyira helytakarekos!
Kalor 2013.01.22 15:48:27
@Gem: jaa, ertem! en most azert harom konyvvel beruhazok a dologra, ugy latom, eleg jol porog, van esely, hogy kerul fel olyan, ami erdekel. aztan meglatjuk.

e-konyveket min olvastok? magyarazom a ferjemnek, mnnyivel olcsobb egy e-olvaso plusz e-konyvek, mint egy normalisan kinezo konyvespolc plusz rendes konyvek. a helyrol meg a porrol nem is beszelve. es a faknak is valszeg jobb.
Kalor 2013.01.22 23:51:20
@Gem: nagoyn koszonom!!
Szorult helyzetében Lili nem vette jó néven, hogy először nevetek egy nagyot, majd lefényképezem, és csak utána szabadítom ki. Türelmetlenül topogott a lábával, hogy na mi van már. Ideje lenne megtanulni előrefelé kúszni. (soulemama nyomán)..
Kalor 2013.01.21 09:50:19
Szóval kedves visszatérő és új flyladyzők. Nem szeretnék Via babérjaira törni (ld Zónázzunk!), ezek a bejegyzések főleg nekem szólnak, de aki akar, kommentben csatlakozhat. A rendszert nem is ismertetem, az urba-eve-en el lehet olvasni, Via szakszerű és világos…..
Kalor 2013.01.15 12:25:35
@málnabálna: kicsit bonyolitja a helyzetunket, hgoy az uj helyunkon (lehet, hgoy atmenetileg) egy szivargos godorbe megy a szennyviz. most voltak a vizesek, de meg nem tudom, marad-e ez a valtozat, vagy uj, betonozott godrot kell csinalnunk. es nem tudjuk, mikor lesz csatorna... minden mas cuccunk zold (mosashoz l'arbe vert mososzer, fele helyett mososzoda, oblitesnek ecet, de nincs igenyunk az illatosra, igy mas). most itthon meg nem szamit... mososzoda, so, citromsav kevereke turhatoen mosogat a gepben ugyan, de a ciromsavbat csak nagy tetelben erdemes beszerezninetrol, mert bioboltban iszonyu draga, es sok kell belole. probaltam ecettel helyettesiteni, de valahgoy nem az igazi, szoval meg probalkoznom kell.
Kalor 2013.01.15 12:33:03
@Nils Holgersonné: hat ehhez elobb el kellene fogadnia, hogy neki is van benne resze. egyetlen feladata van most, a szemet intezese, de van, hgoy napokig nem viszi le, es a szelektiv gyakran szabalyosan kiomlik a helyerol ajtonyitaskor.
ha valaki olyan, hogy ha megbotlik egy jatekban, akkor azt odebbrugja ahelyett, hgoy felvenne, akkor azon nagoyn nem segit a beosztas. inkabb az alapokon dolgozom, es mar az is haladas szerintem, hgoy ha kell neki egy nadrag a szaritorol, akkor azt leveszi, es kivasalja maganak, nem engem nyaggat, hgoy neki az most kell.
Előretolt helyőrség Haladás SC 2013.01.11 19:12:20
Nem igazság, hogy mindig csak sírok, hogy Bandi nincs itthon, akkor meg nem írok, mikor itthon van  5 napon keresztül. Teljesen, szőröstül-bőröstül a miénk volt, és az utolsó pillanatig kiélveztük Lilivel. Megnéztük A férjem védelmében első évadját, heverésztünk az…..
Az újévi fogadalmakban pont annyira hiszek, mint a vasárnap estiekben... vagyis eléggé ahhoz, hogy időről időre megfogadjak valamit, amit aztán vagy betartok, vagy nem, de nem is baj, mert az a lényeg, hogy próbálkozom. És mindig jó, ha nyoma van, vissza lehet nézni az újabb…..
Kalor 2013.01.11 10:53:14
@Nils Holgersonné: nem tudom, ebben ti vagytok a profik! :)