Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brainshare

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február elseje, kerek egy hete van hátra a kormánynak az ultimátum teljesítésére. Ha nem teljesítik a 6 pont követeléseit, akkor a Hallgatói Hálózat további akciókat folytat. Ennek kapcsán végiggondoltam, hogy én személy szerint miért is veszek ebben részt, miért tartom…..
brainshare 2013.02.03 16:08:23
Mindig van valami Szent Grál az online marketingben, olyan eszköz, ami a "tuti", ami biztosan jó lesz, ez a jövő, ezt kell használni, ez hozza a sikereket. A Szent Grál köré tanácsadók és szakértők szerveződnek, infotermékek készülnek, blogok íródnak és hívek hada veszi…..
brainshare 2013.01.27 19:51:12
@tordav: A "platform-függetlenség" azt jelenti, hogy minden platformon ugyanazt az élményt kell megvalósítani az azon a felületen belépőknél (ha nem, az már nem függetlenség a UX szempontjából). Ez magával hozza, hogy a funkciókat a kisebb képernyő vs. nagyobb felbontás miatt egy mobilweb-platformra optimalizált felületen más módon KELL megvalósítani, máskülönben nem lesz élvezhető - azaz mobilcentrikusan.
brainshare 2013.01.27 19:54:43
@bestpixel: a fotózás és a marketing-üzenetet közvetíteni képes fotó formájában elkészített kép között azért én látok néhány mérföldnyi különbséget. Az utóbbihoz pszichológiailag alátámasztott elvekre alapozott, hosszas előkészítés után megtervezett képsorozatokból kiválasztott és végül publikált képe(ke)t értek, ami más, mint egy jól elkapott életmozzanat, amibe utólag magyarázunk bele "dolgokat", hitvallást, szándékolt üzenetet, és ha sikerül jó környezetben elhelyezni.
Zsákfalu Parádsasvár 2010.11.09 21:16:00
 Előző: Mátrafüred - Sástó II Ha már Mátrafüreden voltunk, természetesen Parádsasvárra is elmentünk, ami háromnegyed órás buszútra van. A busz gyönyörű tájakon kanyarog, keresztül a Mátravidéki Tájvédelmi Körzet szívében. A parádi elágazásnál kell…..