Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madmoazell

78 bejegyzést írt és 565 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gawker-birodalom sci-fi szakblogja, az io9.com szedte össze azt az ötven égetően fontos kérdést, amire jó lenne még ma választ kapni, és amire sejthetően nem fogunk persze, mert Lindelof és Cuse a satán fattyai. Mivel jó részük spoileres a sorozatot magyarul követőknek, csak…..
Ryan az egyik legnagyobb scarification mester a világon, aki emellett remek piercer is. Ő volt az első aki mikor elkezdtem vágásokat csinálni mindig segítőkész volt velem, és remek tanácsokkal látott el. Az általa készített scarification-ök az általa látott legprecízebbek a…..
testmódosítás Sas 2010.05.04 14:08:00
Update: Voltam olyan tök, és elfelejtettem leírni, hogy a sast Bartók Tomi csinálja aki egy nagyon kedves barátom és az ország egyik legjobb tetkósa.Múlt héten elkészült a mellkasomra kerülő ábra bekarcolt változtata. Ez még nem a teljes kontúr, hanem egy vékonyabb változat,…..
A jelenleg látható sorozatok közül nem egy felvet olyan kérdéseket (és most nem feltétlenül csak a Lostra gondolunk), melyekre a készítők az istennek sem akarnak vagy tudnak választ adni, pedig nagyon is jó lenne. A Televison Without Pity nevű kiváló oldal összeszedett párat, ezek…..
Zseniális videó egy örökzöldre hangolva, kissé átírt szöveggel, de jól felismerhetően. A mi véleményünk szerint a 2009-es év legjobb fanvideója. ..
Madmoazell 2009.12.29 11:43:34
@titok84: Katee Sackhoff tényleg borzalmasan néz ki ezen a videón...
comment:com Hírek kávé mellé 2009.10.21 09:36:00
Nemcsak minket, az amerikaiakat is veri az Isten faszkalap celebekkel: Jon és Kate Gosselin házasságát a tévé jóvoltából milliók követhetik, ennek eredménye ötven magazincímlap, gratula. A Vanity Fair ment utána a történetnek.Az amerikai Weather Channel mostantól filmeket is fog…..
Régi ismerőssel kezdünk - Mrs. Grubmannel, akit utoljára egy stroke hozott el a rendelőbe. Most egész jól néz ki, viszont haldoklik, és ez lesz a nagy visszatérő parti indoka is. Merthogy idő nincs a partira, csak a temetésre, Mrs. Grubman végső stádiumú tüdőrákos. Annyira…..
Fiaink pro bono műtenek, Landau főnökúr megengedte nekik, közben Lizzie-t hőhullámok gyötrik, és szépen el is ájul. A doktornő, aki megvizsgálja, szomorú hírrel jön - új vese kell a múltkor meghagyott egy helyett. Báng. A nagyobb baj, hogy 62 ezren várnak vesére Liz előtt, és…..
comment:com Elhunyt Patrick Swayze 2009.09.15 06:34:00
Szomorú hírrel kezdjük a napot: 57 éves korában a hasnyálmirigyrák csak legyűrte Patrick Swayze színészt, pedig két hónapja már egészen biztató hírek érkeztek az állapotáról, sőt egy kép is napvilágot látott, amin a korábbi, iszonyú sovány Swayze helyett egy vékony, de…..
Kicsit döcögősen halad ez az évad a részemről, de azért szépen lassan eljutunk valahova, pláne, hogy a sztori innentől kezd kumulálódni. Vágjunk is bele, méghozzá fiainkkal, akik éppen pasis hétvégét tartanak, egyenfürdőnaciban, egy nagyon menőnek kinéző, ámbár csak pasik…..
Christian szenved, egyrészt azért, hogy nem eheti meg a hűtőben figyelő csokitortát, meg azért is, mert Seannal legutóbb kicsit bénán váltak el. Sean most próbál tőle bocsánatot kérni, mert ő meg a kicsit túlmozgásos alfele miatt szenved. Azaz nem volt elég neki egyszer megcsalni…..
Christian összehozott egy mítinget James-el, Michelle exfuttatónőjével, és éppen most próbálja lebeszélni arról, hogy tovább zsarolja a kis csinibabát. Nehéz a dolog, a főnökasszonyért kemény 500 ezer dollárt kéne fizetni, és akkor mindenki kvitt lenne mindenkivel. Michelle…..
Valaki árulja már el nekem, mit jelent az, hogy Dzsúúúsz!!!DespiKedves Despota, MH olvasók és Trollok!:DA minap olvastam egy bejegyzést (augusztus 14.-e), amiben a Magyar Oktatási Intézetről volt szó. Eme levelem, nem kifejezetten terror, legalábbis én ezt nem tudom eldönteni, azonban…..
Történet egy álláshirdetés leleplezéséről, miss mazo jóvoltából. Továbbra is várom az ötleteket, javaslatokat az álláshirdetésekkel kapcsolatban Március környékén még bőven álláskereső voltam, marketing-PR területen végeztem egy éve, ezért próbáltam a…..
Bear McCreary és Katee Sackhoff duettje a Battlestar Galactica Orchestra élő bulijáról, ami aztán átmegy egy olyan All Along the Watchtower-verzióba, hogy a fal adja a másikat. Novibácsi nevű olvasónk mindezt élőben látta, irigyeljük is érte rendesen. ..
Madmoazell 2009.08.14 06:21:00
@Malachi: ezek szerint még van nekik, mert amikor Sixx kiposztolta, hogy ez létezik, fel lehetett iratkozni, hogy gyüjjön hírlevél, ha lesz még belőle, és azóta se kép, se hang. Most jól bemegyek a melóba, felteszem a bsg-zenéket, és megrendelem :))
Garázsban járunk, Sean áll be éppen a helyére, amikor nagy zenebonával megérkezik Christian egy gyönyörű narancssárga Lamborghinivel.  Nagyon jól mehet a biznisz. Cserébe Sean is megmutatja a saját autóját, ami "csak" egy hibrid, vadiúj gyereküléssel, meg új…..
Szolg.közl: elnézést kérek a rendszer nélküli hogyvoltokért, konstans időhiányban szenvedek. Mostantól kezdve igyekszem tartani a tempót. Köszi a megértést.Sztriptízbárban kezdünk, Christian egy Blue Mondae művésznevű táncosnővel ismerkedik. Oké, inkább csak nézi, hogy a…..
Új évadra virradtunk, nincs többé Késes, csak öregasszonyok és ráncfelvarrások, ami Liznek szokása szerint nem jön be. Fiaink boldogok és kiegyensúlyozottak, a praxis helyrejött, ma tolják az 5000. vágást. Este nekiülnek ünnepelni, de persze csak a csajokig jutnak el. Sean a…..
Ugye ismerik az olvasók azt a közhelyet, miszerint a tévében mindenki magasabbnak tűnik, mint a valóságban? Nos, Matthew Fox, a Lost című kiváló sorozat egyik főszereplőjét, az önfejű Jack Shephard dokit alakító színész esetében ez első látásra megdől: a pali iszonyú…..
Évadzárunk, a Késes-szálra tekintettel pedig nem meglepő, hogy a találgatások epizódja ez. Na de ki lehet vajon a Késes? Sean? Matt? Julia? Quentin? Liz? Kimber? Gina? Esetleg Christian? A kérdés ma egészen konkrétan azért érdekel mindenkit, mert emberünk megint kaszabolt, méghozzá…..
Madmoazell 2009.06.16 12:14:16
Aki már végzett az ötödik évaddal, bátran kattintson a továbbra, és olvassa el, mint mondott Jack Bender, a Lost egyik rendezője a hatodik évad kezdetéről és a sorozat befejezéséről, illetve beszámolunk arról is, hogy milyen visszatérő karakterekre számíthatunk az utolsó…..
Emlékeztek még az első részre? Akkor Amerika országait kellett összeszedni. Most Európát kell összerakni :)http://www.cafecafegames.com/games/1700/maps-escape-2-euro-edition.html..
Mármint visszatér a Kés/alatt című sorozatba, ha nem lett volna egyértelmű a címből. A holland színésznő a sorozat egyik legfaszább karakterét, Avát alakította, a manusgádzsit, aki leginkább fiatal, tapasztalatlan szeretőket kedvelt (Matt), mert azok nem vették észre, hogy…..