Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wazzu

2 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fanni levele után körülnéztünk, és sajnos nincs jó hírünk. A Mobilexpo.hu webáruházról annyi a friss negatív vélemény, mint égen a csillag (fb találatok, árukereső, gyakori kérdések), és a károsultak már egy facebook csoportot is létrehoztak. A Royal Futárszolgálat is írt egy facebook posztot…..
via GIPHY Bármilyen körültekintően is vásárolunk, vannak azok a helyzetek, amiket nem láttunk jönni. A webshop rendben van, nem találunk rossz véleményt a kereskedőről sem (kivéve, hogy tavaly nem volt együttműködő, na), aztán valahol, valami mégis elcsúszik. Olvasónk rokona a kinaimobilwebshop-ról…..
Íme egy finom gyengéden édeskés illat, ebben a cikkben az Ardagio Decor parfümöt szeretném röviden bemutatni nektek a Fenzi-től. A lengyel gyártó egész pofás kis csomagolásban dobta piacra ezt a parfümöt, az üveg is elég masszív, kezünkbe véve kifejezetten szép, és bizalomgerjesztó termékről van…..
Kedves Őszinte Ingatlanos! Külföldön élek és lakást szeretnék vásárolni befektetés/kiadás céljából Magyarországon. 14.5 millió forint megtakarítással rendelkezem. A kérdésem: mely városban lenne érdemes befektetni ezt a pénzt ha a kiadás az elsődleges cél? Úgy látom, hogy Budapesten ebből a pénzből…..
wazzu 2017.04.06 19:02:51
@looking4: ebben igazad van. De szerintem elég nehéz ezt managelni külföldről... mindegy hol vesz, gond bárhol lehet, szerintem lesz is.
A webshopok üzemeltetőit törvény kötelezi az ügyfélszolgálat működtetésére, ami nem egy nagy etvasz. Egy normális hozzáállású cég tudja, hogy a vásárlók elégedettségét legalább annyira befolyásolja, ahogy bánnak velük, mint a termékek minősége vagy a kínálat bősége. A Brands.hu viszont elég furán…..
wazzu 2017.02.22 09:01:47
@KaTe: számlát kiállítani kötelező internetes vásárlásnál. Céges vásárlásra gondolhattál.
Ki gondolta volna 5 hete, amikor megadta magát egy nyomtató, hogy örkény sztori születik történetéből! Örkény is sírva fakadna Egy ilyen szép, ősz végi napon kinek lenne kedve dolgozni? - gondolta a Canon nyomtató, és ettől kezdve módszeresen begyűrt minden papírt.…..
via GIPHY Sokan tartják úgy, hogy egy pasik között zajló nézeteltérés soha nem képes  még csak megközelíteni sem durvaságban azt, amikor csajok közt tör ki a háború. Amihez egyeseknek még csak ellenfél se nagyon kell. Az alábbi sztori Dorka nevű szereplője például pont ilyennek tűnik. Az általa…..
Ha definiálnom kéne az egyéni vállalkozásokat, vagy a köznyelvben használt vállalkozó típusú embereket, azt mondanám, hogy ők azok, akik a belefektetett munka fordított arányosságával akarnak pénzt csinálni. Hatványozottan igaz ez, a balatonparti vállalkozókra is, tisztelet a kivételnek. Ja nem,…..
Hát a hülyének is megéri! Kivéve a webshopot, ugye. Nem is adták oda. Az eset analóg a hirhedt Media Marktos esettel, ahol már megismerkedhettünk a feltűnő értékaránytalanság fogalmával. Itt csak ismétlünk, hogy tudjuk. Tisztelt Homár Hilda, Történt, hogy a Samsung…..
Az Indexen írtunk nemrég arról a felfedezésről, hogy a Sparban kapható makóinak tűnő fokhagyma Kínából származik. Olvasónk ennek kapcsán kérdést intézett a Sparhoz. A válasszal azt csinálhatja, amit akar. Oké, értjük, hogy itt a Makó megnevezés márkanevet és nem származási helyet jelöl, ez kiderül…..
Azt hiszem nagy szerencséje van az Extreme Digitalnak, hogy Balázs nyilvánvalóan egy a tökéletesség legmagasab szintjére jutott jógi, aki nem zárkózik el a modern kor vívmányaitól, így előfordul, hogy néha kell neki mondjuk egy kábel. Egy vehemensebb ember ugyanis már rég…..
Első cikkemben szeretnék kicsit részletesebben kitérni az elmúlt évek olcsó sláger termékére, nem másra, mint a Vattacukor édes, összetéveszthetetlen vásári illatára. Nem, nem arról van szó, amikor egy kellemes délutánon kimegyünk a közeli parkba, hogy ott eltölthessünk pár szédült órát…..
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
Hazudni, elkenni dolgokat nem szép dolog. Akkor sem, ha a közpénzből fenntartott királyi tévé csinálja, és akkor sem, amikor az állami bank segítségével megvásárolt kereskedelmi tévé, sőt, akkor sem, ha egy független kertévé teszi. Etikusnak meg végképp nem az, de hát az “Orbán nem geci” videóban…..
Állandó visszatérő, és valószínűleg soha meg nem szűnő panaszforrás a postai kézbesítés. Hol eleve nem jön a postás, pedig kéne neki. Hol  jön, de nem csenget fel. Hol meg felcsenget ugyan, de nem várja meg a választ. Az biztos, hogy a legbosszantóbb piszlicsáré napi ügyek…..
wazzu 2016.02.10 12:54:40
@Mostanában: és a pickpack is, de postapontként működnek a MOL kutak is, abból van több, ott sem kell annyit várni, most postán. Egyébként szerintem is jó megoldás a postán maradó/postapont, olcsóbb is, nem viszik ki, te bemész amikor tudsz. Aki dolgozik, annak teljesen jó..
Alaposan felbosszantotta olvasónkat, hogy az általa megvásárolni tervezett termékről nem sikerül kiderítenie, mi van benne - jogosan. A honlapra pillantva szembeszökő a hangzatos Gyógynövény Egyesület név, ami úgy díszeleg ott, hogy semmilyen okirat,  jegyzőkönyv vagy beszámoló nincs mellette a…..
wazzu 2016.01.16 19:37:09
@Dikusz: ez rendben is van, nincs is bajom vele, én is szertem :))! Csak a törvényi háttér érdekel, hogy ott miért lehet, más esetben meg miért kötnek bele, hogy miért nincs leírva. Na felhívom a Zwack-ot, utánna írom a posztot ide a homárra. Jó, annyiban más a történet, és ez is lényeges, hogy a Zwack nem is igér semmit, max. azt, hogy berúgsz, azt pedig teljesíti is. Persze, csak mértékkel! :)
Tudta ön, hogy a Leddiszkontnál Beavis és Butthead látja el a kommunikációs-, imidzsépítő-, és pr-feladatokat heti váltásban? Mi más magyarázná az olyan húzásokat, mint a hírlevélről leiratkozó gyíkarcok gyúnyolása meg a bolt profiljától eléggé műfajidegen pucér  mellel ünnepelt boltnyitás?…..
A tegnapi postás posztnál felmerült a Posta Pont, mint lehetőség. Hát ott is érhetik kellemetlen meglepetések az embert.  Feleségem webáruházból rendelt karácsonyra egy csomagot postapontos kiszállítással a Budapest Nagytétényi út 136-on lévő postapontba. Hamarosan…..
Az gyakori helyzet, hogy a vásárló és az eladó mást gondol egy helyzetről, erről szól az egész Homár. Az már kicsit ritkább, hogy a vásárló és a gyártó egyetértőleg állítja, hogy hibás egy kütyü, a forgalmazó viszont ragaszkodik a működikezműködik verzióhoz.…..
A keresőoptimalizációs szolgáltatásban utazó Max-Web Kft. tevékenysége jó hosszú nyomot hagyott már a Homáron. Írtak az olvasók és a cégvezető is, ő legutóbb…..
Akinek a fenti szám- és betűkombinációk nem mondanank semmit eláruljuk, hogy ez két külsőre nagyon hasonló, de tudásban és minőségben egymástól távolálló sportkamera. A…..