Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bcsillag

1 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GT3 Blog Bemutatkozás 2019.11.20 15:10:16
Sziasztok! Hosszú töprengés után úgy döntöttem belevágok a blog írásba. A blog témája  - gyakorló autómániás révén - az autók lesznek, azon belül is specifikusan a túraautó versenyzés GT3 és GT4 szabályrendszerű ágai, főként európai vonatkozásban, de a tengerentúli viadalokra és főbb eseményekre is…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
bcsillag 2013.09.08 21:32:52
A dobogósok végiggurulták az Akropolisz-rali harmadik napját, ahol szóra érdemes csata csak a negyedik helyért és a bónuszpontokért zajlott. Latvalának megvan az első volkswagenes siker. Ogiernek egy célja volt, elérte. Ó, hát ilyen sima lenne minden verseny franciák nélkül…..
Feltérképeztük, hogy hol, hogyan és milyen bunkerekben tárolták nálunk a szovjetek az atomfejeiket. A nagyvázsonyi atomraktár központi csarnoka (Fotó: Kizmus Szabolcs/Hadsz)..
Belsőség Kici, occo 2011.10.27 10:50:00
Kb. egy éve fedeztem fel egy népszerű kínai rendelős oldalt, ami azóta is nagy népszerűségnek örvend nálunk. A kezdeti vad rendeléshullám után kicsit tapasztaltabban rendelgetünk. Például nem szabad nagyon komolyan venni a technikai leírásokat az elektronikai cikkeknél. Ezt az…..
bcsillag 2011.10.27 12:48:55
@Magnat: teljesen egyet értek. A járt ösvény jobb...
TComment Erődemonstráció 2011.10.24 09:22:00
 Elsőre nem kaptam el. A padlógázon hajtott S8 ugyanis időnként átugrik mindenféle zárványokat a téridő-kontinuumban, és hiába a sok kanyar, valószerűtlenül hamar ott terem, ahová mi még nem értünk. És utána elillan. Mai cikkünk blogposztja...
Hiába rúgták ki a Két pasi meg egy kicsiből Charlie Sheent, nála többet senki nem keres a tévézéssel, írja a Forbes.com. A listakészítésre (is) szakosodott magazin időről időre megírja, ki, mennyit keres a filmvilágban, a techszektorban és így tovább, a kereseteket listába…..
bcsillag 2011.10.19 13:55:31
@melee sc: főleg, hogy szívni kell... :-)
Belsőség A majdnem autó 2011.09.06 09:46:00
  A cél nyilvánvalóan nem reprezentálás vagy bármiféle örömautózás lesz, mert arra alkalmatlan, nem is arra készítették. A haszonállat szerepkörét azonban majdnem hibák nélkül valósítja meg - majdnem tökéletesen a majdnem autó. Majdnem ajánlom is bárkinek. De…..
bcsillag 2011.09.07 13:18:41
@Motordoktor: Na látod Doki ha már használtteszt írásra adtad a fejed, akkor ilyen és ehhez hasonló információkkal kellett volna feltölteni a cikket. Mikor és mit kellett benne cserélni (betét, tárcsa, olaj) nagyjából mennyit kóstáltak ezek költségben. Mert ezek a mérvadók annak, akik ezt a kocsit, mint hasznát autót keresik esetleg.
Újkorában megvolt az összes létező médiumban a teszt róla. Az más tészta, hogy akkor ti is élveztetek tőle, most meg megy a fika, de ezt előttem már sokan megírták. Szerintem az tévesztette meg az olvasókat (mert hát végül is kedvelted), hogy a 2004-es fejlesztésű, és akkori szempontok szerint azért az alsó-közép élvonalába tartozó kocsit, a konkrét példányt tekintve meg ráadásul egy fapados belépőmodellt, látszólag 2011-es preferencia szerint vettél gorcső alá, és olyan dolgokba kötöttél bele (futómű elemei túl egyszerűek manapság), amik akkoriban azért még elfogadhatóak voltak és az egyszerű alkatrészek ellenére is kiváló menettulajdonságai voltak, több összehasonlító teszt alapján is.

Na mindegy, ez a vonat már elment, de a cikk sajnos így szar (pontosabban nulla hírértékű, sokkal inkább hatásvadász és kattintásgenerátor) lett. Lehet nem ilyet akartál, de mindegy...Így sikerült.
Buddy Holly, a rock and roll hőskorának egyik legendája ma lenne 75 éves. Holly mindössze másfél évet tudhatott maga mögött a karrierjéből, mikor 23 évesen repülőszerencsétlenség áldozata lett. Az eredetileg Charles Hardin Holleynak anyakönyvezett zenésznek 1956-ban jelent meg…..
bcsillag 2011.09.07 12:48:15
A Forma-1-re az utóbbi időben sokan sokféle jelzőt aggatnak. Kétségkívül kevésbé látványos már, mint volt, sokszor fordul unalmas körözésbe egy-egy futam, és a tévéképernyőn keresztül lassan nem is tudatosul bennünk, hogy valójában mekkora tempónál zajlik mindez. Ezt…..
Aoki Kunio néhány nappal ezelőtt elhagyta Magyarországot. Annak ellenére, hogy ellopták motorját és holmijai egy részét, a világutazó nem gyűlölte meg hazánkat - rengeteg segítséget és baráti szót kapott nálunk. Alaposan körbejárta a Balatont, még valami elhagyott katonai…..
Autófília This is Debrecensjö 2010.03.11 12:10:00
Beértünk a kies, tavaszias svéd kisvárosba, ez itt az: A sztori eddig: 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 7. rész, 8. rész, 9. rész, 10. rész, 11. rész, 12. rész, 13. rész, 14. rész, 15. rész, 16. rész, 17. rész ..
Újabb híresség eladó autójáról szeretnék beszámolni itt a Belsőségen. Szándékosan nem tettem ki előbb, nehogy az árfelverés vádjával illessenek Csak tegnap éjjel találtam a linket a postaládámban, még van hátra vagy másfél óra az aukcióból a vaterán. Orbán Viktor…..
Belsőség Húsz év trágyadombja 2009.08.28 07:00:00
Akárhogy is nézzük, a szerkesztőségben én kezdtem legkorábban az autótesztelést, pontosan húsz éve. Bizony furcsa látni, hogy azoknak az autóknak a többsége, amiknek pezsgős-puccos-sokcsillagos szállodás bemutatóján ott voltam egykor, mára csoffadt ócskasággá degradálódott.…..
bcsillag 2009.08.28 11:55:35
@le professionnel: Az újságíró alatt azt értettem, hogy az átlag emberhez képest valószínű, hogy több kritikára számíthat pozitív negatív értelemben, főleg ha olyan poszton publikál, ahol más is hozzászólhat. Magyarul vállalja a felelősséget azért amit leírt, nem szorul a "segítségedre".
Amúgy meg ha megkérhetlek ne "öregezz" engem, nem hiszem, hogy olyan viszonyban lennénk. Részemről ezt lezártnak tekintem. De lehet nem kellene ilyen magas lóról osztanod az igét, mert kiderülhet, hogy kevés vagy hozzá. Öreg...
bcsillag 2009.08.28 12:09:23
@Rocko-: Ha a szubjektivitás nem megy át sértegetésbe, akkor nincs vele gond.
bcsillag 2009.08.28 12:31:04
@audis1: Így van. Ne legyen sértő...
Nálam a panelproli tette be a kaput, pedig kertesházban lakom, de nem biztos, hogy mindenki ilyen szerencsés. Mellesleg sok olyan embert ismerek, akiknek jelenleg, még egy panellakás, sőt egy Lada Samara is elérhetetlen álom.
Walter de'Silva nem egy elveszett ember Nem olcsó, de tagadhatatlan, hogy az új Volkswagen Polo jól sikerült, megnyerő külsejű, logikusan felszerelt, a kisautók nyűgjét-baját hírből sem ismeri, ráadásul vezetni sem rossz. Nehéz fogást találni rajta, felhasznált anyagaival,…..