Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Professzor A

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
Professzor A 2011.07.08 05:45:26
Nem olvastam végig, igazábál nem is érdekel egyik fasztalicskának se a véleménye. Hangsúlyoznám ha ott lennék, akkor is nagy ívben leszarnám, mint eddig az elmúlt 4 alkalommal is tettem, az összes környéken nyaralni vágyó, lakó, birtokló, siránkozó fasznak a panaszkodását...hogy, hangos, dübörög, beszakad, leesik, peti papagáj migrénes a gyerek felsír, nagyi a pelenkába hugyozik a zajtól...mert ez négy napig tart 1 nappal tovább mint a karácsony, és ha zsidó lennék de nem vagyok...akik nem ismerik el Jézust, és mint hithű ateista és lelkes balaton szaúnd rajongó csak a prolik kedvéért akik itt magyaráznak. Elmondom, hogy kapjátok be a fszom tövig, vagy annál tovább, mert neked ott van egész nyáron a Balaton, es tuti te hugyozol bele a legtöbbet...meg az szerencsétlen 80 ezerből a legalább a felének ez jelenti a nyaralást. Amúgy meg úgy is tudom hogy innentől én leszek a kedvenc a répacibálók körében elmondom itt, nem akarok nem is akartam soha helyesen írni, egy ideje külföldön tartózkodok szóval se magyarul se az adott nyelven nem beszélek, de Magyarország a CIGÁNYOK és az ilyen faszopók miatt szar azt tudom már egy ideje, de tömören és röviden az anyátok döglött volna meg amikor ellet titeket a világra. ;) Enjoy Your self, ami azt jelenti, ha nem érted tanulj idegennyelvet paraszt. Soundozóknak mindent bele dübörögjetek csak. Ez a nyers Gonzóság, de ha úgy tetszik hanyag eleganciával dobálom a szavakat. kicsit felbasztam az agyam a sötéteken. :P
Jogos volt a bosszú? Lehet abban a korban picit elhamarkodottan döntünk? Döntsön a közösség. Az alábbi eseménysorozat akkor történt mikor még vidéken éltünk, jó  8-10 éve. Még 12 éves koromban kaptam egy gyönyörű kuvasz kiskutyát a szuleimtol. Eletem elso kutyája volt,…..
Subba Szuperpuma: Sátán Báránya 2009.01.29 15:54:00
Azt a beteg állattartót, hogy menne az ilyen egy jegesmedve faszát verni! Csak viccelünk! Az ember aki halálfejes maszkot húz a báránya fejére, és levideózza ahogyan a többi hülye bárány fél tőle nálunk Szuperpuma fokozatot ér el.  ..
A szoft pinalap szervezői begerjesztették az egész magyar versenypóker-szcénát egy nagy kupával, aztán pár zsetonnal kiszúrták a szemüket? Polacheck mindesetre ezt állítja alanti levelében. Egy gyanakvó tízlábúban azért kérdések serege vetődik fel a panasz olvastán.…..
Professzor A 2008.10.21 22:30:50
Miaza a póker társadalom? még legjobb eseteben is csak Macska alomnak se titulálnám azt ott megjelenő pókeresek 80%-át. Ingyenes verseny volt, és nem az újságot kérték bemutatásra hanem a kupont belőle. Na de durr...4500 ember vett újságot (700HUF és sztem kerekítettem) ami azt jelenti 3000000 volt a bevétele az FHM-nek (nem a haszna) De kis utána járás kiderül, hogy ebből a pénzből még 3napig se tudják bérelni a rendezvény központot. És még nincs kifizetve egy rakás ember(osztók teremfőnökök, felszolgálók, táncosok stb.) Ahogy számolgattam olyan 20M lehetett csak hogy működjön a dolog, és plusz a nyeremények meg olyan 4-5 millió forint. Amiért cserebe csak egy kis kupont kértek...nem többet és nem kevesebbet. Aztán szépen Gratuláltak minden helyezettnek, meg volt az elismerés, majd adtak egykét ajándékot is mellé (lehet nevetséges volt de adtak úgy hogy a nagy pókeres társadalomnak 4500 db újságába került). Na jó pontatlan vagyok, mert mondjuk a csapat bajnokság díjaira költöttek 500000 az egyénire meg 3.5-t. De ha azt akrod hogy ne érjen csalódás a nyereményt illetően nevezz be az EPT-re 1000000+200000 ért vagy a BPO-ra 300000+50000 ért, és majd ott akkor lesz nyeremény. EZ EGY INGYENES VERSENY VOLT!!! Ami a szponzoroknak gondolom komoly pénzbe került, hogy egyesek jól szórakozhassanak, ha meg drágálod 280at a kóláért, akkor vigyél otthonról vizet...az occcóbb.
Süt a nap! Ez adja meg az eheti alaphangot: városok, szerelmek kavarognak ebben a Jókai-szerű történetben. Viszont elhatárolódunk a levél azon pontjától, amelyben a búcsúszexet kérdőjelezi meg a szerző. A búcsúszex minden kapcsolatok csúcspontja, anélkül mit sem ér. Ez a…..
A férfi, aki minden nőt megszívatott, aki szembe jött. Ráadásul a történeteiben rendre megdugott valakit, de helyesen írni még nem tud. Erkölcsi mérpálcánkkal most hevesen vernénk a fejét, mert ez iszonyú. Elhatárolódásra szólítok fel minden férfi!3 rövid sztori lenne, amit…..
Megtaláltam a kedvenc levélírómat: 1, 3 csodás sztorival lep meg minket 2, mindegyik történetéből lehet tanulni 3, Ha férfihatározót kellene írni, akkor ez a 4 szereplő helyet kapna, az tutid: Zsebadonisz, a Gebe, az Anyagias Fiú és végül Johnny Bravo. És azt hiszem, a látszat…..
Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..
Subba Subba szív iWiW: Mocis Pisti 2007.11.16 12:06:00
Ha nem látnánk a saját szemünkkel mi sem hinnénk el. Ez valóban megtörténik, minden pénteken, csak itt, csak nektek. Wiw válogatás!- B. Évának bedugnám a puncijába!- ANYASÁGOT EGYEDÜL VÁLLALT/VÁLLALÓ NŐNEK- Törzsbenélés főkolompos- Mocis Pisti- Virág a strandon- 2000 EURO..
Hétköznapi horror a kórházban, avagy mit tegyen a naiv beteg, aki nem egy marék aprópénzzel közelít a vizitdíj-automatához:Mai napon délben megjelentem a területileg illetékesFejér Megyei Szent György Kórházban, mivel kicsit fáj a fejem, és homályos a látásom, mert sok homárt…..
Professzor A 2007.11.07 13:01:50
Drága jó Pajtás magazin Ifjúsági Magazin, óriási űrt hagytál magad után. Hova forduljon egy tanácstalan fiatal? Ismét tegyük össze kezeinket az Internetért. Na nem mintha lenne olyan férfi köztetek, aki újdonságokat olvas majd fórumon, de akkor derüljenek egy jót a…..
Tékozló Homár Netbanking és K&H 2007.09.20 13:14:00
F. sztorija ugyan már majdnem egy éves (cserébe viszont updatelte, az azóta kijavított hibákat), de meglátta az addict blogon a K&H-s posztot, és kiöntötte lelkét a Homárnak: Édesapám vett fel náluk vállalkozói hitelt, és a netbankjukat próbálta használni...hát, mit…..
Nincs új a napa alatt, csak jönnek, csak jönnek a szebbnél-szebb sajtóközlemények. A legjobbakat persze a mérhetetlenül sötét hazai popipar tudja produkálni. Alexandra - Startugrásra készen a magyar Beyonce Alexandra első látásra egy rendkívül csinos, az átlag tinik életét…..
Most mindenki ezzel játszik az Index szerkesztőségében, a Homár meg nem az a titkolódzó fajta, úgyhogy tessék, hagyják abba a munkát, és töltsenek egy önfeledt negyedórát azzal hogy beírják barátaik, ellenségeik + híres emberek nevét. Például Gyurcsány Ferencét. Jó…..
Fogadjátok szeretettel a heti vékonyka iWiW válogatásunkat. Talán jövőhéten már erősebbek leszünk. - Tényleg felmerül a kérdés, hogy minek vesz fel egyáltalan bármilyen ruhadarabot?- Picsa power- 300 vagy III.?- Medencés házibuli- Bohóc- Cica Vica..
Ebben az országban mindenki csak panaszkodik, ahelyett, hogy a kis dolgoknak örülne. Zsolt például képes volt átemailezni ezeket a fotókat a Homárnak, csak mert 1 nap alatt megkapta édesanyja elsőbbségi levelét. Hát semmisejó? A napokban felhívott édesanyám, hogy küld nekem egy…..
A határozott vásárlót semmi nem tántoríthatja el, ha kiszemelt termékéről azt mondják, hogy van raktáron. Ádám esetében ez az új "Bróker" számítógépasztal volt, amiért néhány órát küzdenie kellett a Praktiker munkatársaival, akik egy nap alatt többször…..
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..