Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nivea

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkor Budapesten egy diáktól vette el az ellenőr a személyijét, mert a bérletére nem írta rá a hallgatói igazolásának számát, most pedig Mariann tapasztalt hasonlót: Rendszeres bérletvásárló vagyok mégis megbüntettek a buszon. Reggel munkába menet kb. 80-ad magammal…..
Kibújt a szög a zsákból, avagy hasba lőtte magát a nemzetközi cukordíler. A Danone országos plakátkampánnyal ismeri be, hogy a szisztematikusan egészségesnek nevezett Activia joghurtcsaládjában igazából rengeteg egészségtelen finomított cukor van. Timinek elment a kedve az…..
Múltkori vendégünk sajnos nem készített képeket a Hotel Hévíz Superiorbeli állapotokról, de ezt most Ferenc pótolta: Ezúton egészíteném ki, az augusztus 21.-én posztolt (nem annyira superior a hotel superior) cikket, melyet Éva írt. (Utazás augusztus 15-17.-e). A képeket…..
Péter nem követte a Homáron a Wizzair kézipoggyász-áremelést, úgyhogy meglepődött, amikor 42 ezer forintra ledhúzták a repülőtéren már kiutazásnál: Augusztusban néhány napot Rómában töltöttem két nagykorú, egyetemista gyerekemmel, akik tanulmányi eredményükért…..
Naiv ügyfél 96 ezer forintos előleget bukott be a fonyódi Balaton Hotelben. Állítólag azért adták ki a szobájukat másnak, mert nem jelezték az előleg megfizetése után, hogy mennének. WTF? Kérem jelentkezzenek a Fonyódi Rendőrkapitányságon azok, akik a fonyódi Balaton…..
Naiv ügyfél visszakapta 12 ezer forintját, miután közölte a Decathlonnal, hogy 600 ezer forintos kárt okozott a parkettájában a padlóvédő gumiszőnyegük. A cég megállapította, hogy nem fog a szőnyeg festéke, így nincs is semmi probléma. Itt már nem annyira naiv ügyfél nem…..
Nivea 2013.07.23 16:49:55
@hagyma: igazad van..
miért nem keresi fel a céget ahol a padlót vette amugy?? az se normális hogy a padlót igy befogja valami..föleg ha padlólap. ha parketta akkor sem teljesen kóser cucc.
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
Naiv ügyfelet elfelejtették értesíteni, hogy ne narancs, hanem fehér színű buszt keressenek Krakkóban. Az sem volt egyértelmű, honnan indult nélkülük végül a jármű, mert a megadott helyen hiába vártak órákat.Ha rendesen elolvastuk volna a posztjaitokat az Orangeways nevű…..
Nivea 2012.01.27 14:58:03
@Highlander11: kicsit üldözési mániás vagy ha azt hiszed azoknál dolgozok:)) De ha már detektívnek álltál miért nem inkább a buszt kerested a hozzászólásaim helyett lelkesen anno...
Nevetséges lúzer vagy a légből kapott sértegetéseiddel együtt
Tibi megfigyelése szerint, amióta hőségriadós óvóhely lett a zuglói önkormányzatnál a bútoráruházból, eltüntették az ingyenes vízautomatákat: A történet ott kezdődik, hogy az Örs vezér téri IKEA áruházban már elég régen beállították több helyre is a szokásos…..
Tisztelt blog!   Arról szeretnék érdeklődni a kedves olvasóktól, hogy a hálapénz vajon valóban a beteg háláját hivatott kifejezni és opcionálisan adható, vagy esetleg olyan dolog, ami mára már elvárás az orvosok részéről? Én magam eddig úgy gondoltam, hogy az első…..
Nivea 2011.06.03 11:02:28
@Terézágyú: én ezen akadtam ki teljesen..ez már nagyon kemény..és nem is dühös ezeket olvasva az ember hanem elszomorodik
Nivea 2011.06.03 11:14:48
@Leroi: Nem egyenrangú egy szakma sem, de nem ér többet a szememben az orvos a tanárnál. Mindenki elvégzi a megfelelő oktatási intézményeket. Mindenki gürüzik. Kádár elvtársék cask egyet tettek az orvosi szakmával, bevezették a hála pénzt a köztudatba, jaj nem is, beleégették.
Nivea 2011.06.03 11:32:55
@FakezuVakeger: tudom, ezért irtam elöször hogy minek adta oda egyáltalán. De ettől nem csökken annak az orvosnak a bűnössége.
Sziasztok!   Egy elég megalázó helyzetbe kerültem a minap nőgyógyászati vizsgálaton. Ha erre valaki azt mondja, ez is pénz kérdése, akkor tényleg nem tudok mit mondani, szerintem itt odafigyelésről volna szó. Szóval ultrahangra mentem a megyei kórházba, kivártam a nem…..
Nivea 2011.05.26 16:15:10
@Almandin: Igen de itt ketten is javasolták ezt, és ez nevetséges hozzállás. Milyen egészségügy azt amibe mindenki pumpálja a pénzt és közben magánorvosnál vizsgáltatja magát???? "ha nyugalomra, meg lelkiismeretes orvost" szeretne az ember azt csak magán uton kapja meg, állandóan ez folyik a csapból is..
Az asszisztensnek meg jól be kellett volna szólni egy velőset..
Nivea 2011.05.26 16:27:16
@Almandin: de az aki magánban emberséges tud lenni, sztk-ban miért nem??
Nivea 2011.05.26 16:43:07
@phoboss: A nővért jól elő kéne venni ezért, egy érzéketlen tuskó. Az orvos nemtudom hogy az adott szituációban mennyire volt ott agyilag. Sajnos a legtöbb sztk-ban ilyenek a vizsgálók hogy az elötted lévő minden szavát lehet hallani..Egyszer hallottam hogy az elöttem lévőnek valami elég csúnya fertőzése van, még jó hogy nekem csak receptírás kellett..jobb nemtudni ki fekszik elöttem a székbe..
Tisztelt Munkahelyi Terror! Halmozottan hátrányos helyzetű honpolgár vagyok, vagyis orvos (rezidens) Magyarországon. Sokmindent lehetett olvasni mostanában a sorsunkról. Egy jól tájékozott ember ma már tudja, hogy bár a kezdő orvosok fizetése az utcaseprőkével megegyezik ugyan,…..
Olvasva a kommenteket úgy tűnik, a helyzet sok esetben ugyanaz: egy idős ember ha bekerül a kórházba, az már csak egy halálra ítélt"kolonc". Édesanyám rendszeresen járt a háziorvos és szakorvosok által előírt vizsgálatokra. Ennek ellenére nem vették észre, hogy komoly…..
Kedves Praxis blog!   Nem gondoltam, hogy olvasáson túl is részt fogok venni a Praxis blog életében, most sajnos mégis kénytelen vagyok egy történetet elmesélni, ami április első hetében játszódott le Budapesten, a 14. kerületi nőgyógyászati rendelőben. Magamról annyit,…..
Praxis Ön nem volt terhes 2011.05.19 18:46:00
Történetem a "csodálatos" hatvani kórházról szól.Férjemmel szerettünk volna babát, szinte rögtön ahogy elhatároztuk teherbe is estem 2008-ban, Sajnos korán örültünk, mert a 6 héten spontán elment a baba, azzal vigasztalt az orvosom, hogy ez mindenkinél szinte első…..
Nivea 2011.05.20 10:48:05
@El Visco Stello: Ott a hatalmas pont!!!!!!!
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__82738
"le a kalappal elötte"
Tisztelt Praxis blog!   A múlt hétvégén egy nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk, amelyet az ügyeletes orvos képes volt tetézni, ezúton is hálás köszönet neki, kíváncsi volnék, hogy büszke-e magára, mindenesetre elég bunkón viselkedett és megpróbált kiszúrni velünk.…..
Nivea 2011.05.18 11:36:16
@pupak30: és még rasszista is vagy!

@a végzet aszonygya: ez igy van, ott nem lehet egy rohadt szót se szólni mert ha nem tetszik mehetsz vissza Hungary-ba...
Nivea 2011.05.18 11:47:27
@pupak30: nyugodt leszek mert ugyis le fognak tojni nagyívben..nincsenek illúzióim hogy kapok tisztességes ellátást, ezért nem mentem sosem orvoshoz ha beteg voltam, még 39,5 fokos lázzal sem! És akitől hallottad ezeket a kifejezéseket legalább beverted az orrát?

@ReignOfdark: nyugodtan mutasd meg nekik, de kiváncsi vagyok hogy hogyan reagálnak az ügyeletes reakciójára ami az egészet kirobbantotta. Meg csináljunk már felmérést abortusz ellenesség kérdésben is ha már így szóbajött az is.
Nivea 2011.05.18 11:49:58
@a végzet aszonygya: ez igy van, amint kimennek mindegyik agymosáson megy át biztos és attól válik tisztességes orvossá..nah megyek ebédet főzni kicsit megcsúszva:))
Mariann új albérletet keresett, talált is - egy tucat másik érdeklődővel együtt. A baj csupán annyi, hogy nem tömegszállásra szeretett volna beköltözni. Vagy mi maradtunk volna le valamiről, és az ingatlanosok újabban kiscsoportos lakásnézőtúrákat szerveznek? Végül is…..
Sándor szerencsétlenségére pontek 13.-án adta fel kalibrálásra Nikon D7000-es fényképezőgépét, amit azóta sem találnak a DHL raktárában:Amit most leírok az nem vicc, tényleg megtörtént péntek 13.-án, pedig egyáltalán nem vagyok babonás. A történet azzal kezdődik hogy van…..
Még 2005 augusztusában történt az esetem: Egész nap dolgoztam, mintha semmi bajom nem lenne, este fáradtan hazaérve huppantam a székemre és a kedvenc "limonádé" sorozatomat néztem pihenésképp. Amikor a megérdemelt nyugalom után fel akartam állni a székből iszonyatos…..
Nivea 2011.05.13 15:47:49
@Babette_: Ez nagyon morbid volt..De inkább azon kéne beszélgetni, hogy hogy lehet hogy 6* volt kórházban-orvosnál és senki nem vette észre. A tályog a torokban nehezen észrevehető vagy szimplán nem nézték meg rendesen?
Sziasztok!  Sokszor van szó a hálapénzről itt a blogon is. Én a magam részéről nem igazán érzem kötelességemnek, hogy minden egyes orvoslátogatás alkalmával adjak. Igazából akkor szoktam, ha tényleg meg vagyok elégedve az orvossal, azaz a hálámat szeretném…..
Nivea 2011.05.12 11:05:14
@Rotoxis: ha még a háziorvos sem fog ellátni mert nem vagyok sehova bejelentkezve akkor minek fizetek tb-t..allergia vizsgálatra szerettem volna menni de kaptam volna 4 hónappal későbbre időpontot. Igy elmentem magánorvoshoz avval is..a fogorvost vettem igénybe egyedül tb alapon az elmúlt x évben..Háziorvoshoz a többség beutalóért, gyógyszertfeliratni meg táppénz miatt megy csak
Évekkel ezelőtt meglehetősen komoly összegért megcsináltattam a fogaimat. Fogorvosom olyan korszerű koronákat készített a fogaimra, melyeket bármiféle fogászati probléma esetén sem kell levenni, mert átröntgenezhetőek és a hidat úgy építette meg, hogy ha indokolt a foghúzás…..
Sziasztok!   Nagyapámat 3 hete egy ismerős hozta haza mert az utcán leült egy padra, mondván, nem bírt továbbmenni. 112-t felhívtam, (aki már hívta tudja: másfél perc duma angolul magyarul, mindezt szééép laaassaaan taaagoooltaaan; hátha épp 4 perces klinikai halállal állunk…..
Nivea 2011.05.04 16:31:25
@Dr.laikus PhD: minek teszel különbséget egy közeli családtag ismerős tapasztalatán és a sajátodon? Miért lenne az kevesebb, miért lenne kevésbbé hihető csak azért mert nem személyesen éltem meg a megaláztatásukat?? Elég gyenge érvelés a megkérdőjelezésre, de sok sikert hozzá..Ennyi erővel senkinek ne higgyünk el semmit amit mesél mert másodkézből van, megmosolyogtató.
Nivea 2011.05.04 16:35:21
@IrishOak: én nem támadok, csak engem nem túl szép szavakkal.. Kéne csinálni csak a tisztánlátás kedvéért egy szavazást hogy kinek volt már ( Dr Laikus PhD kedvéért) SZEMÉLYES tapasztalata hálapénzzel kapcsolatban. dölne szerintem az a mérleg a fizetősök oldalára elég rendesen sajnos!
Nivea 2011.05.04 16:38:19
@Irkutszk: mikor mondtam én rosszat gyógyszerészről, az teljesen más. Valószinüleg sosem kerülsz hasonló helyzetbe, bár nem is nagyon tudok ilyet elképzelni.
Sziasztok! Fél éves kislányom múlt hét szombaton belázasodott.Az otthon felelhető eszközökkel megpróbáltam csillapítani a lázát. Először hűtőfürdővel próbálkoztam, majd ezután kúppal, de egyik sem segített, egyszerűen nem ment a pici láza 39,5 fok alá. Nagyon meg voltam…..
Sziasztok!   Évek óta állandó jelleggel mandulagyulladással járkálok az orvosomhoz. Eddig mindig a gyógyszeres kezelés mellett döntöttünk a háziorvosommal, de legutóbb már azt tanácsolta, hogy inkább vetessük ki, ne legyen vele többé gond.    Megkaptam a…..
Nivea 2011.03.29 13:47:52
@reloaded: hát legalább ennyit tegyél meg kedves író, legalább pár percnyi erős izzadást okozz a kedves orvosnak.
Nivea 2011.03.29 13:53:04
@panni75: a zsarolás elég jó szó rá:)
Nivea 2011.03.29 14:08:18
@Máгia: hát úgy tünik más országban élünk..Magyarországon mindenki olyan iszonyatosan anyagias hoyg az már szinte beteges. Más országokban sehol nem ismerik a hálapénz fogalmát, ez csak nálunk egy undorító szokás, csak keletre vannak hasonló jelenségek..