Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GMÁTÉ

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Foglalod a kurva anyádat, de nem ám a mi hazánkat!" (Petőfi Sándor) Sokan azt mondják majd, hogy tahó vagyok. Tegyék nyugodtan. Fölvállalom, egészen mostanáig azt sem tudtam ki fia-borja Nyírő József. Bevallom azt is, hogy a szélsőjobboldal szárnyalásának kezdetéig Wass…..
GMÁTÉ 2012.06.26 16:34:12
@dr. Közbiztonság Szilárd: Rákosit tartod a legműveltebb politikusnak a XX. században? Gondolom, szerencsétlen Teleki Pálról még nem hallottál.
GMÁTÉ 2012.07.01 00:53:27
@dr. Közbiztonság Szilárd: Műveltség csak úgy árad belőled. És én kérek elnézést, hogy többre tartok egy Telekit egy Rákosinál. De gondolom most fogsz elküldeni a "fasiszta, náci kurva anyámba"... Istenem.
Rossz hírünk van a mogorva orvosokért lelkesedő tévéfüggőknek: a Fox a várakozásoknak megfelelően bejelentette, hogy nem kér több évadot a House-ból, a jelenleg látható nyolcadik széria májusi fináléja egyben a sorozat hattyúdala is lesz, úgy tessék készülni. A sorozatok…..
A pénteki nagy parlamenti ralliban a Fidesz-frakció elfogadta az egyik  olyan sarkalatos törvényt (az egykulcsos szja bebetonozását tartalmazó gazdasági stabilitásról szóló törvényt), amelynek visszavonása az IMF-fel és az EU-val folyó tárgyalások megkezdésének feltétele…..
DopeManTV Nem vonul a Fidesz 2011.10.22 15:33:00
 Holnap október 23.  Gondolom megtartják a szokásos szélsőjobbos rumlit de, ami igazán fontos sokan lesznek, akiknek nem tetszik a rendszer. Még egy új DopeMan klip is forog az utcákon, hiszen a cölöpök után most a magyarországi vadkapitalizmus kerül górcső…..
Már a 2006-os önkormányzati választás utáni, 2010-ben súlyosbodott színházi kinevezésekkor elkezdtem gyűjteni az adatokat a színházigazgatók kinevezéseiről. Aztán a VI-os kategória körüli Vidnyánszky-haláltánc után belekezdtem egy posztba a színházi kultúra és a…..
GMÁTÉ 2011.10.07 00:00:56
@zsazsu4: Akkor magyarázd el nekem mi a bejegyzésed értelme, meghallgatom.
GMÁTÉ 2011.10.07 00:11:02
@zsazsu4: Szóval azért tehetségtelen hazánk egyik legjobb szinkron és színházi színésze, mert mondjuk jobboldali politikát támogat? Alföldinél biztos nem nyalt... Áh.
GMÁTÉ 2011.10.07 00:32:45
@jotunder: Értem. :D
Van az a kérdés milyen Magyarországot képzelsz el magadnak, ha ezt a kérdést felteszed, a legtöbbször azt a választ kapod, milyet nem képzel el az illető. A gyűlöletből ítélés, az ellenségképzés, ma már olyan szintet ütött meg ebben az országban, ami fojtogatja azt. Pedig ha…..
Fővárosi Blog A Moszkva tér 2011.06.11 07:00:00
"Semmi sem örök, csak az ideiglenes megoldás" Cikksorozat a Moszkva térrőlA tér 1960-ban Az előző részben a tér történetét olvashattuk a második világháború végéig, most a 40-es évek végétől folytatjuk. Már 1949-ben döntés született a 2-es metróról. Akkor…..
GMÁTÉ 2011.06.11 22:32:02
@ozirisz: Ha ismernéd a történelmet, nem indexcikkből idézgetnéd a "egykori bokroslajos"-t. Tanulj, művelődj, vagy maradhatsz proli, csak ne hangoztasd.
Nemrég a Szent István körúton jártam végig a lépcsőházakat, hogy megkeressem nektek a legszebbeket. Jelentem, meg is találtam, rögtön kettőt is, a második helyezettel kezdem a sort.A bejárat, a tömör faajtó azonnal magára vonzza a tekintetet, egyben elvonja a figyelmet a boltív…..
GMÁTÉ 2011.06.11 13:04:36
Jelenleg 400 ezer ember él az egykori magyar-szerb határsávon felépített Duna-parti városban. Új-Belgrád a mai napig a Balkán félsziget legnagyobb lakótelepe. A "szerb New York"  Josip Broz Tito nélkül sohasem épült volna fel. A szerb sas megtöri…..
GMÁTÉ 2011.05.09 12:26:46
Milyen lenne ma Budapest sziluettje, ha a Belgrád-rakparton megépült volna  a 130 méter magas Magyar Történelem Tornya? Lenne-e az Erzsébet téren Gödör, ha a II. világháború nem akasztja meg  az ide tervezett 80 méter magas felhőkarcolók építését? Íme, a Horthy-korszak meg nem épült…..
Kettős Mérce Wittner és Horn 2011.03.26 15:37:00
Wittner Mária olyat mondott, amit egy ember nem mond, gyakorlatilag a halálát kívánta egy haldoklónak, a 3 éve kómában fekvő Horn Gyulának, és ezzel újra beindította, a mi kommunistánk, te fasisztád, mi fasisztánk, te kommunistád játékot. Ennek a játéknak annyi a lényege, hogy…..
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
Kiss Norbert a KEH Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője. Az esztergomi ferences gimnáziumban végzett, harmincas éveiben jár. Kamaszkorában kosárlabdázott, majd sportdiplomáciai pályára készült, így került kapcsolatba a Magyar Olimpiai Bizottságot 1989 óta irányító…..
December 25-e nem csak a karácsony, de az ősi magyar népszokások szerint az újramikrózott halászlé és az újramikrózott családi vígjátékok ünnepe, amikor is a legények a fotelben bebejglizve bámulják a már jól ismert, megfáradt poénokat, és néha azt kurjongatják, hogy mikor…..
GMÁTÉ 2010.12.25 04:48:00
Az Indexen is megjelent, a NEFMI honlapján részletesen olvasható az új közoktatási törvény tervezetének vitaanyaga. Azzal együtt, hogy számos helyeselhető lépést tartalmaz a javaslat, egyes területeken szerintem teljesen elszakad a realitásoktól. Erre jó példa, hogy érettségire…..
A Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltje elsőként gyűjtötte össze a jelöltállításhoz szükséges közel 30 ezer ajánlószelvényt - olvasható a szervezet közleményében. Bár a választási bizottság honlapja alapján még egyetlen indulni szándékozó sem nyújtotta be a…..
    Az első nagy tornagyőzelmük után, a TS-Gaming sztárjátékosával, PapaDrayichhal beszélgetett a GosuGamers, hogy megtudja gondolatait a legutóbbi HoN eseményekkel /is/ kapcsolatban. Az interjú alább olvasható. RavenWolf: Először is had gratuláljak a TSoG…..
Marek Čech (27) az egyetlen szlovák futbalista Weiss mester jelenlegi keretében, akinek klubjában új-zélandi csapattársa van. Tőketerebes szülötte, aki már negyvenszer lépett pályára válogatott mezben - az angliai West Bromvich Albion játékosa éppúgy, mint az új-zélanidak fiatal…..
GMÁTÉ 2010.06.15 12:20:28
Mi lenne alkalmasabb terep a nemzetiségi sérelmek felhánytorgatására, mint egy focimeccs? A trianoni békediktátum kilencvenedik évfordulóján adja magát a kérdés: szoktak-e Szlovéniában is a focipályák kerítésére aggatni Nagy-Szlovénia térképeket? Van-e egyáltalán…..
GMÁTÉ 2010.06.04 20:50:13
A spanyol média biztosra veszi, hogy a Real Madrid 18 millió euróért leigazolja a Laziótól Aleksandar Kolarovot. A szerződést valószínűleg szerdán írják alá, egy nappal azután, hogy Madridban hivatalosan is bemutatták a csapat új edzőjét, José Mourinhót. A portugál…..
GMÁTÉ 2010.05.29 13:42:06
@VIKUNYA: jól mondod :)
Nem lesznek könnyű meccseink, erősek az ellenfelek már a csoportban is, és a szerbeken kívül mindkét másik csapat a védekezésre játszik, akárcsak a Black Stars. Szerbiát és Ausztráliát le kell nyomni, bár ez utóbbi a történelem során csak egyszer sikerült Ghánának. A…..
Subba Fankának tanúi vannak!! 2010.02.25 07:45:00
Régi kedvencünk, Fanka újra hallat magáról, ezúttal Kovács Ákosnak üzen. A rappernek két tanúja is van arra, hogy Ákos egy kávézóban mondott valamit a politikai foglyokról, és mint egyik nemzeti érzelmű, számos rajongóval rendelkező, rájuk nagy hatással lévő zenész kéri a…..
Sok dolog miatt jó blogot írni, az egyik ilyen az, amikor befut egy-egy csodálatos, váratlan, zseniális komment. Tegnap indexes hrügyelet közben írtam egy villámpublicisztika-szerűséget a XXI. század eddig legnagyobb magyar tökfilkójáról, Szabó Jánosról, a Nemzetvédelmi Egyetem…..
 Nehéz ennek így neki kezdeni. Gondoltam pihentetem egy napig hátha valami jobb fog kisülni ebből, de előre is bocs, ez nem jött össze. Nem tudom, hogy az érdektelen és béna jelenetek random egymás mögé dobálása, vagy Federer szervájának erősségével a pofánkba vágott…..
GMÁTÉ 2010.02.07 00:55:32