Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Austin.

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nesze!szer Tchibo edzős cuccok! 2013.01.20 11:36:45
Jó döntést hozott a Tchibo, amikor kieszelték, mi legyen az év elején a kínálatukban. Januárban az edzéshez szánt ruhák és eszközök árusítása tutiság, ilyenkor mindenki nagyon azt gondolja: sportolni fog. Szerencsére, velünk ez nem ilyen hirtelen felindulásból történik csak…..
Amikor Alekosz kereste a mátkáját, észrevettük, hogy a fülében ott van egy bigyula, amin keresztül minden bizonnyal utasításokat kap a műsor szerkesztőitől, ide menj, Alekosz, oda menj, Alekosz, most fogd meg a csöcsét, nevess, vegyél levegőt, most ne beszélj. Az RTL nem nagyon…..
Nagy-Britannia elsőszámú horrorfilmfesztiválja, a FrightFest sem mentes azoktól a parasztoktól, akik képesek film közben telefonálni, sms-ezni, stb. - és mivel ezek a műfaji fesztiválok igencsak odafigyelnek arra, hogy a nézők szórakozása zavartalan legyen, a FrightFest szervezői…..
Austin. 2012.09.05 19:27:15
Austin. 2012.09.05 21:19:48
@efes: Bocs, nem figyeltem meg alaposan egy ilyen aberrált perverzséget... valami okból nem kívántam elmélyedni benne.
Ezekben a posztokban olyan filmekkel foglalkozom pár szó erejéig, amik jobban sikerültek, mint az alapanyagukként szolgáló könyv. Az általános és (általam is elfogadott/tapasztalt) nézet, hogy a könyv mindig jobb, mint a film, de véleményem szerint van kivétel, nem is kevés. Nem is…..
Austin. 2012.09.02 16:03:23
Az az egyik legszürreálabb postunk. Megjelent ugyanis egy Ryan Gosling kifestőkönyv. Mi pedig felraktuk a néhány képet ebből, hátha szeretnétek ti is megrajzolni Ryan fizimiskáját... Azért ne a képernyőt firkáljátok össze,…..
CouchSurfing A francia divat 2012.08.09 14:16:40
Tizennegyedik és tizenötödik vendégem egy testvérpár, Constance (21) és Philippine (25) volt Párizsból. Constance művészeti fotográfiát tanul egy amsterdami egyetemen, mellette egy boltban dolgozik eladóként. Philippine történelmet tanul másoddiplomás képzésen Párizsban,…..
Most kell, hogy fájjon! Sokat szenvedtél, félelemben éltél, nem lehettél őszinte sem magadhoz, sem másokhoz, még a szeretteidhez sem... Rájöttél, hogy csúnyán átvertek és aljas módon manipuláltak; rájöttél, hogy nem ez az igaz vallás; rájöttél, hogy nem jó ez így neked...…..
Austin. 2012.08.01 12:57:14
@sefatias: "gratulálok!! ez alapos tudásról tesz tanubizonyságot. "

Igazad van, ez viszonylag alapos tudásra utal.

"Te melyik csoportba tartozol? hova sorolod magad?"

Szóval kíváncsi vagy az én utamra? :) Katolikus voltam, hittanra jártam, bérmálkoztam, szentmisét látogattam minden vasárnap, rendszeresen gyóntam. Ismertem a vallásomat.
Huszonéves koromra egyre több természettudományos ismeretre tettem szert, nagyon érdekelt, hogy hogyan jött létre és működik a világ és az ember. Ahogyan megismertem a világot, egyre kevesebb hely maradt benne istennek. Végül nehezen és fájóan, de szakítanom kellett a vallással és a hittel, mert egyszerűen nem felel meg a valóságnak.
Nem azért, mert nem tetszett, hanem mert nem valóságos.

A vallás és a természettudományos világkép azért nem egyeztethető össze, mert _alapjaiban_ más hozzáállásra épül. Az istenhit azt mondja:
- Azt fogadom el valóságnak, ami tetszik nekem, függetlenül attól, hogy van-e rá bizonyíték.
A tudományos világkép pedig pont fordítva:
- Azt fogadom el valóságnak, amire van bizonyíték, függetlenül attól, hogy tetszik-e nekem.

Ezért nem egyeztethető össze a két dolog logikusan, konzekvensen egymással.
Persze mondhatod azt, hogy te mindkettőben "hiszel", de az egyikkel ellentmondasz a másiknak.
Austin. 2012.08.01 12:59:04
@karalabe4: "a húsvéti nyuszit jól átgondoltad?"

Igen, sokat gondolok rá...

Igazad van, egy tojást tojó tapsifülű kisemlősben valóban könnyebben tudnék hinni, mint a Jóistenben és csatolt részeiben.
Austin. 2012.08.01 13:22:05
@sefatias:

"Egyrészt ez nem igaz!"

De, ez így igaz. Nagyon sok ember 1.) nem tanulta meg gyerekkorában megkülönböztetni a valóságot a képzelettől, 2.) nincs tisztában azzal, hogy a valóságot hogyan lehet megismerni - aztán hisznek mindenféle csalóknak, szélhámosoknak.

"Másrészt meg akkor mihez kezdesz sok olyan saját tudomány ágában professzornak számító emberrel, aki hisz istenben?"

Nem kezdek én velük semmit... Tudom, hogy milyen nehéz és fájdalmas elszakadni a szép, szimpatikus mesevilágtól. A legtöbb ember gyáva, és akár egy életen át fél kilépni a kényelmes kis hiedelemvilágából, Mert a puha ágyon kívül bizony néha hideg a padló, sokkal kellemesebb a paplant a fejre húzva álmodozni, mint kilépni a valóságba, ahol fel kell öltözni, le kell zuhanyozni és esetleg még munkába is kell menni. :)

"ha csak a tanulatlan buta parasztok hisznek istenben, akkor miért van az, hogy állitásodat megcáfolva köztük is rengeteg ateista van?"

Magadat cáfolgatod itt, nem az én állításaimat... statisztikai összefüggés van. Elmagyarázzam egyszerűbben, hogy ez mit jelent? :)

"Szerintem vegyél vissza az arcodból, és nézz egy kicsit körül jobban magad körül,mielőtt hülyeségeket beszélsz "

Szerintem meg te vegyél vissza az arcodból, és beszélj, írj normális hangon, különben megunlak, és itt hagylak.
Nesze!szer Boldog szülinapot Joey! 2012.07.25 09:56:00
Oké, persze, ő nem Joey. Csak a színész - viszont ma van a születésnapja. Matt LeBlanc ma fújja el a tortáján a 45. gyertyát. És ez egészen pontosan okot szolgáltat arra, hogy megnézzünk egy kis Friends válogatást.. Úgyis olyan fura, nyűgös idő van, nem?! Jóbarátok terápia…..
Austin. 2012.07.25 15:03:34
A blog témájához ez a Joey-videó illene a legjobban:

www.youtube.com/watch?v=tTokqeL7sOU

Ichiban - lipstick for men.

De ez passzol a férfisminkes poszthoz is. :)
Nem kevesebbet állít Dmitrij Itskov, minthogy néhány éven belül elérhető lesz a halhatatlanság. A Projekt Immortality 2045 kitalálója ugyan kevésbé tudós, sokkal inkább vállalkozó, aki viszont maga felügyeli 30 tudományos munkatársát, akik mind a feladaton dolgoznak. Az…..
Austin. 2012.07.23 10:19:56
@Ejjnye Bejjnye: "A bibi ott van, hogy a tudatot csak lemásolni lehet, átvinni nem. Így viszont az eredetinek így is úgy is halnia kell. Akkor meg mi értelme?"

Ostobaság.
Sejtről sejtre haladva kell behelyettesíteni az élő agyat nanorobotokkal, így megmarad a kontinuitás.

Tudnám minek szólsz bele ilyen szűk látókörrel...
Austin. 2012.07.23 10:29:51
@Martian: "Alapkérdés, hogy egyáltalán mi köze az agynak a tudathoz... "

Erre vonatkozólag az eddigi életedben nem voltak még gyanúsak az alábbiak? Hátha tapasztaltad, hallottad, olvastad némelyiket:

- műtéti altatás
- kábítószerek
- pszichofarmakonok
- vérnyomásesés miatti eszméletvesztés
- agyvérzés
- alkoholfogyasztás
- koffein fogyasztása
- cukor fogyasztása
- agyterületek lokális ingerlése laboratóriumban
- agyi féregfertőzés kiváltotta személyiségzavarok
- régi lobotómiás kezelés miatti súlyos személyiségzavarok

...úgy látszik, ezekből még nem sikerült felismerned az összefüggést, úgyhogy én is TothLali magoldását javasolnám számodra, hogy eloszoljanak a kétségeid.
Austin. 2012.07.24 12:09:36
@drspoke: "ekkora böszmeséget, még gondolni is merész."

Ja, gondolom neked bármire merész gondolni a disznóvágáson meg a pálinkán kívül.
F@sznak pofázol bele...
Nem rég egy barátommal arról értekeztünk, hogy az internet 34-es aranyszabálya extrapolálható a metálra is: ha valami létezik, abból van metál. Ha nem is műfaj, akkor legalább banda vagy legalább egy dal épül az adott témára! Keservesen kutattunk, de valóban nem sok olyan dolgot…..
Austin. 2012.07.21 10:18:55
@AbuBakr: "ha annyira sci-fi rockra vágysz ne menj messze hogy megtaláld a legjobbat a világon..."

Nem csak zenében alkotott nagyszerű sci-fit a Solaris.
Az egyik legjobb, a Matrixot messze lekőröző sci-fi a Csapda trilógia,amelyet a Solaris vezetője, Erdész Róbert írt Robert Forester álnéven.
Mindenkinek ajánlom az elolvasását.

Egy random link a könyvismertetőre:
www.szellemlovas.hu/wb_fantasy/index.php?main_page=product_book_info&products_id=2403
Szörnyű probléma emészti a társadalmat: sok nő férfi borotvát használ!Nemrég jelent meg egy kutatás a Venus-tól (ami ugyebár Gillette női termékvonala), ami szerint a nők 30%-a olyan borotvát használ, ami a szexi borosták és a szörnyű bajszok és szakállak legyalulására…..
DopeManTV DopeMan: Mizu 2011.06.25 15:31:00
DopeMan Mizu átírata legalább olyan buta, mint az eredeti de a nép kamázza. Mert van humorérzéke...(Kiskunfélegyháza, Cold Club) ..
Beugrottam ma az XMS-be, felmarkoltam Handrás mobilját és nyomogattam egy ideig, hogy megismerjem minden mocskos kis titkát. Rövid kis videó a teljesség igénye nélkül: ..
Megint élőben teszteltünk: a hazai Samsung-képviselet jóvoltából egy vadonatúj, éppen csak megjelent 55 collos óriástelevíziót hozott a posta, ezen próbálgathattuk a cég Smart TV koncepcióját - ami, tekintve piaci súlyukat, megjósolható, hogy dominálni fogja a netes okostévék…..
Walt Mossberg nem szakad le az iOS-es Flash témáról, noha Shantanu Narayen, az Adobe vezére is megmondta, az üggyel már csak a média foglalkozik, ők nem. Befejezték a tárgyalásokat az Apple-lel. Narayen kijelentette, hogy az Apple viselkedése, a mobil böngészőjükből való kizárás…..
Austin. 2011.06.04 12:53:05
@iMages: "a CIB pedig JAVA-s. :-(((((

Nem tudom ezekre mi és mikor lesz a megoldás, de én örülnék ha már most lenne valami alternatíva... "

Most ugye hülyéskedsz?! Ennyire egyszerű nem lehetsz...

m.cib.hu - a CIB mobilverziója, Flash és Java nélkül, remekül gurul Androidon meg iPhone-on is.
A ZDNet állítása szerint az Apple elfogadta a SugarSugar.com AppSore-os alkalmazását, így június 1-től elérhető lesz a SugarSugar mobilverziója.Elsőre úgy tűnhet, hogy ez egy sima randizós szolgáltatás, ahol a hasonló érdeklődésűek elvileg egymásra találnak, és csak ritkán…..
Austin. 2011.05.14 13:46:09
@Alvin666: "A mai vilagban ilyen egy oszinte kapcsolat."

Egy csecsemőnek minden vicc új... :)

Milyen "mai világban"? Mindig is így ment ez, évezredek óta... még az állatvilágban is így működik a párválasztás.
A nyugat-európai emberekben – és különösen a tengerentúlon – olykor meglehetős értetlenséget vált ki a kézcsók. A magyar, és általában a kelet-európai kultúrákban mélyen gyökerező hagyomány egykoron a magasabb méltóság iránti behódolás jeléül szolgált. A kézcsók…..
Austin. 2011.04.14 14:52:48
@Jofiu: Itt valóban nem. Annak idején a politikai ellenfelei próbálták lejáratni O. V.-t ezekkel a fotókkal.
Austin. 2011.04.14 15:31:35
@Terézágyú: @Bűnös:

Igazatok van, biztosan egy pörgőrúgással kellett volna elhárítania a kézcsókra készülő nyugdíjasokat...

Kíváncsi vagyok, ha nektek egy idős ember elkapná a kezeteket, és jófejnek akarnátok látszani, hogyan és milyen gyorsan tudnátok elhúzni egy kézcsók elől.
Képzeld el: egy roskatag nyugger szorongatja a kezedet teljes erőből. Ha elrántod, felborul. Csak durva mozdulattal tudod elhúzni a kezedet.

A videofelvételeken látszik és hallatszik, hogy hogyan szabadkozik a kézcsók elől. Kiragadott fotót mindenről lehet csinálni. Az összefüggéseiből kiragadva egy állókép vagy egy mondat igen manipulatív lehet, és az egyszerű emberek (mint ti is) egyből bekajálják.
Ma Doctor Who napot tartunk, találtunk még egy szuperjót. Az összes Doctort megvehetjük egyben, egy Tardisban. ráadásul nem is annyira drágán, mint azt gondoltam volna, 99,99 dollárt kérnek érte. Na kinek melyik a kedvenc Doctora?Via GeekAlerts..
Amikor megláttam az iPadhez kínált HDMI-kábelt, tudtam, hogy az Apple elkészítette a konzolját, már csak a fejlesztőkre van szüksége, akik kitalálják, hogyan lehet egy ölbe fogható touchcreenből és a tévéből megfelelő minőségű játékot gyurmázni.Steve Jobs azt mondta,…..
Évek óta gyűjti a Smart-pontokat, de semmi értelmesre nem tudja beváltani? Mastodon megtalálta az ideális, soha vissza nem térő ajándéktárgyat, amire elverheti! Mobilos kép (bocs a minőségért) a Duna Plaza Smart Pont Centrum kirakatából... akinek van már, megírhatná, hogy a…..
Ugye ha Szájer József blogja kommentelhető lenne, már legalább ezer olyan hozzászólást kapott volna, hogy "az Apple zsebében ücsörög", de ő bölcs módon nem élt ezzel a lehetőséggel, így a posztra tudunk koncentrálni: a fideszes politikus maga számolt be arról, hogy az…..
A gyónást segítő alkalmazás jelent meg az AppStore-ban, a Confession appot ráadásul a római katolikus egyház is elfogadta. Nem lehet sajnos online felvenni a szentséget, az alkalmazás nem oldoz fel, és nem rója ki a penitetnciát, viszont számtalan önostorozó ficsör van…..