Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heraklész

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözletem, Gondoltam megosztom tapasztalataimat kis hazánk rendkívül jól működő munkaerőpiacával kapcsolatban. Már egy jó ideje keresek állást de még mindig sikertelenül, az elküldött pályázatokat nem is számolom már. Egyszerűen az a benyomásom hogy már nincsen hely…..
heraklész 2010.06.06 09:37:59
@Strici: Tapasztalatból.Olvasd el Plantronics bejegyzését.
heraklész 2010.06.06 09:40:44
@Strici: Nem hiszem el, hogy ennyire hülye vagy.
heraklész 2010.06.06 09:46:27
@Strici: Stricire.
Ha volna ateista egyház, abban bizonyára minimum plébános lennék. Úgy nyüzsögnek itt a Trianon-törvény megszövegezése óta a báránykák, mintha ettől legalábbis dzsihádot kellene hirdetni, indításnak pedig felgyújtani a Bazilikát. Nyugi, gyermekeim. Nem lesz semmi baj. Sőt,…..
Az előző rész tartalmából: Csehszlovákia, a nemzetiségileg összetett, újonnan alakult közép-európai állam futballjában is dominált egyszerre több nemzetiség részvétele, a többes identitás, keveredés. A szlovák területeken a labdarúgást többnyire a magyarok…..
Könnyű helyzetben vagyok, amikor megkérdezik: miért szurkolok Szlovákiának ezen a vébén. Mert a látszat ellenére a szlovákok jófej emberek és országuk gyönyörű, amelyhez nem mellesleg mi is hozzátettünk a múltban - nem is keveset. Még a labdarúgásban is. Alapból nem értem,…..
heraklész 2010.06.01 09:28:57
 Amikor a múlt héten az ellenzéki pártok nekiestek a benyújtott kormányprogramnak, mind hiányolták belőle a számokat. A magam részéről én megvagyok nélkülük, nekem másvalami tűnt fel: még csak megemlítve sincs benne a családi adózás. Pedig a választások után Matolcsy…..
Örülünk, Vincent? Két bakkecske 2010.05.27 22:28:00
Jé, a szlovákok tényleg megfosztják a kettős állampolgáraikat a szlovák állampolgárságtól. Ki gondolta volna? Hát mindenki, kivéve a Fideszt, az ő sajtóját és a reménytelenül hülyéket. A Heti Válasz még a szavazás napján is azt írta, hogy "Bajban a szlovákok:…..
heraklész 2010.05.28 08:05:35
@jotunder: És te ?
heraklész 2010.05.28 08:18:57
@Savanyú Tasziló: Ez az! Arra a szerződésre a nyelvtörvény óta semmi szükség. A tótok egyébként úgysem tartanak ba semmiféle megállapodást.
Nem tudom ki járt már Sümegen, mindenesetre mindenkinek ajánlom, mert a várból a kilátás egyszerűen pazar. Történt eme kis városban, hogy a sümegi várkapitányok, Papp úrék (a vár üzemeltetői), miután leaszfaltoztak egy parkolót, a megmaradt fél kamionnyi anyagot ahelyett, hogy…..
„40 perc késéssel találtam meg végre az ő háztömbjét, felcaplattam a negyedikre és csöngetek. De ő nem nyit ajtót. Dörömbölök. Semmi. Felhívom: ki van kapcsolva. Vállat vonok és elindulok haza” – mit lehet tenni, ha egy pasi nem késésálló? Mert bizony a…..
heraklész 2010.05.27 14:07:03
Európai Környezetvédelmi Formatervezési díjat nyert a holland tervezésű Ecofont betűtípus.  A spanyol DiMAD (Asociación Disenadores de Madrid) best_ed díjjal jutalmazza a fenntartható tervezés legjobb példáit az építészet, design és oktatás területén.A SPRANQ kreatív…..
(Gyurcsány Ferenc évtized-értékelő beszéde. Elemezgetés, kicsit másképp.)A legsikeresebb évtizeden vagyunk túl, az utóbbi fél évezredből, véli Gyurcsány. Természetesen valószínűleg csak azért gondolja ezt, mert nagyrészt ő volt a kormányfő. Amúgy meg minden szentnek maga…..
heraklész 2010.03.21 21:31:48
@Sztifler: És a kiegyezés utáni negyven év? Akkor épült fel a mai Budapest és az ország iskoláinak a többsége.
Mókalista Március 15. 2010.03.15 09:01:00
Igaz, hogy vágott anyag, de akkor is elszomorító.....
Piroslap Ünnepelj Felvidéken! 2010.03.15 11:00:00
A magyarországi választások hevében is érdemes egy kis figyelmet szentelni a határainkon túl élő magyarságra. Természetes, hogy Felvidéken is ünnepel a magyarság. Bár a mai nap nem munkaszüneti nap. Iskolákban, művelődési házakban és otthonaikban megemlékeznek a nemzeti…..
A Köztársasági Elnök aláírta a holokauszt nyilvános tagadásáról szóló törvényt. Ez alapján bárki, aki nyilvánosan tagadja, kétségbe vonja, vagy jelentéktelen színben tünteti fel a holokausztot, és ezzel a holokauszt áldozatának emberi méltóságát megsérti, akár három év börtönbüntetéssel is…..
Az utóbbi két napban először szóvá tettük két őrült jobbos viselkedését, aztán pedig az MSZP 4%-án örömködtünk egyet. Mindkét poszt kikerült az Indexre.Így lettünk a kommentelők szerint egy nap leforgása alatt MSZP-kutyákból Fidesz-bérencek. ordovícium 2010.03.05.…..
tvblog A hét legnézettebb filmjei 2010.03.04 18:22:00
Megint egy nézettségi lista a múlt heti filmekről, mely alapján talán megállapítható, hogy javult a hazai közízlés, véget ért-e a Zs-filmek uralkodása. Vagy mindössze csak ideiglenes rádiócsend miatt ezúttal nem tűntek fel gagyik a radaron. Ízlés kérdése, mindenesetre a lenti…..
heraklész 2010.03.05 08:44:47
  2010 télutóján sem áll jobban a Fidesz a német nyelvű sajtóban, mint bármikor a korábbi választások előtt. A napokban sorra jelennek meg a Bajnai Gordont avagy Bokros Lajost dicsérő cikkek a Handelsblatt című német gazdasági lapban, valamint a jobboldali Die Presse és…..
Újabb city light-hack, ezúttal nem a Kétfarkú Kutyától, hanem a dunakeszi tőzegláp megmentéséért küzdő csoporttól (érdemes megnézni a linket, jobban felbasz, mint a reggeli…..
  „Egyrészt magánemberként, Nav­racsics Tiborhoz fűződő barátságom révén, másrészt püspökként, híveim képviseletében voltam jelen. Ezt talán sokan furcsállják, ám ha lenne másik olyan párt, amely az egyház által hirdetett értékek mellett áll ki, annak…..
Modorosblog A politikai elemző 2010.02.15 07:00:00
-Kedves nézőink, szeretettel köszöntjük Önöket a TV Replika Választ-út című műsorában, hasonlóképpen melegen üdvözlöm a stúdió vendégeit: dr. Cservenyi László politológust, a Budapesti Műszaki Egyetem politológia tanszékének vezetőjét - valamint dr. Loisztl Ottót,…..
heraklész 2010.02.15 09:26:04
Korábban már írtunk arról, hogy Orbán országkockázatnak számít  a S&P hitelminősítőnek. Most a Financial Times írt az ország választások utáni kockázatosabbá válásáról, de lássuk az eseményeket sorjában: Magyarországnak erős vezetése lesz, ha a Fidesz megnyeri…..
Egyik olvasónk csak nagy nehézségek árán tudott kikecmeregni egy C-hitelnek indult adósságból. Az ügyfél előbb az OTP Banknak, majd felmondás után az OTP Faktoring Követeléskezelő Zrt-nek tartozott, de az adósságát végül az AVS Informatikai Kft-nek fizette ki. Aztán jött egy…..
w A sztrájktörő köszöntése 2010.01.15 07:13:00
Hülyeországban a BKV-sztrájk a kormány elleni felkelés, tehát a sztrájkolók aranyosak, szépek és hazafiasak, míg a sztrájktörők és a sztrájkot ellenzők viszont büdös kommunisták. A valóságban viszont az egyik legnagyobb sztrájktörő nem más, mint Széles Gábor, a Magyar…..
Sok szó esett már az arctalanná vált felsőoktatásról, illetve arról, hogy egyes főiskolák és egyetemek diplomagyárrá alakulva ontják magukból a felkészületlen hallgatókat. Levélírónk saját tapasztalatát osztja meg velünk, megmutatva, hogy az oktatóknak is nehéz ebben a…..
Az HBO nálunk nem nagyon foglalkozik gyártással, a Darwin-díjas haláleseteket feldolgozó saját sorozatuk után idén egy dokumentumfilmet prezentáltak, amiben Pierre Woodman pornóproducert próbálták emberközelbe hozni, felemás eredménnyel. Woodman az a köpcös francia csávó, aki az…..
heraklész 2009.12.14 12:44:49
Francis Ford Coppola cége beperelte a Vinocor USA csomagolástechnikai vállalatot. A vád az, hogy a Vinocor által szállított különleges palackok és csavarzárak hibái miatt 660 ezer palack bor ment tönkre. A Napa County bíróságra benyújtott vádirat szerint gyakorlatilag a teljes…..