Regisztráció Blogot indítok
Adatok
no19

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre kisebb kamerákat tudnak vásárolni földi halandók is. Most például nyakkendőbe rejtett 4 GB-os kamerát vehetünk. Ami azonban tényleg érdekelne, hogy ezeknél a termékeknél ki a célcsoport? Nehéz olyan élethelyzetet elképzelni, amikor ilyen kamerával felszerelkezve elindulok…..
Rékuc erős hajrával megtalálta a hét legforradalmibb termékét, amit a Homár is rögtön a szívébe zárt. A Fructis-termékcsaládot régebben a hetekig kimoshatatlan waxuk miatt szerettük (biztos a gyümölcskoncentrátum), de a vízálló sampon is izgalmas teszteket vetít előre.…..
Megelőlegezzük, hogy a karácsonyi rinyaszezon legkiválóbb példányát olvashatják alant Alajos billentyűzetéből. Naiv ügyfél sérelmezte, hogy a T-Online nem adott neki fényképezőgépet karácsonyra, mint ahogy azt megígérte, mert az december 23-án sajnálatos módon elfogyott. A…..
Azonnal szégyeljétek el magatokat! Aki egy percig is sajnálta magát ebben az évben a munkája miatt az mentse le az alábbi képet háttérnek! Mit képzeltek, hogy nektek a legrosszabb ebben az országban?! Nézzétek meg a Győző elképzeléseit megvalósító képmunkás alkotását. Itt…..
no19 2007.12.23 23:50:52
Bigyóblog Bordugók 2007.11.05 21:22:00
Összeszedtem néhány dugót borosüvegekhez belga barátaim lakásában. Tudom, régi találmány, de itthon még nagyon kevés helyen láttam ilyet. És főleg ennyit egy rakáson. Be is szereztem néhányat. ..
Bármennyire furcsa, valódi öncélú flame (foskolódás) a vállalati levelezőlistákon kívül, a természetben is előfordulhat. A zseniális levélváltással Ricardo örvendeztette meg a Homárt, aki a nappalija falára próbált döglött gitárt vásárolni. Körbeküldött emailje a…..
Nincs új a napa alatt, csak jönnek, csak jönnek a szebbnél-szebb sajtóközlemények. A legjobbakat persze a mérhetetlenül sötét hazai popipar tudja produkálni. Alexandra - Startugrásra készen a magyar Beyonce Alexandra első látásra egy rendkívül csinos, az átlag tinik életét…..
Világszenzációt jelentő fax jutott a birtokunkba. Közel 60 millió AIDS-es beteg gyógyulhatna meg, de Gyurcsány Ferenc akadályozza! Dr. Vida Richárd Emil vagyok. 2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen általános orvosként. Számos találmányom van, amivel jobbá tehetem az emberek…..
no19 2007.08.28 13:20:23
Ha az ásványvízgyártóknak sikerült a csapból ingyen elérhető vizet kiszorítaniuk a százforintos palackossal, miért ne sikerülhetne újracsomagolni a fröccsöt? SP megtalálta a harmadik versenyzőt, aki ezen az újraértelmezésen dolgozik: Igazán csodálatos dologra bukkantam a sarki…..
Megint tanulhatunk B. illetve ismerősei példájából, kiderült ugyanis, hogy ugyan a Malév árul jegyeket Dublin-Budapest járatára december 25.-re, a járatot tutifixen törölni fogják, mert a dublini reptér hagyományosan zárva tart karácsonykor. A Malévet ez nem zavarja, hiszen…..
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..
Purgának ízlett az ital, nekünk is van olyan - kedvenc - kollégánk, akinek ez a komonista horrorkeverék az anyatejjel kevert csapvize, úgyhogy megbocsátó szeretettel nézzük a rémisztő dobozt. Ha valaki küld nekünk egyet, azt is megmondjuk, hogy milyen. További homályos fotók…..
"Az Ikea nemcsak a lapra szerelt bútorok világát, de a botanikát is forradalmasította: új katalógusukban egy nem létező növényből készült bútort árulnak. A PS Gullholmen hintaszék (11900 forint) a szöveg szerint banánkéregből készült" - írja Moon. Hajtás után…..
T.G.-nek nem is kellett különösebben éles szemű detektívnek lennie, hogy leleplezze a keszthelyi Hunnia Kft.-t. A furmányos virslisek ugyan jó nagy pótmatricán tudatják a fogyasztókkal, hogy a cuccban nincsen E412, de tőle egy tanyasibaromfi-pihényire ott a kötelező címke az…..
Elég volt a paraszt vendégekből, mondta magában a Grill-land pultosa, aztán piros őrleménnyel állt bosszút, amiért a tenyérbemászó kuncsaft az egyik gombócra kevesebb tejfölt meg több cukrot kért, a másikra meg pont fordítva. Ki tudja, talán egy új alapétel születésének…..
Túl azon hogy mindegyiknek le kellene törni a kezét, rég röhögünk ilyen jót, mint ezen a videón illetve a kommenteken. Ahogy az angol és a magyar kis teggelő gecik oltják egymást, na az valami fantasztikus. HerkGraffiti:you bite my tag glock aswell you fuckin TOY!!…..
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..
Bertalan küldte Londonból - ahol nem volt nyár és már nem is lesz és másfélméteres homárok nincsenek a Temzében - ennek a praktikus, 2 mozdulattal szétszedhető éjjeliszekrény-asztalnak a linkjét. A lényeg világos: ha a fogyasztó retteg, hogy éjjel megtámadja valaki, de nem akar…..
A Homár hagyományosan csípi a kifacsart humorú Skittles-cukorkareklámokat, így a legújabb darabot Önök sem kerülhetik el. A hétvége kínzó kérdése is ehhez kapcsolódik: hogyan nyúlhatták le a cukordílerek az összes jelentős egyházi és állami ünnepet? A helyes megfejtéseket…..
Na végre, megvan a kedvenc blogunk. Bár még csak két poszt, meg néhány kép, de nagyon ígéretes a kezdet. A helyszín - ha jól látjuk - a Kerepesi úti temető, illetve a mögötte lévő izraelita temető, a visszaszámlás pedig indul, várjuk az első Fókusz-riportot a témában. (Ps:…..
Reformok ide-oda, kommunikáció dettó, még mindig előfordul, hogy az ellenőrök ordibálnak a külföldiekkel, illetve amikor az ezen kibukó honfitársaink megpróbálnak tolmácsolként segíteni, az ő fejükről is leordítják a poratkákat, illetve levélírónk, Gergő esetében őt…..
Bár a tinédzserbeetetési versenyben az alkohol stabilan tartja magát dobogós helyén, azt azért ugye nem gondolták komolyan, hogy egy Cool felirat miatt fognak aluminiumdobozból fehérborozni a fiatalok? Toxikus fedezte fel a szezon fazonját: Remélem még nem volt:D Hozzáfűzni semmit…..
Ezen a csodálatos héten az alábbi linkecskéket és linkocskákat gyűjtögettük össze nektek. Böngésszétek mindet sok szeretettel, és szórakozzatok közben remekül!- Isten hozott a Rejsziklubban!- A Legszebb Ossianos Zászlónak már 650 ismerőse van- Egyszer használt? Bontatlan??…..