Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XCage

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frissítés (június 30.) - Szépen halad a letöltés-számláló. Nemrég már elérte, és azóta bőven meg is haladta a 14 milliót! Az elmúlt napok ilyenkor szokásos RC esője után szerintem senkit nem ért váratlanul, hogy az Opera ma kiadta asztali böngészőjének legfrissebb,…..
XCage 2011.07.01 11:14:46
@XCage: Nah, az 5-ik indítás után már nem frissíti ép amikor már ki akartam vágni, így a memoria is visszaesett, kap egy esélyt ;)
Nem egészen 2 hónapja kaptunk egy bejelentést a Desktop Team blogon, hogy valami készül Barracuda kódnév alatt. Rá 3 napra meg is jelent az akkor még kevésbé ígéretes előzetes. A fő változások a kompatibilitást érintették, sütik, HTTP fejlécek, valamint a TLS 1.1, illetve…..
Kár, hogy Witaker nem terhes kismama (legalábbis gondolom), sokkal bulvárosabb lett volna a történet, ha nem tud elfutni az őrjöngő taxis elől és jól pépesre veri a teleszkópos vascsővel, ami igazából - mint ahogyan azt már néhány éve tudjuk - taktikai tükörtartó. Hogy…..
A vártnál sokkal kevesebbet kellett várni rá, hiszen alig két és fél hónappal az első pre-alfa után tegnap megjelent az Opera 10.5 (vagy ha így jobban tetszik 10.50) végleges változata - egyelőre csak Windowsra. Személy szerint úgy gondolom, hogy elsiették a dolgot, egy jó hónapig…..
XCage 2010.03.04 08:35:21
@Mesant: Az egy dolog, csak nem volt sehol fájl menü sávom, O- menü sem. Most raktam egy menü gombot amivel ki be tudom kapcsolni a menüsávot, de akkor sem jelenik meg, mert ez egy bug szerintem, ha a személyes sáv tele van pakolva linkekkel...