Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BuBy

44 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
lusta vagyok írni nah... :D meg a facebookra is ráfogom..az ember szinte már ott éli az életét mindenben átszokik oda... :) azért írok egy kis összefoglalót egy jelentős mementóról mert hát az emlékeket gyártani és őrizni kell :) PANDAAAAAAAAAAAAAA Makacs ember lévén az idei…..
 Tegnap, május 5.-én kaptam egy bonsai fácskát :) tiszta aranyos ^^ ha nem tudnám magamról hogy nálam eddig nem sok növény maradt meg akkor nem félteném szegényt..de így...:) mindenesetre igyekszem életben tartani szegénykét mert nagyon tetszik és szeretem és…..
¤(Szepcsi-blog)¤ tervek :) 2012.03.21 23:54:00
 szentatyaúristen...eszembe jutott mikor volt időm utoljára a blogra..borzalom... :P rövid pótlás következik...A suli leszívja minden energiám idén tizenakárhány előadást és beadandót kell összehoznom plussz a zh-k..nemtom ezek azt hiszik hogy ide kávéval és…..
¤(Szepcsi-blog)¤ happy van :) 2012.01.16 20:51:00
 Egy Mount Everest nagyságú kő esett le a vállamról :)) átmentem gazdmatekból!!! alig mertem elhinni 2szer olvastam el az üzit hátha csak odaképzeltem hogy gazdmatekból kaptam kettest de nem..télleg abból kaptam!! :D amikor ez tudatosult bennem megvártam amíg Laci leteszi a…..
¤(Szepcsi-blog)¤ hjajjj 2012.01.12 15:55:00
 Nem is tom mitől félek jobban...az 5 órai spinning edzésemtől vagy a szombati gazdmatek vizsgámtól...asszem mindegyiknél van okom az "enyhe" aggodalomra tekintve korábbi tapasztalataimat velük kapcsolatban... :P Majd írok a közeljövőben mi hogy sikerült...a második…..
  20 dolog, amit egy tökéletes srác megtenne: 1. Tudja, hogy varázsoljon mosolyt az arcodra, még akkor is ha magad alatt vagy.2. Ragaszkodik hozzád, de tiszteletben tartja a függetlenségedet.3. Játék közben neked adja az irányítót.4. A hátad mögé oson, átölel,…..
¤(Szepcsi-blog)¤ buborék 2011.12.27 23:11:00
 nagyon ... nagyon...NAGYON sokszor érzem magam abba a kurva buborékba zárva...     ..
"Élni nincs erőm..., Meghalni nincs időm..." - / vizsgaidőszak/Ez a cím minden túlzásoktól mentes...azt hiszem ez a félév maradéktalanul kimeríti a "fuck you baz+" fogalmát... isssszonyat nehéz volt..de hálistennek mindjárt vége... nemegyszer voltam az őrület…..
Valaki nemrég megjegyezte nekem, hogy nem írom a blogomat...hát most pótolom. jelenleg, tele T#k*m mindennel.... ..
BuBy 2011.12.14 23:19:42
hát izé...jó tudom megint lusta voltam írni ezen nincs mit részletezni :P most van időm és egyéb dolgom sincsen mert itthon ülök az arcüreg gyulladásommal..épp infralámpázom az arcom aminek elvileg kellemesen kéne hatnia rám de nekem csak az orrom és a könnyem folyik tőle...az…..
¤(Szepcsi-blog)¤ Esőcsepp (vers) 2011.08.16 18:32:00
*olyanok vagyunk, mint egy esőcseppa levél hegyén vagy egy,szúnyog amit béka néz,egy pillanatig tarthat az élet, deVeled annyival könnyebb lehet.egy esőcseppben látom az arcod,s egyfolytában csak azt kívánom,velem légyés így gyönyörű minden*Ezt a szép verset kicsi Szerelmem írta…..
¤(Szepcsi-blog)¤ 2011 nyár 2011.08.09 14:55:00
   2011 nyár:Azt hiszem a fenti kép a legjobb jellemzése ennek a nyárnak..borzalom..szerintem rég volt ilyen ócska..mintha október lenne..bár lekopogom a mai keddi napra épp egy napsütéses nap sikeredett és ez ha lehetséges maradjon is már így :) június:- június…..
¤(Szepcsi-blog)¤ május 25. 2011.05.25 10:00:00
Sok minden miatt fontos ez a nap nekem és ez csak nemrég tudatosult bennem. :)1. Ezen a napon van Apa szülinapja :)2. nem pont ezen a napon de pár nap múlva 31.-én lesz Anya és Apa házassági évfordulója.. történetesen a 25. :) az ezüst lakodalom! ma vettem apával ennek emlékére egy…..
Egész jó napom volt :) bár marha vontatottan indult.. szerintem reggel azt se tudtam hol vagyok vagy ébren vagyok-e csak mászkáltam ide-oda :D mindegy azért sikerült bevonszolnom magam időben statisztikára..ahol észrevettem hogy egyik barátosném se tette tiszteletét aznap reggel az…..
Hát az úgy kezdődött hogy egy régi rocker söröző új helyre költözött nevezetesen a Shadow, és engem meg elcsábított az olcsó pia és a rockzene gondolata úgyhogy be is terveztem péntekre hogy oda le kell nézni mindenképpen :) Elindultam Szívecskémmel és "Piroska"…..
¤(Szepcsi-blog)¤ tavasz ^^ 2011.03.24 18:12:00
kicsit régen írtam, ájm szorri de se időm se energiám nem volt rá :Pgondoltam felajánlok egy bejegyzést ennek a szép időnek remélve hogy most már így is marad :) végre Tavasz van ^^Amit szeretek a Tavaszban ^^ :1. pont kellemes hőmérséklet2. süt a nap de nem éget3. tovább van…..
 "De - tudjátok-e, hogy mi a magány! Csak egy tányér az ember asztalán, csak egy pohár, amelyből inni méreg. (...) És mindennap így szólni: mégse jő! És aki jő is: mégse, mégse ő!... És ébren várni minden virradásra... " /Somlyó Zoltán/ pre {…..
Sosem voltam egy konyhatündér...valahogy sosem vonzott főleg mert mindig eröltetni akarták..illetve ezt nemtudom 100%-ig állítani mert azért érdekelne meg szeretek finomakat enni de nemvagyok megszállott hogy 21 évesen már tudjam anyám fél szakácskönyvét meg minden konyhatechnikai…..
Figyelem: hosszú szánalmas siránkozás következik részemről..nem akarom más hangulatát lehúzni nem jellemző rám inkább fordítva alkalmazom a hangulat módosítást..de most sajnos nem a felvidítós rész jön ugyhogy aki ezt nemérzi aktuális hangulatának megfelelőnek az ne olvassa…..
BuBy 2011.02.08 20:49:02
@Gézengúz~Pyroka~Hupitörpi^^: Olyan személy vagy igen<3, de amikor ezt írtam nagyon megzuhantam és nemigen akartam beszélni róla csak ide leírni, hogy levezessem valahogy és megnyugodjak, és ezt nem valaki máson akartam végrehajtani
¤(Szepcsi-blog)¤ földrengés ?!? 2011.01.29 19:23:00
Hát én azthittem felment a lázam és szédülök vagy halucinálok...de éreztem valamit amit nemtudtam beazonosítani..mintha valaki rángatná a székemet meg a fejemis mintha billegett volna de én nem csináltam semmit fura volt... gondoltam biztos azért éreztem ezt mert beteg vagyok... de…..
Mozgalmas heteken vagyok túl...Meglett minden vizsgám, vicces volt nézni az elsősök izgalmát úgy hogy én már tudtam mire számíthatok egyes tanároknál :) a gasztronómia vizsga kifejezetten vicces volt főleg hogy még előtte megállapítottuk hogy a 90%-unk nem tud főzni egyik…..
¤(Szepcsi-blog)¤ új év :) 2011.01.04 14:40:00
Először is Boldog Újévet mindenkinek! :) így 4.-én talán annyira még nem vagyok elkésve ezzel :D (nemúgy mint minden mással)Nemigen tettem fogadalmat szilveszterkor mert nemszeretek magamnak szemrehányást tenni ha mégse csinálnám meg...amit akarok azt szilveszter nélkül is megtudom…..
Kövezzen meg érte akárki de bekukkantottam neten a villalakók életébe..bár aszittem hajnalba alszanak...de tévedtem szegényeknek fogalmuk sincs épp hányóra van...éjfélkor 8-ra tippeltek... hajnali kettőkor kezdtek vacsit csinálni..szal fenn viháncolnak egész hajnalba mostmár…..
Végre leesett az első hó..nem kis mennyiségben, nem kis örömömre:)...azóta szinte folyamatosan esik ami tökjó mert szerintem nagyon szép és imádom..szeretek sétálni a hóesésben rugdalni a havat ahogy sétálok, szeretem ahogy ropog a talpam alatt, tetszik a havas táj,…..
¤(Szepcsi-blog)¤ Rats on board 2010.11.16 18:44:00
Múlthét pénteken azaz november 12.-én voltam két barátnőmmel Paddy and the Rats koncerten!! Nagyooon király volt...rég tomboltam ilyen jót nagyon jólesett...de persze nagymértékű elfogultság is van bennem irántuk mert imádom a zenéjüket :) de ettől függetlenül ők szerintem…..