Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keletisarok.hu

0 bejegyzést írt és 422 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi, jó barátunk, Gyuri (tudják, ő az a furcsa srác a döbbenetes motorjaival) küldte az alábbi képeket. Csehországi barátjától kapta őket, nem is tudom, mit lehetne tanulságként levonni belőlük. Az biztos, hogy a mopedautók konstrukciós sajátossága a pillekönnyű műanyag…..
Tankolja csuklós buszát, hogy még életében átvehesse az iPad-et! Vagy tankoljon, ahogy eddig, és elégedjen meg egy reklámbögrével. Mai cikkünk blogposztja...
keletisarok.hu 2011.08.09 14:08:08
@Rejsztág: Hidd el, én sem szeretem, mikor "szemét" lesz a munkámból, mikor lehetne "hulladék" is...

"A reklámbrosúráknál csak hatékonyabb információszerzési módok vannak."

Ez nem az a hely, ahol ezt érdemben ki lehetne tárgyalni, nem is lenne sok értelme, mert ez kb. olyan, mintha lenne nálad egy üveg kóla a sivatagban, és azon elmélkednél, hogy a sima csapvíz mennyivel jobb. Kis falvakban pl. mivel próbálkoznál? Én olyan kistelepüléseken terítek (egyébként országos üzletláncnak), amiből 7-8 tesz ki egy fővárosi kerületet. Ráadásul itt még el tudják tüzelni a feleslegessé vált papírt. Hidd el, sokan a szórólappal a kezükben mennek be a boltba, gyakran már aznap, mikor megkapják, hiába van rajta ujjnyi betűkkel, hogy majd csak 3-4 nap múlva érkezik az áru.

Ez, mondjuk, már az egyén szellemi szintjét minősíti.
Belsőség Te jó ég, ez ilyen? 2011.08.03 12:03:08
Istenem, ha majd révbe érek, veszek egy új Corsát – álmodoztam évekig. Aztán izzadtam, dühöngtem és röhögtem egy hetet a volánja mögött. Mai cikkünk blogposztja...
keletisarok.hu 2011.08.03 15:14:55
@Pasas: "Ennél csak a Swift extralistája volt szebb:
-hárompontos biztonsági öv
-hátsó ablaktörlő
most figyelj:
-vastag kormány"

A Ladához képest ezek valóban extrák voltak.
Három gyermekhez többféle módon juthat az ember: kitartó gyermekszüléssel, jól sikerült második házassággal, az ügyesebbek egy patronból megoldják. Viszont ilyenkor egy csapásra szembesülnek az nagy kérdéssel: milyen autóban fér el három gyerekülés? Mai cikkünk…..
keletisarok.hu 2011.07.06 15:17:00
Belsőség A baromarcú 2011.07.05 13:59:00
Minden adott a totális idiotizmushoz: menő verda, profi kormányfogás, kikapcsolt biztonsági öv és egy meglehetősen telített mélygarázs (igen, álldogál ott egy Veyron is). Na meg persze egy arra járó lelkes hülyegyerek, aki az egészet rögzíti, majd kirakja a világ legnézettebb…..
Nem akarok senkit sem a bűnbe csábítani. De ha már felvetted, csináld ésszel, nem? Mai cikkünk blogposztja...
keletisarok.hu 2011.06.29 09:26:29
@.Adrián.: "Nem szabad targyat tartani magunk elott es beszelni bele?"

Johnny Depp is azt mondta egy filmjében a marihuánacsempészetre, hogy az csak egy növény átszállítása egy képzeletbeli vonalon. :)
Csikós küldte be reggel a levelezőlistára ezt a megdöbbentő videót, amely Theo Jansen, ez a holland fizikus és kinetikus szobrász mutatja be széllényeit. Azon felül, hogy már önmagukban is szürreális látványt nyújtanak, a tisztán PVC-ből készített gépek mögött komoly…..
2011. április 14. 12.00–14.00, Velodrom Millenáris, Budapest --- Jövő csütörtökön vegyen ki szabadságot! Jelentsen beteget! Lógjon el a tanításról, keressen helyettest – érjen rá valahogy! És kérje ki a gyereket is az iskolából, mert olyasmi történik majd itt,…..
keletisarok.hu 2011.04.08 15:13:25
@halszájú: Kedves halszájú barátom, ne erőköggy, mink, buta magyari parasztok úccsem érthessük meg a lobonczosok fentebb módiját és lógikáját.
keletisarok.hu 2011.04.08 15:19:18
@Shadowbull: Kérdezni bármit lehet. Hogy közben ki mit gondol, még te sem tudhatod.
Ha egyszerre huppanna a Tesla és a Top Gear egy mérleghintára, az apró kaliforniai autógyártó a sztratoszféráig repülne. Mégis harci díszbe öltöztek a villanyautós srácok, és nekimentek a tévéműsornak: beperelték rágalmazás miatt. Egy két éve lement adásért. Vélemények…..
Hallottam olyat Fidesz-közeli szürke eminenciástól, hogy miért bántják ezt a Stohlt, amikor olyan rendes magyar ember, úgyhogy a felfüggesztetten sem csodálkoztam volna. Vélemények az azonos című írásunkról...
keletisarok.hu 2011.04.01 15:46:09
@Kismacska nyárson:

Császár Előd "Nem a megfelelő gondossággal járt el, amikor a vezetői tudását meghaladó teljesítményű autót vezetett."

Szerintem elég lett volna, ha betartja a KRESZ-t.
Újra tele a net és az összes létező tévécsatorna a vízautós hülyeséggel, mely mögött egyetlen árva szabadalom létezik csupán. Egy szabadalom és Spanyol úr lázálma a vízautóról. Nem tudni, ki gyújtotta meg ezúttal a hülyeség kanócát, de biztos, hogy hozzáértőket nem…..
keletisarok.hu 2011.03.05 10:07:54
@Goompah: Anyakomplexusodvan, kis kancsó?

Az ELTÉ-től az albertfalvi cukiskodásig rögös ösvény vezethetett. Ne aggódj, megjegyeztelek, főleg a két utolsó hozzászólásod miatt.

Az anyázásért meg a szájon szarlakért rád lesz hajtogatva a fotel, ne izgulj. Nem holnap, nem holnapután, de egyszer majd bekopogtatok hozzátok.
keletisarok.hu 2011.03.05 10:24:31
@We make the world a better place: Szerintem hagyd. Az egy sajnálatosan bevett szokás, hogy osztjuk egymást, de azt már eléggé méltóságon alulinak tartom én is, mikor a másik nickjén kezd el rugózni valaki, meg az édesanyját emlegeti negatív szövegkörnyezetben.

Írhattam volna én is gempát a Gompaah helyett, meg húznatnám azzal, hogy macskákkal alszik, de nem hinném, hogy ezzel nőne az egóm vagy a péniszem, meg annak végképp nincs köze a témához.

Kafferbivallyal egyetértek, megkövetem, kevertem a Gizikét a gőzekével, az én agyam más rugóra jár, számomra nem ez a plazmás bohóckodás volt érdekes, hanem egyszerűen a hidrogéngenerátor gazdaságosságát szerettem volna megtárgyalni emberi hangon olyanokkal, akik értenek hozzá (és láttak is olyat autóba beszerelve), de itt reménytelen.

Megyek melózni.
Meg kellene végre hozni ezt a férfias döntést a teszetosza heti emelések helyett. Nagyot változna a világ, imádnánk. Vitaindító cikkünk blogposztja...
keletisarok.hu 2011.03.03 14:37:29
keletisarok.hu 2011.03.03 15:04:16
@Shadowbull: "Oke, es ezek kozul melyikre lehet barmilyen orszag elorejutasat alapozni?"

Hát, nem tudom, hogy pl. Dánia és Ausztria előrejutását mi alapozza meg mostanság, de, hogy egy vasszöggel nincs több alapanyaguk, mint nekün k, az biztos. Persze, kezdheted a hőzöngést, hogy halászat meg turizmus. Bakfitty.

Egy a lényeg: ők kihasználták az adottságaikat és lehetőségeiket, mi nem.

"Kicsit gondold mar tovabb a dolgot. Nekiallunk mezet termelni tonnaszam? vagy paradicsomot? Es majd azert kapjuk a kokemeny eurot, amiert ipodot, koolajat meg Opel Corsat veszunk?"

Az euro annyira kőkemény, mint nagyapám fasza. Mesterségesen életben tartott, inkubátorban dédelgetett, egy gomnyomással manipulálható virtuális valuta. Hőzönghetsz makro meg mikrogazdaságról, ez van, nem kell a szart paskolni meg becsomagolni, hazudozni össze-vissza.

"Meg ha igy is lenne, akkor mi van? elviszik nyugatra?"

Nem viszik. Épp ez az, nem szabad eladni!!! Szerinted miért nem Jóska bácsi birtokolja és vezeti a termelő meg a palackozó részleget, hanem a Pespi meg a Danone meg a tököm tudja még ki?

"Gondolod te. A valodi szakemberek meg mashogy gondoljak."

Te honnan a picsából tudod, hogy én mibe vagyok szakember? Ezt már páran feltették neked kérdésként, hogy mire vagy te olyan magabiztos és látatlanban ítélkező. Csak szólok, ha esetleg átsiklottál volna a kérdésen.

Eredj már magaddal, haver.
keletisarok.hu 2011.03.03 15:05:48
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...
keletisarok.hu 2011.03.01 19:38:15
www.youtube.com/watch?v=EKMoU-1eDcY

Megemlíti a bíemdábljút is, csak, hogy nehogy hiányérzete támadjon valakinek. :)

A kommentek is érdekesek.
Mostanság Budapesten elég jól lehet autózni nappal. Aztán leszáll az éj, az autók többsége eltűnik, és járhatatlanná válik a város. Vélemények az azonos című írásunkról...
keletisarok.hu 2011.02.24 09:36:08
@kurpulio-bongo: "Egy baleseti szakértő hívta fel rá a figyelmünket egy képzésen: a kereszteződés feloldja (!) a sebességkorlátozást."

Éredekes, nekem erre annak idején a KRESZ-oktató hívta fel a figyelmemet... :)
Ugyanis ezt TANÍTANI KELL.
Peti műhelye a napokban átalakul, de a leesett hó miatt érzet mehetnék nem ismer lehetetlent, sem kifogást, így gyorsan és hirtelen kellett cselekedni: menetképessé, sőt, csapatás kompatibilissé kell varázsolni az autót addig, amíg tart a hó és a fagy. A tél lassan elmúlik én…..
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
keletisarok.hu 2011.01.28 15:20:29
@Zuzimama: "De amúgy az elektromos bringákra tennék valami azonosítót, annyira halkan és olyan gyorsan közlekesnek vele egyesek, hogy az megint tök veszélyes."

Miért, ha lenne rajta rendszám, hangosabban menne? :)

Amíg a tisztelt hazai autóstársadalom egyre nagyobb hányada veszi fel azt a köcsögbunkófasz népszokást, hogy nem jelzi sávváltási vagy kanyarodási szándékát, mert biztosan ínhüvelygyulladást kapna a gyengébbik keze, addig aggathatunk mi matyóhímzéses terítőt is a járművekre, nem lesz előrelépés.
Barcelona előtt kétszáz kilométerrel tragikus hirtelenséggel megszűnt a fehér Charade hajtása. Egyszer csak felpörgött a motor, és eltűnt a nyomaték. Először a váltóra gyanakodtunk, mert már reggel óta volt némi olajcsöpögésünk, de úgy tűnik, a kuplung lesz az. Hajnali…..
keletisarok.hu 2011.01.17 21:59:32
@replikátor: Feljebb jeleztem, hogy nicket váltottam.
keletisarok.hu 2011.01.17 22:33:57
@Garp: Te már úgyis lepisilted a hülyéket, én minek savazzam őket még jobban? :)
keletisarok.hu 2011.01.17 23:20:20
@Garp: Nem szabad idegeskedni, mert az árt a szépségnek. Nekem már nincs veszíteni valóm, de másnak még lehet. :)
Belsőség Panaszkodás F1-módra 2011.01.14 15:25:20
Olvasom az Indexen a hírt, mely szerint a pilóták panaszkodnak a túl sok kezelőszervre a kormányon. Kérem, kérem, sok a gomb? Na, srácok, itt a nagy alkalom hogy visszatérjen a H-váltó és a kuplung a játékba és száműzhetitek a sok gombot is. Kettő elég lesz: egy a víznek, egy a…..
keletisarok.hu 2011.01.14 18:17:09
@Rocko-: Nem hinném, hogy 3-4-nél többet fel fognak tudni sorolni. De talán még annyit se.

@eventus: A "baromság/marhaság" stb. minősítő jelzőket hagyjuk már meg a nagyeszű mérnök úrnak, ha kérhetem.

Egyébként szerintem pont EZÉRT nem baromság a javaslat.
keletisarok.hu 2011.01.14 18:26:27
keletisarok.hu 2011.01.15 13:56:50
@Mikor Sodrócki:
@Mikor Sodrócki: "Azt sem értem, a Ferrari az F430-ba honnan vette át a pneumatikus szelepvezérlést, biztosan nem jutott eszükbe az F1 program háza táján szétnézni."

Hát, igen, mennyivel gazdagabbá tette az F1 a világot azáltal, hogy a Ferkába pneumatikus szelepvezérlés került!

Köszönjük, mester.
Hiszik vagy sem, de úgy látszik, vannak autóimportőrök, akik látják a lehetőséget kezdeményezésünkben és érzik, hogy ha sikerül elérni akár csak azt is, hogy az autósok-motorosok szapulásán kívül végre a problémáikkal is foglalkozzon a Tisztelt Ház, az precedens értékű…..
keletisarok.hu 2011.01.14 18:42:30
@papa33:

papa, én 10 éve Suzukizok, volt idő, mikor nagyobbra válthattam volna, elvertem, illetve más hasznosabbra költöttem az új autó árát, úgyhogy maradt ez

kikaptam a hátsó üléseket, így pakolós-rohangálós igénytelen kis öszvérhez jutottam (10 éve kb. 2 millióért)

1. csak a magyar olyan FASZ, hogy beleszarik a saját tányérjába
a kezdetektől szidták a márkát, holott a nagy többség még nagyobb fostalicskákból ült át, aki meg "nyugatit" vett ennyi pénzből, annak fele sem vallaná be, hogy bontószökevény rozsdabogylát kapott a segge alá

mind1

A "hat" reklámügynökség egyre nagyobb balfaszságokat kreál, kezdetben próbálták megszólítani a pórnépet, de a jópofizásuk mögül mindig is kivillant a lenéző pökhendiség. (Megnézném, hányan jártak a cégtől Suzukival.)

A rendőrség, ugye, megkapta annak idején a Sedanokat (Nyíregyházán még most is fut egy ötajtós is), de aztán, ugye, nem volt elég a bűnözők gépparkjához, meg, gondolom, változott a haveri kör.

Szoktunk ujjal mutogatni a Lajtán túlra. Meg kéne nézni, a német, olasz, francia önkormányzatok, hivatalos szervek gépparkja milyen autókból áll.

(Itt nálunk az olasz cég kizárólag Fiat és Alfa személy ill. teherautókat használ...)

Persze, itt van nekünk az Opel, az Audi meg lassan a Merci is, de, ahogy írtad, szaladgálós igavonónak a Suzukik is tökéletesek lettek volna.
Havi 10 000 forintos parkolási díjról, megduplázott behajtási díjról álmodik a Levegő Munkacsoport. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az empátia azonban nem korlátozódhat a családosokra, kisgyermekesekre. Sokan szeretnének együttérezni, hiszen valamiben mindenki sorstársa valakinek. Ennek érdekében, és a közúti köznyugalom, az általános szeretet, békesség és megelégedettség érdekében javasolnék néhány…..
keletisarok.hu 2011.01.12 14:40:08
@Magyar Bibliatársulat: Én készítek neked vékony mágneslapból, ha gondolod. ;)
keletisarok.hu 2011.01.12 21:14:16
@flander: "Tehát nem simán zöldek voltak a lámpák, hanem pirosból váltottak zöldre. Ezért lett volna értelmetlen és hülyeség gyorsabban menni."

Már megbocsáss, de ki a pélóm mondta, hogy menjen gyorsabban?!!! Arra hívtuk fel a figyelmét a srácnak, hogy ha nem sietett, kihúzódhatott volna, és a teLekjárós mehetett volna dógára.
keletisarok.hu 2011.01.12 21:44:02
@flander: Szerintem hülyeség az autópályával hasonlítgatni.
Azt meg, hogy másnak mi a jó, ne mi akarjuk már eldönteni, mert lehet, a terepjárós meg azt fogja hinni, hogy Kisembernek jó a seggberúgás.
Ezek hülyék. Ilyen fostalicskával Budaörsig el nem jutnak, nem hogy Afrikába. Vagy irgalmatlanul nagyot fognak szívni, racsnis kulccsal a kézben nyomják le a nyolcezer kilométert. Vállaljuk. Meglátjuk. A kalandért megyünk. Néha már attól félek, túl könnyű lesz. Beülünk az…..
keletisarok.hu 2011.01.11 14:28:20
@Vizibolha: "Charade? Korrekt kis japan gyosz. Swiftet merfoldekkel veri mindenben."

Erősen kétlem.
Úgy adódott, hogy ügyes-bajos dolgaim intézéséhez (erről jövő vasárnap olvashatnak) szűkebb pátriámba, palócföldre, azaz Gömörbe kellett látogatnom. Aki szülőhelyétől messze él, az tudja, hogy ilyenkor az ember mindig egyfajta megnyugvást érez és örül, hogy viszontlátja…..