Regisztráció Blogot indítok
Adatok
|Misel|

20 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti tételmondat csak egy a sok közül, ami elhangzik az alábbi két videóban, vannak még olyan gyöngyszemek, mint az "abc 31 betűből áll" illetve a "valamilyen szinten mozog a Föld is" és a "A Föld a Napot sehány nap alatt kerüli meg." A mi kérdésünk pedig az, hogy ezek a…..
|Misel| 2013.04.04 12:03:02
A Comic Con-on bemutatták, hogyan kezdődik a Dexter hetedik évada. A kétperces videó természetesen spoileres, de kurvajó. Az évad szeptember 30-án tér vissza. ..
A Megadeth kedden a horvátországi Metalfesten lépett fel, de idő előtt abba kellett hagyniuk a koncertet, mivel a közönség köveket kezdett dobálni Dave Mustaine felé, amelyek közül az egyik fejen találta. Ezután az egész zenekar levonult a színpadról. A közönség állítólag…..
Régóta meg kellett volna születnie ennek a leírásnak, de végre itt van, és aki még bizonytalan, vagy nem használta, végig követheti, miként működik az internetes utasfelvétel a wizznél.  Frissítés: Az online utasfelvétel formailag már nem így néz ki, de szerencsére nem lett…..
Ha valaki időnként megfeledkezne arról, hogy a magyar popipar javarészt szánalmas borzalmakat termel, annak a MAHASZ és az EJI által szervezett Fonogram - Magyar Zenei Díj minden évben garantáltan az eszébe juttatja. Megszokhatnánk már, mégis, amikor év elején nyilvánosságra…..
Isteni csoda lesz, ha ebben a posztban nem ütök mellé, szóval valahol én vagyok az utolsó, aki ezért baszogathatja a kertévéket, de a kedves olvasók ma két fasza találatot is küldtek, amiket nem lehet csak úgy parlagon hagyni, hogy heverjenek a bitekben, vagy mittudomén. Az elsőn a…..
|Misel| 2011.02.09 14:02:26
Isten Háta Mögött – Ű (EMI Music Services) Múlt héten bemutattunk egy új Isten Háta Mögött-dalt Közkút címmel, ami, most már elárulhatjuk, nincs rajta a nagylemezen (viszont nem is remix, ahogy sokan gondolják, valamint teljesen komoly a zenekar részéről). Ettől…..
Nu, elérkeztünk ahhoz az epizódhoz, amitől az írók és a készítők olyannyira el voltak ájulva jóelőre, hogy a folyamatos és állandó önvállveregetésbe már a kezük is belesajdult. Korai volt az öröm, jelentem, az 1x10 pont olyan szétesett, illogikus, hihetetlen és hiteltelen…..
Legutóbb Elton John azt nyilatkozta, hogy elege van a popból, most már csak bluest fog játszani. Azt is hozzátette, ettől még, mint vendég, szívesen közreműködik mondjuk a Scissor Sisters vagy Lady Gaga lemezén. Valószínű már a nyilatkozatkor készen volt a Hello, hello, amit John…..
|Misel| 2010.10.25 13:04:46
Egy urbandale-i hotel szobájában, hétfő délelőtt tizenegy óra körül holtan találták Paul Dedrick Grayt, a Slipknot basszusgitárosát. A 38 éves metálzenész szombaton jelentkezett be az egyébként a lakóhelyén található szállodába, ahonnan a tervek szerint hétfőn szeretett…..
|Misel| 2010.05.25 11:58:08
R.I.P. Paul

@Gab515: Teljes mértékben egyet értek, sőt REMÉLEM, hogy nem fog újra összeállni a Slipknot.
Május 1-jén reggel a sörgyárban dolgoztunk egy kicsit, majd ellátogattunk a Tabánba, rockmajálisra. Beszélgettünk a magukat meglepetésszerűen jól érző fiatal és öreg rockerekkel. Amint a sörgyártól megérkezik a jóváhagyás, az ott forgatott anyagot is közzétesszük!…..
|Misel| 2010.05.06 20:56:58
Annyit segítünk, hogy hajdan egy zenekarban játszottak! Először a szolid, édesanyák számára készült kép: (klikk a képre a nagyításhoz) Itt pedig elszabadul a pokol a 9.C-ben: (klikk a képre a nagyításhoz)..
Slipknot és Slayer, ahogy Anyád szeretné   Sziasztok! Itt BlindGergő. Nem is húzom az időt bemutatkozással, jöjjön egyből egy jó hír!   „Mi ez a zaj kisfiam, ezt nevezed zenének?” - gondolom mindannyian hallottuk ezeket a mondatokat családban vagy ismerősi…..
Amíg az ember fiatal, sok dolgot kipróbál, sokszor felelőtlenül éli az életét, és csak falja az élvezeteket. Olyankor a bölcs és segítő szándékú szavak mit sem érnek, hiszen lepereg minden figyelmeztetés amit - ha nehéz is elhinni bizonyos esetekben - jó akaratból adnak át. De…..
Nem, nem vagyok álszent, sem erkölcscsősz. Tudom, hogy én is vétek hibákat. A lista nem is arról szól, hogy népneveljek. Pusztán dokumentálni szeretném, ami kiakaszt. És tudom közben, hogy mást meg más akaszt ki (valakit pedig egyenesen én akasztok ki), azaz biztatok is mindenkit,…..
|Misel| 2010.03.08 10:52:42
Ma értem haza, holnaptól ismét dolgozom, ha van rá érdeklődés, majd elmesélem, mi történt karácsony óta. Összefoglalva, a két ünnep között annyit ittam, hogy nem volt időm megdugni senkit, múlthéten meg elrepültem Londonba haverokhoz, kirándulni, bulizni, Amsterdamozni……..
A Közelítő Távolító szerkesztősége örömmel jelenti be, hogy  blog elköltözik, az új címünk: http://koztav.csibefasz.com  Egyebet nem tok monani, mai naptól új posztok a fenti címen lesznek elérhetőek.....
Pár napon belül egy (számunkra is) hatalmas meglepetéssel jövünk, csak győzzétek kivárni :D Addig is: ..
Találtam egy cikket az IT Cafén, gondoltam meg kell osztanom veletek. Szóval hamarosan itt az új verzió, én pedig el tudom képzelni a Mozillás srácokat, mikor már rohadtul unják magukat és agyalnak, hogy vajon mit lehetne még belenyomorítani szerencsétlen böngészőbe... ekkor pattan…..
Tegnap hazamentem délben, mert otthon maradt a Pultos csaj. Ebéd után inni akartam egy sört, de kitalálta, hogy olyan régen szívtunk, szerezzünk cuccot. Persze benne voltam, de inkább egy kis csokira vágytam, ha már úgy is van pipája, meg azt amúgy is már régebben szívtam. Hát,…..
|Misel| 2009.10.13 19:00:49
@SassyGurl: azért egy alkalom az még nem életmód, de tény, hogy napi szinten már sok lenne kicsit :P
|Misel| 2009.10.13 19:01:29
@Csulánó: egészében lásd a dolgokat, ne akadj fenn az alkotóelemeken...
|Misel| 2009.10.13 19:01:57
@Csulánó: jaésafűnemnarkó :D
Fezen Búcsú a kövektől 2009.09.16 10:04:00
Előzmény – következmény – megoldás hármas egysége mentén még egyszer a kövek közé csapunk. Előzmények: a Fezent kiebrudalták jól bejáratott otthonából, ami ugyan szintén nem volt tökéletes, de az elmúlt évek alatt szépen egymáshoz szoktak. Mint egy kedvenc…..
Szombaton visszajött a Pultos csaj. Este érkezett, nyolc körül. Kint már sötét volt, de mivel lemaradtam szinte az egész napról, gondoltam, kimegyek érte a ház elé, szívok egy kis friss levegőt. Tök jó volt, mert elkapott valami ritka romantikus érzés, a sötét, meg a sárgán…..
Néhány szót szólnék a főként fiatalabb (10-16 éves) korosztály msn-ezési szokásairól. Számomra szembántó, fájdalmas, gyilkos dolgok ezek.Az első ilyen dolog, amivel szembesültem, az az "alszok", vagy kockábbaknál "seedel a gép, alszok" állapotjelző…..
|Misel| 2009.10.11 22:58:11
@nlite!: Valamit azért szűkíthetnél, hogy honnan ismered? :D
|Misel| 2009.10.12 08:44:45
@nlite!: Castaway... akkor vágom ki vagy:D Napiszaréknak meg írtunk egy mailt...ennyi :P
Régen voltam már egy nap két lányban, de tegnap sikerült. Délután ugye a Pultos csaj, este meg elmentünk bulizni. Beszívtunk, egy kicsit berúgtam, aztán otthagytam a társaságot, amikor előkerült az ica. Régen egy csajommal xanaxoztunk egy darabig, azt se szerettem annyira, ezt meg…..
|Misel| 2009.10.11 10:08:35
|Misel| 2009.10.11 23:12:26
@hzizi: szerintem senki nem mondaná azt, hogy nem érte meg... max az, aki irigy :D