Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petyaaa

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FoE: H&D Céhcsatatér alapok 2019.11.10 17:05:36
petyaaa 2020.11.30 16:47:28
@Hellgate: Köszi :)
Azóta megléptem céhváltást, és én is így tapasztaltam :)
A pár hét ezzel ezelőtti megagiga rock/metal sláger evör listánk után ismét aktív volt a kommentelő tábor - ennek mi nagyon örülünk - és ott is történt rá célzás és mi is éreztünk kínzó hiányát a magyar slágereknek. Viszont két egyszerű ok miatt maradtak ki akkor a…..
Bő harminc éve nézem őket, de a kilencvenes évektől egyre kevesebb az izgalom és a változás csak részben magyarázható futballszakmai okokkal.   Előtte csak a vébéken láthattuk együtt a világ legjobb focistáit és mindig itt tűntek fel a forradalmian új játékrendszerek is,…..
petyaaa 2014.06.12 18:19:21
,,Az ősi hagyományokban a nemi érintkezés magasztos dolog volt.Manapság már ez is fura számunkra.De még furább, ha az indiai vagy a taoista világ erotikus képeit nézegetjük.Szinte alig találni olyat, ahol a férfi teljes súlyával ráfekszik a nőre, leteperi, mint birkózó az…..
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
petyaaa 2011.10.31 23:56:23
@blackbarika: elmúltam 40 :)
egyébként ha valaki rockernek tartja magát, rögtön kasztba szerveződött, nem? sztem ez manapság sincs másképp. nem is lesz.
petyaaa 2011.11.01 00:06:07
@L.K.R.: egy szóval sem mondtam, hogy ezek rockzenét játszanak, sőt! és a többi felsorolt kedvencem sem. de nem is puha zene, már ha hallottad Nitzer Ebb-től (EBM) a www.youtube.com/watch?v=HkV-K2z357w vagy a www.youtube.com/watch?v=o66JxjvE0cM
esetleg a Sisters of Mery-től a
www.youtube.com/watch?v=IuezNswtRfo

nnna, szóval ők nem rockerek :)
hál' istennek :D
petyaaa 2011.11.01 00:09:21
@L.K.R.: ez meg hogy jön ide? fáj valami?
A felkészülési meccsek arra jók, hogy a kapitány felmérje a keretet, lehetőséget adjon azoknak, akik eddig nem nagyon szerepeltek és megnézze, az állandó szereplők hogyan muzsikálnak a kiegészítő emberekkel. A Mexikó elleni meccsünket elnézve nem irigyeljük Capello állását.…..
Kicsit sárga, kicsit savanyú, de aki ennél jobb harmincas bő keretet tud, az vegye magára Sir Ramsey mackófelsőjét, és kommentelje be, hogy ő hogy rakná össze a csapatot. Na, ugye. Egyelőre nézzük a teljes névsort, aztán majd posztonként, képekkel elemzünk, ha az időnk…..
A Nike VB-re kihegyezett reklámjára egyik kommentelőnk hívta fel a figyelmet, köszi szépen, borgh egy sörre vendégem, ahogy megnyerjük ezt az afrikai bohóckodást. Szóval a kisfilm lenyűgöző, meg sem merem tippelni mennyibe került, de az árából egy magyar nagyjátékfilm, az…..
petyaaa 2010.05.27 21:57:02
Belsőség Carspotting nagyítóval 2008.12.15 01:13:00
A kislányok körében évtizedek óta arat a Barbie-mánia, de a legtöbben hamar kinövik, így mégis viszonylag kevés a pink autó az utakon. Ugyanakkor előfordul néha, hogy valaki soha nem jut túl ezen a korszakán, és ha az illető közben gazdag botrányhős- és örökösnő, akkor ki…..
Bemegy az egyed a Dácsija szalonba, tudják, ez az az olcsó autó, amit mostanában újra kapni. Gyanús neki a román származás, ezért a lelki nyugalma érdekében csinosít. Nem látják? Akkor itt van közelebbről. Szép piros az autó, jópofa a LUMPI felirat, de azért…..