Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jancsa

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
àlabeck Nézzétek, hogy jártam! 2011.03.07 17:42:00
Talán akad valaki, vegyész, élelmiszervegyész, aki meg tudja magyarázni, hogy ez mitől, miért történt. Gondolom, nem is nagyon kell magyarázat a mellékelt „képregényhez”. Röviden, az történt, hogy mivel a fokhagyma mostanában – már eléggé régóta – meglehetősen drága, nagyon bosszant, hogy ráadásul…..
jancsa 2014.07.08 20:41:14
@tytyke: Köszi a cikket! Nekem a kovászos uborka mellé tett fokhagyma zöldült kicsit meg, még jó, hogy nem dobtam ki, finom volt :D Amúgy azért ez a 'konyhasó nem csak NaCl'.. Azért csak még mielőtt mástól tudja meg, a víz sem csak H2O, még a desztillált sem. :) kicsit drága lenne mindenből a vegytiszta formát előállítani
Közel a Kodály Köröndhöz lapul meg az egyik kis utcában a Chez Daniel nevű francia étterem, ahol legújabb vacsoránkat ültük meg (igen, van még egy elmaradásom az afrikaival, azaz nem is, csak félig, de kétlem, hogy ezt valaha is megtudnátok). Maga a hely nagyon szimpatikusan néz…..
Az utolsó éjjel Cserpes tejivó 2012.06.04 08:47:00
Tulajdonképpen adta is magát az ötlet, hogy a budapesti tejnagyhatalom, a Cserpes végre megcsinálja azt, ami Szegednek a Boci, egy olyan helyet, ahol friss tejtermékeket, szendvicseket, péksütiket,és egyéb jó falatokat lehet kapni. Mivel rajta tartom az ujjam az internet ütőerén, így…..
Tegnap sikerült magam megcseszetni a BKV-n, két megálló alatt, mert nem volt bérletigazolványom. Ennek hiánya volt még az ellenállásom utolsó vonala, de mivel késésben voltam amúgy is, mit tudtam tenni, benyeltem a dolgot. Ez a bérletigazolvány amúgy egy ilyen kis szar, amit a BKV…..
jancsa 2012.02.14 11:24:15
Egy hete véget ért a pokol, de úgy gondolom, egyrészt tartozom némi beszámolóval utána is, valamint ez a pénteki nap tökéletes arra, hogy nyomonkövessük a változásokat. Kezd erős lenni a gyanúm, hogy itt a Hegyvidéken kibaszottul nem normálisan mennek a dolgok, ma például az…..
A mérlegelés a hét végén 82,6 kilót mutatott, tehát az a durva, hogy még mindig lefelé megy a dolog. Két hét van még hátra, de úgy döntöttem, hogy nem állok meg, és akkor már lenyomom úgy, ahogy van. A legrosszabb esetben is visszatérek a 78 kilóhoz, és akkor majd keretes…..
A Szent Péntek Reggeli Mérlegelés eredménye 83,6 kiló volt (egy sonkás vajas croissant után, ezt azért hozzá kell tennem), így a hétre a fogyás megállt, ami tekintve, hogy miket toltam, nem is rossz eredmény. Persze nem kell semmi rosszra gondolni, csak volt egy kis hamburger a Sült…..
Van egy baszott nagy csípés-holdudvar a kezemen, nem tudom, hogy a tarantula volt-e, amelyik a lakásban kószál, esetleg még Szolnokon szedtem össze Fateréknál, de időnként fáj, és elég csúnya.Tegnap este négy sörre verettem egy kávét tejjel, kis müzlit, sok vizet, és egy…..
Egy kincs jutott a kezembe, és hamarosan lehet, hogy dühödt olvasók fognak az ajtón kopogtatni, hogy mégis mi ez, úgy döntöttem közzé kell tennem, mert ilyet még nem láttatok. A végletekig izgalmas sztorik, meghökkentő fordulatok, ízléses fotók - ez a Magyar Melegek Lapja! (ps: ha…..
jancsa 2011.06.28 12:01:07
Az ember nem is hinné, mire nem jó a Facebook - a baromságok iszonyat gyors terjedésére. Miután az elmúlt egy napban pár ismerősömnél felbukkant egy link, valamint már korábban is láttam munkatársnőimnél hasonlókat, úgy gondolom, itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba (mint…..
Van itt ez a borzalmas szar, amit már minden ötödik ismerősöm kiposztolt fészbukra, amin meg sem lepődtem, de azon már igen, hogy a minap speed is beállt a sorba. Fluor Mizu c. számának Kesh-féle feldolgozásáról van szó, amit szanaszét játszik az MR2, úgy látszik, ez a rádió…..
jancsa 2011.04.07 09:37:45
Karácsonyra megkaptam a már korábban is említett Jamie Oliver (aki amúgy ha még nem írtam volna, annak ellenére, hogy “sztárséf”, kibaszott nagy kedvencem, annyira szimpatikus az az ember, hogy hihetetlen) 30 Minutes cimű könyvét, melyben azt próbálja meg…..
jancsa 2011.02.03 22:02:56
Sokan mondják, hogy nem vagyok normális. Nos szeretnék egy bizonyítékkal szolgálni, miszerint ezzel nem vagyok egyedül a családban. Most találtam ezt a videót, amiben öcsém és három cimborája vesznek részt valamiféle experimentális "találjunk-el-a-kocsmába" guestben.…..
Odakint már egy ideje megy személyes kedvencem, Jamie legújabb sorozata, melyben talán az eddigi leghasznosíthatóbb ötletét vitte képernyőre, miszerint konkrétan harminc perc alatt főz meg valamit; de annyira, hogy háztáji Jack Bauerként még az óra is ketyeg nála, a…..