Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leslie01

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma éjszaka egy három hónapos (tor)túra végére rakunk pontot, átadják az Oscar-díjakat. Aki figyelemmel kísérte a díjszezon alakulását (aki nem, annak kötelező olvasmány: a kritikusok díjai, a szakszervezetek díjai, BAFTA, Golden Globe, Independent Spirit Awards), az pontosan…..
aeon flux oscar 2013 2014.03.02 20:12:00
Elérkezett az idő, végre pont kerül egy végtelenül csapongó díjszezon végére. Akik követtek minket, azok tudják hogy senkinek (na jó, Cate Blanchett kivételével) nem volt egy fáklyásmenet. Már a kritikusok sem tudtak dűlőre jutni, aztán a szakmai díjak sem emeltek ki egy nagy favoritot. Persze azért…..
Argo vagy Playbook? Haneke vagy bárki más? A legfiatalabb vagy a legidősebb Oscar-jelölt? Jessicának jó haja lesz vagy rossz? Ezekre és még ezer másik égető kérdésre néhány órán belül választ kapunk, ugyanis ma éjjel kezdetét veszi a 85. Oscar-díjátadó gála, melyet jó…..
Az előzményekkel alaposan foglalkoztunk (például itt és itt), most beérett a gyümölcse. Az Amerikai Filmakadémia tisztes tagsága meghozta döntését, amit Seth MacFarlane és Emma Stone jelentett be az egybegyűlteknek. Természetesen már sok minden körvonalazódott az elmúlt…..