Regisztráció Blogot indítok
Adatok
little green rooster

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amidőn a dicsőséges százharminchárom és a spicli csicskái felhatalmazták Viktort, hogy ezentúl a keleti nyitás jegyében megmondja, hogy keleten megy le a nap, minden kipcsak orcáján boldogság sugárzott. Meg vagyunk mentve, hiszen Viktor mindent is tud, a vírus rettegve megy vissza ahonnan…..
little green rooster 2020.05.12 06:07:34
@Az EU a népek börtöne:
A probléma csak az, kedves ner-testvér, hogy a mi Vajdánk e felhatalmazást leginkább nem a járvány megszüntetésére, hanem egyéb aljas célokra használja fel.
Olvasom a Fidesz-vereség, illetve ellenzéki győzelem felett elmélkedő írásokat, a hírtelen jött indulat-szövegeket, meg a régóta érlelődő értekezéseket, s két szemléletében is eltérő magyarázatcsomagot látok kibontakozni. Óriási kérdés, hogy a két szemben álló tábornál melyik narratíva válik…..
little green rooster 2020.02.17 14:43:15
@MAXVAL bircaman közíró:
Lejárt, hiteltelen lemez, kedves ner-testvér.
   Tudom, hogy rendes liberális ember nem ír olyat Kun Miklós baromi ciki komcsi történészről, hogy Kun Béla unokája, de 1. nem vagyok rendes liberális ember 2. Kun Miklós a hetvenes években feljelentett egy történészt, mert nem pártszerűen írt Kun elvtársról, és az illető könyvét be is zúzták.…..
little green rooster 2019.09.09 06:36:09
@ha kohen: Nekem is szerencsém volt, a könyvet ugyanis a könyvesboltokból visszaszállították, de néhány vállalati könyvterjesztőnél maradtak példányok.
Gyorsan megvettem hozzá a Párttörténeti Közlemények következő számát, amelyben Nemes Dezső (a könyvet megjelenése előtt véleményező pártkáder) hosszú tanulmányban rántja le a leplet a könyv hibáiról, és mossa magát tisztára.
   1992. május kilencedikén egy különös olvasói levelet közölt a Times. Az aláírók az ellen tiltakoztak, hogy a Cambridge-i Egyetem tiszteletbeli doktori címet akart adományozni Jacques Derridának. A levelet Barry Smith írta, az aláírók között olyan világhírű filozófusok voltak, mint Quine vagy…..
Manapság már gyakorlatilag a narancsos megmondóemberek szerint mindenki hazaáruló Soros-ügynök, akik bármiért is bírálni merészeli Orbán Viktor kormányzását. Az elmúlt hónapokban különböző formákban és fórumokon magam is megkaptam ezeket a becses jelzőket. Mint öreg hazaáruló, néhány gondolatot…..
little green rooster 2017.09.01 06:44:38
@F.M.J.: "Nem attól lesz valaki értékes, vagy szemétre való, hogy milyen a származása, hanem attól, hogy milyenek a nézetei."

Illyés Gyula halhatatlan megfogalmazása szerint: "Azt, hogy a nép fia vagy, igazolnod, sejh, ma nem azzal
Kellene: honnan jössz, - azzal, ecsém: hova mész!"
Szijjártó – és a kormány általában – azzal hárítja el a korrupcióról szóló vádakat, hogy ha ellopnák a közpénzt, nem fejlődne ilyen szépen a gazdaság. Azt most hagyjuk is, mennyire szép ez a fejlődés, inkább mutatjuk, hogy működik a NER-korrupció...
Bár a sukorói telekcsere nem jött létre, s emiatt nem épült meg a Gyurcsány kormány idején tervezett beruházás, a King’s City kaszinóváros sem, de hűtlen kezelés kísérlete miatt mégis letöltendő szabadságvesztésre ítélték a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő két egykori vezetőjét. Császy Zsolt a Magyar…..
little green rooster 2017.08.30 07:32:00
@Mzperx: "@ulpius66: Jó a fantáziád! Menj el ügyésznek! Alkalmas vagy rá!"

Sajnos ebben a rezsimben tényleg alkalmas rá.
A bejegyzés (egy) előzménye: bbjnick.blog.hu/2015/09/10/_ha_valaki_egy_kiszolgaltatottal_valo_egyutterzesre_vagyik_akkor_vele_egyutt_erezhet_566 Az első felvételen tüntető migránsok épp áttörnek egy rendőrkordont. A kordon előtt számos fotós és operatőr dolgozik. Egyikük, L. P. operatőrnő, amikor…..
little green rooster 2015.10.10 08:03:23
Martonfa önvédelmi harca (könnyen lehet) a mai magyar közélet egyetlen igaz ügye: (valószínűleg) az egyetlen olyan közügy, amely mellé tiszta szívvel oda lehet állni. Ki merné azt…..
little green rooster 2015.09.03 05:43:23
A Szent László napok Kőbánya egyik legnagyobb rendezvénye, ahol tényleg jó koncertek és időnként zenés színházi produkciók szoktak lenni a Szent László templom melletti színpadon a számtalan egyéb színes program mellett. Dicséretére legyen mondva a fideszes önkormányzatnak,…..
little green rooster 2015.06.06 04:02:57
Jobbegyenes Jobbik in dö háuzé 2015.04.14 20:47:19
Olvasom a megdöbbent bejegyzéseket. Hogy már a Dunántúlon is. Hogy már a városiak is, sőt, a kisvárosiak, meg a nagyobb városiak is. Hogy már a középosztálybeliek is. Hogy az egykori Fidesz-szavazók is. És persze az egykori MSZP-szavazók is. Hogy a nácik is. És a liberálisok is.…..
little green rooster 2015.04.16 05:10:36
Látták mit művel ez a multi? Akciókat hirdet. Például most éppen lazacot akciózik. Norvég lazacot. Hát mi mást. Az egész ország hadban áll Norvégiával, erre az Auchan Dolchstoss-t követ el a magyar emberek ellen. Az Auchan azt hiszi kigúnyolhatja a magyar embereket azzal, hogy…..
little green rooster 2014.10.25 06:37:24
Itt az elején egyezzünk meg abban, hogy nem a politikai konzervativizmushoz tartozik a női nemi szerv megcsonkításának hagyományát ápolni, védőoltást gyerektől vallási okból megtagadni, belekből jósolni és varázsdobon játszani, vargként révületbe esni és jövőt mondani stb.…..
little green rooster 2014.04.27 08:39:38
@Célkereszt: T e tényleg nagyon sötét vagy.
little green rooster 2014.04.27 09:31:52
@Célkereszt:
Erre válaszolj:
Mi a helyzet a férfi előbőr rituális eltávolításával, az állatok kóser vágásával, az anyai ágon öröklődő fajisággal?
Ezeket a dolgokat is szórjuk ki bátran a szemétdombra?
Vagy netán többféle mérce is van?
little green rooster 2014.04.27 11:17:22
@Célkereszt:
"Mindig élvezetes a vita egy hülye nácival. "

A vitában alkalmazott minősítés mindig visszaszáll az alkalmazóra.
"A Szellemi Honvédelem elnevezésű sajtódíjjal tüntették ki Seszták Ágnest, a Magyar Nemzet főmunkatársát és Szabó Anettet, a Hír Televízió műsorvezetőjét. A Magyar Nemzet alapító főszerkesztője, Pethő Sándor emlékére létrehozott elismerést minden évben azoknak…..
little green rooster 2014.03.22 05:28:42
Kakukkfészek Hazai pályák 2014.02.05 13:03:55
A napokban lett bele a postaládánkba a Jobbik időszakos kiadványa, a Hazai pálya, nem nagyon szokásom kéretlen küldeményeket elolvasni, de most átfutottam. Ma pedig befutott a legfrissebb Medián, mit mondjak, finoman szólva se látni azt a nagy összefogásos áttörést a balliberális…..
little green rooster 2014.02.08 05:22:10
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

A FIDESZ mitől jobboldali párt?
És egyáltalán párt-e?
Ne feledd, az első Orbán kormány már három éve működött, amikor Orbán Viktor leköszönt a Liberális Internacionálé alelnöki posztjáról.
A folyamatot a breszt-litovszki béke zárta le, amelynek révén a németek kezére több mint tíz magyarországnyi, addigi orosz terület került. Most, hogy kis hazánkban enyhén szólva provinciális vita bontakozik ki Marx szerepének átértékeléséről, lássuk, mi a helyzet Leninnel,…..
Előrebocsátom: rühellem, amikor a kommerekből lett vadkapitalisták, meg a maoistákból, polpotistákból, anarchistákból lett liberálisok kommunistázzák a Fideszt. De mi a francot tud tenni az egyszeri jobbos, ha a kormánypárt időnként tényleg egy az egyben úgy viselkedik, mint az…..
Az Index lehozta a legújabb Tarlós-Vitézy levelet, hiába, nagy levelezőpajtások ők ketten. Ebben Tarlós tök őszintén megírja Vitézynek, hogy kurvára nem érti a a leveleket, beszámolókat, amiket Vitézy ír neki, így legyen szíves redukálja le a mondanivalóját, sőt, előbb a…..
"Mostantól számítva pontosan 72 órája maradt az ügyészségnek, hogy törvényes kötelezettségének végre eleget téve egyszer és mindenkorra felszámolja ezt a gennyláda náci hírportált. Nincs melléduma, nincs egyfelől-másfelől! Tessenek az ügyészségnél azonnal a két hátsó…..
little green rooster 2013.12.15 06:18:05
@katolnai: Maradéktalanul egyetértek veled.
A KARD Nemnorma 2013.11.16 19:22:14
Zöld Budapest. Ez a kifejezés akár egy ütős politikai szlogen része is lehetne, ha volna rá igény. De úgy tűnik, nincs, amit két dolog is igazol: egyrészt drága jó honatyáink környezeti érzékenységi szintje a zöld béka fenekének magassági szintjével jól mérhető (és…..
György István (Fidesz) 54 éves, Budapest városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettese, és országgyűlési képviselő. Nemrég nagyon aktivizálta magát, három érdekes javaslatot is beadott ugyanazon a napon. Csokor: 1, Ingatlankisajátítás a képviselőkértA május…..
Két csodálatos videót pakolt ki a kormany.hu az Ormánsági körútról. Az egész kormány kimozdult a Rózsadomb-Parlament-minisztérium háromszögből és saját maguk is megnézték munkájuk és a tengernyi képviselői indítvány eredményét. Kémesen, egy 500 lelkes…..
Alapvetően nem akartam foglalkozni a kérdéssel, de mivel a HVG már két cikket is megjelentetett a témában, úgy gondoltam, hogy az agárdi éheztetős gyilkosság és az ezzel kapcsolatba hozott fényevés mégsem lehet annyira érdektelen téma. Mindkét szerző, Balavány György és Tóth…..
little green rooster 2013.04.24 05:58:09
@aspectratio:
Remélhetőleg Habony Árpád valóságos titkos belső tanácsos olvassa soraidat :)