Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kobayashi_Maru

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Critical Mass biciklis tüntetést szervez augusztus 18-án este 6-ra, a Margit híd déli járdájára, ahol bringaemeléssel demonstrálnak a Margit híd déli járdájára tervezett Buda -> Pest irányi kerékpárút elhagyása ellen. (A Kerékagy bejegyzései az kiradírozott…..
Kobayashi_Maru 2009.08.13 16:26:08
@Calden: Már ne haragudj, de azért jó lenne, ha megindokolnád, hogy az autó miért vált szükségszerűvé a hétköznapokban, illetve, hogy miért szükségszerű a használata csak azért, mert valaki feltalálta... Az atombombát is feltalálták ugye, az emberek jelentős része mégse gondolja úgy, hogy feltétlenül használni kellene.

És hogy a témához is hozzászóljak:
Kedden megyek, mert bár nem vagyok az a tüntetgetős fajta, de enyhén szólva nevetségesnek tartom, hogy nincs egyetlen híd sem Budapesten, amit szabályosan, kényelmesen és biztonságosan lehetne bringával használni. Talán csak a Szabadság híd kivétel, de az is csak addig, amíg a Kálvin le van zárva, és gyér rajta a forgalom.
Kobayashi_Maru 2009.08.13 16:57:07
@idelle: 1) természetesen nem ugyanaz, a párhuzammal csak arra kívántam rávilágítani, hogy nem feltétlenül kell használni valamit csak azért, mert rendelkezünk vele. De tessék egy másik párhuzam: a napszemüveg is remek találmány, szuroksötét éjszakában mégsincs sok értelme használni (kivéve Neonak, de ő a kiválasztott). Az autó is remek találmány, ennek ellenére városban nincs értelme még budira is azzal menni.

2) Perszehogy a Margit híd nem alkalmas. A Lánchíd például nyilvánvalóan sokkal alkalmasabb. Vagy a Szabadság híd. LOL.