Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szólásszabadság

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most egy olyan hangyabolyt szeretnék megpiszkálni, amely személyesen is érint, és amiben {a polgári keresztény kormánypártok + a radikális ellenzék} és {a liberálisabb baloldali ellenzék} véleménye elég élesen elkülönül egymástól. Több kommentben is olvastam, hogy a Fidesz-KDNP kormány egyik…..
Szólásszabadság 2017.05.08 01:44:35
4-10% homokos? Hoool? Magyarországon 400.000-1.000.000 ember??? Ez hülye...

"Ha a lakosság biztonságban, megfelelő anyagi körülmények között él, visszaszorul a radikalizmus és a „valamiben más” csoportok üldözése."

Hát ez annyiban igaz, mint hogy az ember immunrendszere is ellustul, ha nagy a jólét és a higiénia. A jóléti társadalmak elvesztik önvédelmi ill. önfenntartó képességüket pontosan a jólét miatt. Szinte mindenhol 1., csökken a fajfenntartási ösztön, azaz a gyerekvállalás, de nem baj, majd közelkeleti és afrikai bevándorlókkal kipótoljuk a létszámot. Amcsiban meg majd mexikóival... 2., nő az elfogadás, a "tolerancia", nem csak a buzikkal kapcsolatban, hanem más defektekkel kapcsolatban is. Ami inkább nemtörődömség sem mint igazi elfogadás... "tőlem... csinálják" ez nemtörődömség, nem pedig elfogadás... addig amíg futja lapostévére meg ájfon 8-ra, addig nem érdekli az embereket...

Amit különösen bííírok, az a buzi-önigazolás... mert már rómában... mert már hellászban... naés? Időnként fellángolt egy-egy jóléti társadalomban, divat jelleggel, ahol épp unatkoztak és nem tudtak valami értelmes elfoglaltságot találni. A földi élet 100 millió éves nagyságrendben mérhető, ehhez képest azzal igazolni egy defektet, egy pattanást a földi élet seggén, hogy már 2-2500 évvel ezelőtt is csinálták... ha az élőlények 200millió éve csinálnák mert ez a jó, az emberiség nem hogy kihalt, ki se alakult volna...
Gyerekvállalás... még az kéne... reprodukálni a defektet... a homoszexualitás nem nátha, hogy sok C vitamin, azt' majd elmúlik hanem társadalmi probléma. Mivel a jólét szétveri a természetes, fajfenntartó családmodellt (egyre több a válás, vagy a házasságon kívüli szülés, egyedül gyereknevelés, egyebekről mint karrier, új autó iránti vágy ne is beszéljünk), így az egyedfejlődés során porszem kerül a gépezetbe, valami kimarad a gyerek fejlődése során, vagy valamiből túl sokat kap, így személyiségzavar, énképzavar, nemi identitászavar alakul ki, vagy csak egyszerűen a társadalmi kapcsolataiba egy hibás láncszem kerül.
A posztolónak csak annyit még: ha ez olyan nagyszerű dolog lenne, akkor a kedves mamája is homokos lett volna, ez esetben biza nem tetszett volna a világra jönni...

tiszteletem a mamáé...
Simicska tegnapi napjából (köszönet SL-nek a megállapításért) a magyar népre következő vélhetően legfontosabb információ ez volt, idézem: "Tavaly áprilisban a választások után leültünk és elmondta az elképzeléseit (mármint Orbán). Ennek a részleteibe nem fogok belemenni,…..
Szólásszabadság 2015.02.08 04:45:34
Ez megint olyan eget rengető hír, hogy most aztán mindenki mondjon le, de tüstént! Nagyságrendjében talán trafik-ügy horderejű az ügy:
- Hát amit ez az Orbán a trafikokkal művel...
- Méé', dohányzol?
- Nem...
- Akkó' meg???

Akkó' most akkó' mi legyen? Ha a Miniszterelnök vázolja a gazdasággal kapcsolatos terveit egy vállalkozónak, akkor mondjon le a Miniszterelnök, ha az a vállalkozónak nem tetszik?
Ha a médiával (bankokkal, távközlési cégekkel, stb.), mint "iparággal" közgazdaságilag valami terve van a Kormánynak, (mondjuk pl. adózzon többet) és az a médiának (bankoknak, távközlési cégeknek, stb.) nem tetszik, akkor a Kormány mondjon le?
Egyáltalán, ki szavazott, ki adott 2/3-os felhatalmazást a Miniszterelnöknek és a Kormánynak, a vállalkozók? a média?
Szerintetek tényleg azért fogok/fogunk 2018-ban Gyurcsányra, Mesterházyra, vagy bármelyik töketlenre szavazni (LMP, Jobbik, és ilyen-olyan összefogások is ideértve), mert Magyarország Kormánya 2015-ben beszedte az adót a vállalkozóktól? Nem pont ebből lett elege a magyar választóknak 2010-ben, hogy az MSZP-SZDSZ csak és kizárólag a kormányba kapaszkodott, hazudtak reggel-éjjel-meg_este, hogy a szarból hozzák vissza a kormányzást? Ha van sapka - ha nincs... Ha adót szed az a baj, ha hitelt vesz fel, akkor az a baj. Ha megszorít mert tartani akarja a költségvetést, az a baj, ha beruház, adóst ment, közmunkást fizet, az a baj.
Másfelől közelítve: a Simicskát mindig azért támadta a sajtó, mert Fidesz- ill. Orbán közeli és a vagyona is (h)onnan van, stb. Tegyük fel, hogy a Független Szent Média nem hazudott, amikor ezzel vádolta... na most ehhez képest hirtelen mekkorát fordult a világ 2 nap alatt, hogy most hirtelen mindenki Simicskát sajnálja, mert (ha a média vádjai korábban igazak voltak, akkor most) esetleg vissza kéne törleszteni valamit, abból amit kapott, de elszaladt vele a ló és makacsul nemet mondott...
Valaki hazudott/hazudik... vagy a média hazudott akkor amikor a Simicska-vagyont firtatta, azaz Simicska a sajtó állításával ellentétben, valójában becsületes úton szerezte vagyonát, amit most Orbán Galád Viktor aljasul el akar venni tőle, vagy most hazudik a Simicska és beállt mögé a média, vagy a média hazudik ismét és tolja maga előtt pajzsként (most éppen a) Simicskát.
Valami bűzlik Dániában...
Gyurcsány Ferenc ma Cserdiben volt, ahol a Ne legyél csicska-programról híressé vált cserdi roma polgármester eredményeit akarta méltatni. A falu kétharmada cigány és Bogdán László polgármester vezetésével szinte mindannyian dolgoznak. Azóta lényegében megszűnt a bűnözés a…..
Szólásszabadság 2013.11.21 12:52:29
Gyurcsány Ferencről eddig is tudtuk, hogy a szabad sajtó és a szólásszabadság igaz híve, mondhatni kivont kardú élharcosa. Akinek csapatát nem kisebb személyiség, mint Lendvai Ildikó erősítette vala anno, a szólásszabadság Firstladyje személyesen. Ha valaki, akkor ő aztán meg tudja mondani, hogy mit szabad.
De ne tereljem már a témát, vissza Gyurcsányhoz: IGEN, IGEN, jól megmondtad Feri!
Már Őszödön is vázoltad, de most jól az orrukra koppintottál. Tulajdonképpen az volt a baj hogy túl árnyaltan fogalmaztál az Őszödi Beszédben, amikor ahelyett, hogy egyszerűen azt mondtad volna, hogy: Majd a sajtó is kussol, csak azt fogja lehozni amit a szájukba adunk ill. amit megengedünk nekik... szóval ehelyett belementél olyan körmondatba, hogy "És egyszerre kell megpróbálni előre vinni ezeket az ügyeket..." blabla "..fölkészíteni a legbefolyásosabb lapok vezetőit, és vezető publicistáit, hogy mire számíthatnak. Bevonni őket ebbe a folyamatba. Megtanulni nem fölszisszenni minden pillanatban"
Értem én, felkészíteni a legbefolyásosabb lapok vezetőit, meg nem felszisszenni minden pillanatban... magyarul kuss. Csak az a baj, hogy nem mindenki érti e körmönfont fogalmazást. Főleg azon képzetlen sajtómunkatársak nem értik, akik kimaradtak az általad vázolt felkészítésből. Ezeknek szervezhetnél továbbképzést, Soros Gyuri biztos ad rá pár millát gyorsan a választások előtt.
Örülünk, Vincent? Legyen meg 2013.03.09 22:04:58
       Mindent megtesznek, hogy rendőrök vigyék el őket, hogy az ellentüntetők homofób és rasszista megjegyzéseket tegyenek rájuk.  (Szolomajer Balázs, Konzervatorium)         Ez egy olyan ország, ahol nem elég tehetségtelen senkinek…..
1000 leütés Nemzeti idiotizmus 2013.01.29 04:36:06
A MN idióta leleplezésére született HaHás önfeljelentés, miszerint a hallgatói szervezet valójában "ezer szálon kötődik a Fideszhez", illetve annak ironikus beismerése, hogy a "diákmozgalom mögött diákok állnak", kellemesen találó válasz arra a hisztérikus, lényegölő…..
Szólásszabadság 2013.01.29 18:01:28
Vitézy Dávid a BKK vezérigazgatója négy olyan 2020-ig megvalósuló fejlesztésről beszélt a Heti Válasz mai konferenciáján, melyeket itt jelentett be először, s melyekre már rábólintottak Fellegiék is a Nemzeti fejlesztési Minisztériumban. Gyorsan idesorolom őket, a…..
Rájöttem! Gyurcsány Ferenc 2011.03.15 11:21:00
Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor két jó kiállású politikus. Régóta méregetik egymást, régóta vitatkoznak, és valljuk be, sokszor nehéz eldönteni, melyiküknek is lehet valójában igaza. De míg Gyurcsány Ferencet még miniszterelnök korában is gyakran kaphattuk füllentésen,…..
On the Spot Tokió, Japán 2011.03.13 11:46:00
 Vasárnap helyi idő szerint dél előtt valamivel leszálltunk Tokióban. Az egyik nagy hátizsákunk nincs meg, mint kiderült, Moszkvában ragadt, holnap küldik utánunk, reméljük legalábbis: a földrengés miatt a gyorsposta sem üzemel rendesen. Tokió nemzetközi reptere szerencsére…..