Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árpádka

0 bejegyzést írt és 960 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hallgatom a híreket és nem tudom, csak nekem tűnt fel a kísérteties hasonlóság, ami az 1989 decemberi romániai, illetve a mostani líbiai események között fennáll? Utcai zavargások, terroristáknak nevezett titokzatos mesterlövészek a tömegbe lőnek, majd eltűnnek, a vezető…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
avagy „szép deputáció megy Istenhez a magyarok ügyében reprezentálni”   Az 1848 - ’49–es forradalom és szabadságharc közben és utólagosan kivégzettek, bebörtönözöttek és egyéb módon meghurcoltak számáról csak nagyságrendi kimutatás létezik, így…..
Árpádka 2010.10.08 19:45:11
@Titus Pullo Urbino: Mezőszengyel-i mészárlás, Szászrégen megsarcolása, Roth kivégézése, románok elleni büntető hadjáratok ( ezek egy része szvsz is jogos volt).
Árpádka 2010.10.09 16:07:02
@Titus Pullo Urbino: nem mintha a kurucok egy kis karóba húzástól, megijedtek volna.
Vagy derék II.István királyunk egy nőt családostól küldött mágiára.
esetleg Nagy Lajos aki tatár foglyokat mészároltatott le ( mondjuk ők a kor szabályai szerint még emberek se voltak.)
a háborúk meg a politika sosem a fair playről szóltak, akár hogy is probálta Jókai meg Mikszáth rózsaszínbe burkolni a regényeiben.
@taser: A nagy balhék mindig úgy kezdődnek hogy a koma visszaütött
@limbekcs: Jókai meg a magyar nemes tipikus esete 30 évvel Arad után a Habsburgok udvari költője let. Magyarán felköpött és aláállt, pedig 1848 március 15.án még másként gondolkodott.
Kiváló időzítés, remek plakátok (a kedvencem az esztergomi bazilika és a piramisok montázsa), csodálatos programok, Hegedűs Lóránt, a HAMASZ elnöke (micsoda poén, ha-ha-ha, az atv már le is csapott rá). Vajon mi lesz még? 3 emeletes torta, tetején a World Trade Center…..
A szabadságharc ”tizennegyedik aradi vértanújáról”, Kazinczy Lajos honvédezredesről igen keveset tudunk, de ezen az állapoton könnyű segítenünk azzal, hogy elolvassuk Titus Pullo Urbino barátunk és szerkesztőtársunk legújabb írását. A közvélekedéssel ellentétben a…..
Árpádka 2010.08.24 14:03:19
@Titus Pullo Urbino: No offense de szerintem Kufsteinben inkább szoba fogságban volt. Kb mint Görgey később Klagenfurtban, saját magának kellett eltartania magát, erre mentek rá a birtokai és a vagyona.
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
Árpádka 2010.08.19 11:15:50
@Lacóka: @Everred: a legnagyobb LOL az hogy miután regisztrálsz utána lehet változtatni
Árpádka 2010.08.19 11:23:03
@Lojzi_: nekem nem akarnak mail-t küldeni
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
Árpádka 2010.08.14 21:18:15
@kulibáli-a-sötét-sanyi: a kiesés meg a az újászületés erős elismerem:)
Árpádka 2010.08.14 22:55:07
@Everred: Ja lehet végül is a frissítésben van valami de például 2000-es évek legnagyobb mélypontja pont akkor volt amikor Rooney és Céé a csapathoz kerültek ugyebár Wayne az EB után érkezet és egy évvel az előtt Ronaldo. És 2005-ben kieset a csapat a csoportkörből, utána Ferguson lényegébben újászervezte a csapatott és 2007-ben pedig csak azért nem lett Bl-győztes a csapat mert a Milannak volt két jó hónapja. és az elődöntő pont beleset.
Én nem látom annyira reménytelenek a helyzetet csicsáritó még be is válhat. Csak hát az MU nem tud annyit költenni mint más csapatok és ez így lesz legalább 10 évig.
Árpádka 2010.08.14 22:57:39
@Anthony-Mourinho a király-: Na jó mindjárt nem lehet megkülönböztetni Blattert meg Becalit ami durva Kb Becali szokott ilyeneket nyilatkozgatni
Valamennyien hallotunk már Rákóczi itt-ott fellelhető fáiról - talán láttunk is egyet-egyet - melyek száma a leginkább kedvelt szent ereklyék számosságával vetekszik. Annyi eltéréssel, hogy egy-egy szentnek csak két szárkapocscsontja volt, míg Rákóczi akár több fa alatt is állhatott (volna). A…..
Árpádka 2010.08.13 20:32:49
@neccharisnyás útonálló: miért nem hihető hogy egy fa 300 évig él. A mamutfenyőket 3000 éveseknek tartják. persze függ a fajtától meg a talajtól meg hogy mennyire kerülik el a fertőzések és kártevők.
Azért érdekes hogy a néphagyomány miért fákhoz kapcsolja az embereket, miért lehet ez valami kapcsolata lehet a pogány hiedelem világgal?
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
Árpádka 2010.08.13 19:17:57
@régi sorstárs: Ez nem ez a magyar média színvonalának lemérése minden tekintetben:)
média hack a magyar ősanya volt
Mindig az az érzésünk a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy újra és újra van valamiféle nekibuzdulás, de valahogyan inkább tartunk a következő megmérettetésektől, mintsem, hogy egészséges drukkal, esetleg önbizalommal vágjunk neki szurkolóként a következő…..
Árpádka 2010.08.11 23:02:26
@Domingo: mindentől függetlenül a gólban volt érdeme
Árpádka 2010.08.11 23:03:28
@Domingo: :D
Árpádka 2010.08.12 00:00:27
Az a meggyőződés, hogy bizonyos (etnikai vagy vallási) csoportok embertársaik vérét használják fel rituális szertartásaikhoz, olyan régi, mint a humán civilizáció. Az elmélet kétségtelenül valós alapokon nyugszik, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a történelem különböző…..
Két jókedvű résztvevője már van a BL-playoff mezőnyének - estére ez a szám tizenötre dagad, aztán jöhet a leszámolás a főtábláért. A Kijev-Partizan duó felettébb kényelmesen készülgethet az utolsó rostára, hozzájuk csatlakozik a Celticet váratlanul tönkreverő Braga és…..
Árpádka 2010.08.06 14:09:22
@Radio Free Aberrania: Késnek a fizetések az unirea-nál és hát ott igazából petrescu volt a motor aki elment. a játékosok elégedetlenek. Meg az elég jó Bukaresti Dinamot ejette ki a Split.
Árpádka 2010.08.06 14:25:24
@kulibáli-a-sötét-sanyi: Pl. mint tavaly a TV2-nél tudtom szerint BL-Playoff-ott már közvetítheti
Már megint ezek a fondorlatoskodó, anglo-katolikus, félprotestáns, házasságtörő zátonylakók, mer’ ezeknek semmi sem szent. A SkySport értesülései szerint a Manchester City mindent megtesz, hogy leigazolja Jézus Krisztust. Mennyei forrásokra hivatkozva a csatorna tudni véli,…..
Árpádka 2010.08.02 17:06:18
Szvsz a Nor-hun4-0 sima tippmix volt ( ide lőjetek)
@balu11: "apucikisfia Fülöp mentalitásást Királyé elé helyezni (aki tényleg mindent saját erejéből, nulláról indulva ért el), ez nagyon durva, és tökéletesen ellentétes a valósággal" azt azért kurvára eltudom képzelni hogy Fülöp nyal a Spurs vagy a Sunderland fejeseinél: hogy afiacskájamilyen szuperkirály. Vagy Roy Keannel borzgatva győzködi, hogy játszassa fiát és beígér egy alig használt Zsigulit. Ja meg Mancini biztos kapott egy magyar tarkát, hogy védhessen marci.
Király jó ideig jó volt de a Herta után valami megszakadt benne elég emlékezni egy Villa-Mu Fa cupra ahol lényegében rajta ment el a meccs. És hát Münchenben elsőszámú kapus Király de túl sok nyomot nem hagyott senkiben.
Árpádka 2010.08.02 17:14:03
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Nou San Trafford Cleverl(e)y done! 2010.07.29 13:15:00
"Houston, baj van!" - sóhajthattak fel az MLS nagy barátai úgy az All Star-meccs első negyedórájának végén. Látva az eredményt, nehéz eldönteni, mennyire tisztelték Sir Alexék az amerikai bajnokság kirakatmeccsét, mindenesetre ha már bevették a turnéállomások…..
Árpádka 2010.07.29 14:50:48
@Árpádka: Tehát aki nem drága és jó is. Momentán ilyen nincs.
Árpádka 2010.08.02 10:34:27
@Everred: Ja mutatja a tavalyi Gunnár keret erősségét, hogy amikor Gallas kidőlt leszerzőtették Cambellt :D Az idéni Arsenal annyivel erősebb, hogy Eduardo helyén van Chamack és elment Gallas meg Silvestre. Pont olyan mint a tavalyi, erősebbnek nem mondanám.
Dinamo: még senkit se vettek és a keret elkezdett öregedni ( bár Kakuta meg Sturridge jó spilerek) Benajun nem erősítés.
City: Vettek szinte egy teljes kezdőt, ebből még csapatott kell csinálni.
Ez után jön a United. :P
Árpádka 2010.08.02 10:36:36
@Árpádka: egyedül a Spurs veszélyeztett minket. De ők se erősödtek meg. Ráadásul nekik ott van még a Bl is ahol nincs tapasztalatuk.
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Árpádka 2010.07.22 12:58:40
www.nemzetisport.hu/nso_hirek/premier-league-a-newcastle-szerzodtette-az-everton-tehetseget-2038031
No úgy látszik a szarkák elkezdtek ésszel igazolni, mondjuk ideje volt.
egyébként idén nagyon érdekes lesz a PL: City és a Spurs kurva erős lesz és a Villa-t sem kell leírni.
Mondjuk a Pool-al csak jövőre kell számolni
Nem tagadom, én kifejezetten rühellem Jimmy Jumpot. Legszívesebben Batmannek öltöznék, és akárhányszor le akarja varrni az asszonyt, beugranék az ablakán, és odapisálnék a hálószoba sarkába. Ebben ugyanis a világon semmi jó nincs senkinek. Nem vicces, nem érdekes, nem hasznos.…..
Árpádka 2010.07.25 19:00:29
@horas: No Offence de a maraton futás és a foci meccs között van különbség. ( biztonsági szempontból minden futó mellet nem lehet egy 2 méteres gorilla) :)
Inkább Jimmy mint az aki tavaly légpuskával lött rá egy kerékpárosra a Touron.
Bár Federer azért lecsaphatta volna egyszer aszem a Roland Garos döntőben:D
Kerülném itt a politikailag áthallásos megfogalmazásokat, így nem mondom, hogy az szövetségi kapitányt is utolérte az elszámoltatás, mert hát nem nagy dolog belátni, aki a prímást fizeti, az rendeli a zenét is. Új elnökség, új kapitány, gondolom új program is lesz majd.…..
Árpádka 2010.07.23 11:15:12
Árpádka 2010.07.23 11:38:18
@popp: Skertel jobb mint a magyar védők ez tény viszont szerintem Dzsudzsák=Hamsik
A görög csapatokban pedig nincs túl sok a görög:) Bár tény hogy a válogatott gerince onnan jön
Apa ma a reggelinél bejelentette, hogy elkötteti az ondóvezetékét. Érintetlenül toltam el magam elől a zabpelyhet. Ez az Adrian Mole klasszikus járt a fejemben, mikor elolvastam Ryan Babel minden képzeletet alulmúló, szürreális, posztmodern utópiáját egy úszógatya vásárlásának…..
Árpádka 2010.07.22 19:57:27
@rizla: Ja de nagyobb esély van egy olimpiára mint egy EB-re. Ráadásul az Eb selejtező csoport is nehéz a Finnek és a svédekel
Árpádka 2010.07.22 19:59:32
@Árpádka: Finnekkel
Árpádka 2010.07.22 20:04:20
@rizla: Max annyit hogy beleöl pár millát és meggyőz pár másik befektetőt
Amennyire a blog keretei lehetővé teszik, igyekszünk az adódó alkalmakkal élve nyitni a fiatalok felé, akik néhány év múlva tevékeny részesei lesznek a világ legjobb futballjának. Tavaly is megtettük két poszt erejéig, most is kiszolgáljuk a hardcore szektort, akik nem akarnak…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Árpádka 2010.07.15 22:40:22
@Lacóka: :D Az a balga két balábas balfasz bolgár.:(
Árpádka 2010.07.16 13:26:21
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
A spanyol válogatott még gólt sem kapott a legutóbbi két torna egyenes kieséses szakaszában, az Eb-t és a vébét is behúzták. A hegemónia megtörésére fejvadászokat toboroztunk és összeraktuk az Elit alakulatot, melynek egyetlen feladata Spanyolország likvidálása. A spanyol…..
Egyébként sem azokról a sztárokról szólt a vébé, akiktől vártuk, talán nem felesleges beszélni egy poszt erejéig azokról, akik helyettük vitték a show-t. Azokról, akiket valamiért megjegyeztünk. Van a hajtás után található válogatottban olyan, akiről már hallottunk, csak el…..