Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lógós

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben mindenki a csütörtökön bemutatandó Facebook-telefonról beszél, a közösségi dinoszaurusznak szinte észrevétlenül sikerült átlépnie egy olyan határt, ami vízválasztó lehet a cég megítélésében. Már korábban is kaptam egy összeesküvéselmélet-gyanús szöveget…..
Na ez egy igazán tizennyolc pluszos poszt, szóval csak az kattintson, akit nem fog el undor egy pucér női test látványától, ugyanis kattintás után már nem ér nyavalyogni.Merthogy a mai szereplőnk Kacey Jordan, aki több mint nyolcvan hardcore pornóban szerepelt, így nem is nagyon…..
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
Lógós 2011.04.29 13:00:36
@pandius: Mond ezt egy mozgáskorlátozott autósnak VAZZEG!
Sokak számára riasztó, másoknak örömteli néven rendezi meg a kerékpáros mozgalom szokásos tavaszi felvonulását. Bár a megmozdulást I. Utolsó Critical Mass néven indítják, de sem megijedni, sem örülni nem kell. Az elnevezés azt jelzi: az eredeti célkitűzésekkel most rendezik…..
Lógós 2011.04.29 12:57:49
Aki először jár IKEA-áruházban, biztosan nem talál ki rögtön a legrövidebb úton - egy angol kutatás szerint ez nem véletlenül van így. Ian Penn, a University College London professzorának számításai szerint az IKEA-vásárlások 60 százaléka a pillanat műve, vagyis…..
Attila és Erika szombat este betesztelte a világhírű Nobu étterem budapesti változatát, ahol hétfő délelőtti felszolgálói sebességgel találkoztak:Ma este a feleségemmel elmentünk a pesti Nobuba. Az étel szenzációsan jó volt, majdnem tökéletes.  A kiszolgálás viszont…..
Ufo rosszkor parkolt rossz helyen az autójával (nem, semmi repülő csészalj nincs a sztoriban), egy ráérő járókelő pedig sok másik kocsival együtt az övét is alaposan dokumentálta és bejelentést is tett a rendőrségen. Ti mit gondoltok az ilyesmiről? Vesszen, aki…..
Kedves Despota!   Elég régóta olvasom a blogot, de most sajnos nem olvasóként kereslek téged. Van egy történetem, amit szeretnék megosztani veletek, ha gondolod tedd ki mhterrorra.   Pincérnőként dolgozok egy budapesti indiai étteremben. Hosszú hónapokig könyörögtem, hogy…..
Az autón kerékbilincs volt, ami elég fura, tekintettel arra, hogy szabályosan parkolt egy félreeső kilencedik kerületi utcában, a Ráday mellett. Ott volt mindenki, az autó tulajdnosa és a kerületi közterületfelügyelő embere, és bár Dórával vacsorázni indultunk, lefékeztünk,…..
Rendhagyó módon ért véget az őszi Critical Mass. A több ezres demonstráció csúcspontja ugyanis nem a szokásos bringaemelés volt, hanem egy politikai kerekasztal beszélgetés az esemény végpontjánál, a Gödörben. A szervezők a biciklis fejlesztésekkel kapcsolatban rendeztek vitát…..
Lógós 2010.09.23 08:38:22
@Pál utcai fiú:
Komoly bizony! Holnaptól rettegjen minden macskatulajdonos, mert beindul a macskaszem maffia, kivájják minden macska szemét és rákényszerítik a biciklis társadalmat hogy megvásárolja azokat!
A rendes őszi biciklis felvonulás az idén szeptember 22-én, szerdán lesz. A Critical Mass résztvevői 18:30 és 19:30 között a pesti Nagykörúton, a Jászai Mari tér és a Petőfi híd budai hídfője között fognak együtt kerekezni. Pontos kezdés nincs, mindenki ott csatlakozhat a…..
Na, most tessék hátradőlni, mert aki velem tart, annak hosszú, de nagyon szórakoztató olvasgatás következik. Előre kell bocsátanom, hogy nem hiszem, hogy ez a levelezés a szó kukacoskodó értelmében "igaz" lenne. Ez egyszerűen elképzelhetetlen. Én szórakoztató…..
Pszichoterápiás jelleggel időről időre leközlünk külföldi, főleg nyugat-európai kuncsaftszopatásokról szóló történeteket. Ismerkedjenek meg a legmagyarosabb brit telekommunikációs céggel, melynek szereplői nem hajlandók szerelni, ha nem találnak parkolóhelyet. Az remek…..
Én nem tudom, hogy Tornado86 komolyan gondolja-e a kérdéseit, amiket feltett a lenti levelében, nem is tudom, hogy lehet-e őt és a szabályosságot egy lapon említeni. Legutóbbi írásával sok indulatot és sokszáz kommentet generált, most itt az újabb sztori, kíváncsi vagyok, ti mit…..
Lógós 2009.10.20 09:01:40
@Tornado86: ha igazán profi lennél, akkor tudnod kellene, hogy az utakon közlekedők nagy része NEM az! Románia ide, vagy oda ott is emberek élnek és felelőtlenség így közlekedned!
Megnézném, hogy ha valamelyik hozzátartozódat baleset érné egy, a tiedhez hasonló előzés miatt, valószínűleg te lennél a legjobban felháborodva és a fejét követelnéd!
Részemről a témát lezártam, p@araszt módon közlekedsz, ezen csakis te tudsz változtatni, vagy a betonfal!
Lógós 2009.10.20 09:19:12
Jólvan! Mostmár mindenki tudja, hogy te egy f@sza gyerek vagy! Rakd be az egoista seggedet a szappantartódba és a 7mm-es profilmélységű gumiddal keress egy temetkezési vállaltot és jegyeztesd elő magad!
Vannak helyek, ahol a törvényalkotók abból indulnak ki, hogy a sérülékenyebb félnek mindig igaza van, ezért a közlekedési balesetekben mindig az autós a felelős, nem a biciklis.  Magyarországon nincs így, ezért a szlalomozás, a gyorsaság, a pillanatnyi figyelmetlenség…..
A rendőrség láthatóan nem találja a helyét. Nem tud olyat csinálni, amibe valaki ne kötne bele. Vagy túl kemény, vagy túl gyenge. Most pl. a homofób hangulatnak kíván megfelelni, gyáván: ...a Budapesti Rendőr-főkapitányság felhívta a Meleg Méltóság Menetének szervezőinek…..
Lógós 2009.09.04 01:06:56
A buziknak van joguk "vonulgatni" az Andrássy-n, de a környéken élőknek is van joguk a saját lakásukat elhagyni, hazamenni akkor, amikor csak akarják!
Néhány száz kancsó miatt szombaton sérülnek az állampolgári jogaim!
Az index.hu szerint: ... majd a rendőr hazakísér, ha felmutatom a lakcímkártyámat, vagy elsétálok a hozzám érkező vendégekért az utca végére, mert Kovács főtörzs nem engedélyezi az utcába való belépést!
Mi a
f@szt képzelnek, az Andrássy és a vele párhuzamos utcákat "teljesen lezárják" értük!
Miért nem lehet mondjuk Káposztásmegyeren rendezni egy ilyen köcsögvonulást (elnézést a káposztás-megyeri lakóktól), vagy valahol a prérin, ja, mert akkor senki nem figyel rájuk!
Remélem néhány f@szagyerek már gyűjti a záptojást!
Lógós 2009.09.04 01:24:43
@Cekkeres Mammer:
Ha nem lenne buzivonulás, akkor nem lennének tiltakozó f@szagyerekek sem!
Nem azzal, van a bajom, hogy vonulnak, hanem azzal, hogy HOL vonulnak.
... örülnék, ha a 15 évvel ezelőtti állapotok szerint ma is csak vágókép lenne az egész.