Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZIDAN

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 EDIT: A szavazás 19:00-kor lezárva! Hamarosan eredmény hirdetés!A hamis profilok kommentjeit, még a héten törölni fogjuk, így az ő szavazatuk nem lesz érvényes! Szavazás: CSAK a számot, kommentben. Mindenki egyszer. Köszönjük mindazok fáradozását, akik a szavazás…..
ZIDAN 2010.12.27 18:34:43
2
Sziasztok holnap (2010.12.27.) egy olyan LIVE adást fogunk tartani, amiben még pár bloggerrel (Nuclearvision, Badfear, Ł U C K E Y, Mr kacsa és DarkWhite, esetleg Othala, de ő még nem válaszolt, és LaLee sincs fenn skype-on) megvitatjuk az év játéka(it) kategóriánként, (TPS, FPS,…..
Vagy 6x kellett végignéznem a Sniper - Art of Victory befejezését, de nem vettem ezt észre. Szerencsére Attila szemfülesebb volt Ha én szövetségesként azt kérem, hogy bombázzák le a német erődítményt, akkor hogy lehet az, hogy német felségjelzésű gépek bombázzák? ..
ZIDAN 2010.12.11 16:20:01
Az előző hetek eseményeit figyelembe véve, remélem értitek a paródiát  ..
Megint kaptam egy e-mailt, hogy ne csak olcsó játékokat figurázzak ki, mert azoknál ne is várjunk mást. Nem először kapom ezt, Alien Anarchy után is írt valaki, hogy 250 forintos játéknál mégis miért csodálkozom...?Itt egy alapvető félreértés van:- A blog/videók címe…..