Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teru

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom az újságban, ahogy Megyesi Gusztáv kifigurázza azt a törvényt, és lassan elterjedő gyakorlatot, hogy a szociális segélyekért bizonyos, igencsak magánügynek számító dolgokat ellenőrizhessenek az önkormányzatok. Megyesi szépen szembesíti a polgármestereket és…..
A PlayON (leánykori nevén CD Projekt) bátor vállalkozásba fogott: ezentúl nemcsak játékokat, hanem könyveket is ki fog adni, méghozzá a lengyel Andrzej Sapkowski fantasy regényeit. Aki nem tudná: Sapkowski írásai alapján készült a The Witcher című pc-s szerepjáték, aminek a…..
w Helyreigazítás 2011.05.11 03:00:00
Tisztelt választók, kedves fiatalok! Adminisztrációs és politikai hibák következtében olyan plakátok és hirdetések jelentek meg a sajtóban és a köztereken, amelyek az abortusz alternatívájaként a gyermek megszülését és azonnali örökbe adását jelölik meg. Csak a kampány…..
A lábával karikázik, a szájával vacsorázik rovatunkban bemutatkozik Lara, akinek nem volt elég nehéz a Dance Dance Revolution szuperhard fokozata, és úgy gondolta, a dancepaden ugrálás mellett el is hegedüli a zenét, amire éppen táncol. És lőn. Nulla hiba, természetesen.   ..
A TvSquad.com egyik legfaszább rovata a tévés listás, amiben az egészen hétköznapi témáktól kezdve (az év sorozata) az egészen eszement kategóriákig szinte minden, a televíziózással összefüggő tárgykörben van felsorolásuk. Mivel tegnap volt Bálint-nap, összeszedtek egy…..
Teru 2011.02.15 23:26:38
A közelmúltban többször felmerült (mind a két női olvasónk kérte, és hát mikor máskor teljesítsük, mint ma, Bálint napján), hogy lehetne a pénteki/hétvégi rovatnak megfelelően játékfickó is néha a blog hasábjain, így (korántsem hagyományteremtő jelleggel) lássuk is az…..
IDDQD 2010 legjobb játékai 2011.01.05 08:15:00
A kommentek és a keresőkifejezések mustrája után 2010-értékelésünk legnagyobb falatja következik a lentiekben, mégpedig az évjátékai-választás. Kicsit gondban voltunk, mert a blogot munkaidőn kívül írjuk, ezért nem tudjuk olyan alaposan követni a játékipar fejleményeit,…..
Teru 2011.01.05 13:56:51
comment:com Hírek kávé mellé 2010.11.08 09:30:00
George W. Bush önéletrajzi könyvét Oprah és Leno műsorában is megturnéztatja, kifesti és alá is írja, remélhetőleg.66 évesen elhunyt Jill Clayburg (Ally McBeal, Nip/Tuck, Dirty Sexy Money).Ana Ortiz lesz az Outnumbered című Fox-pilot főszereplője. A gyerekeikkel nem bíró…..
Négy éves lett a Bigyóblog, és ezt egy hatalmas bulival (és ajándékokkal) szeretnénk megünnepelni. A buli november 12-én, pénteken lesz, a helyszínt még nem döntöttük el, attól függően foglalunk helyet, hogy mennyien leszünk. Éppen ezért egy kommentben jelezzétek,…..
IDDQD Gémer Halloween 2010.11.01 18:30:00
Nálunk ugyan nincs különösebb hagyománya a Halloween-napi jelmezes buliknak, de Amerikában például igen - és egy igazi gémer persze az ilyen hepajokra is a jedvenc játékhősének öltözve megy el. Megvan az a TBBT-rész, amikor Sheldon egy Halloween-bulira Doppler-effektnek öltözik?…..
Teru 2010.11.01 21:53:17
@Toalettduck: szerintem senki fejéhez nem tartanak pisztolyt, hogy ünnepelje :P

Francba, azt hittem, csak nekem jutott eszembe a Tetris-jelmez...
Kiváló videó, igaz angol nyelven, de minden szava aranyat ér. Azoknak szól, akik azt hiszik, csak ők tudják normálisan, horrible dictu, helyesen használni anyanyelvüket, és ebbéli véleményüknek minden fórumon hangot adnak, ha kérik erre őket, ha nem. ..
A poszt eredetileg 2010-ben készült, azóta frissült 2014. októberében a listáról levettük a Ringet. Üzemeltetőváltáson van túl a hely, ezért újrakóstoltuk, és nem a korábban megszokott burgert kaptuk. A hely szerint még nem forrt ki az új koncepció, ezért egyelőre,…..
Teru 2010.10.15 12:46:26
@Littleplanet: valóban nem rossz, de sajna már az sem az igazi... Úgy öt éve még nagyobb és finomabb volt, csak elkommerszesedtek ők is =/
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
A Global Media Monitoring Project legfrissebb kutatása szerint alig változtak a nemi arányok világszerte a médiában. A "Who Makes the News" nevű kutatást 108 országban végezték el, több mint ezer online, nyomtatott és elektronikus hírszolgáltatást, 17 ezer hírt és 38 ezer…..
Teru 2010.10.13 00:00:52
@Lekoid: és szerinted maradjon is így? Középkor is zsír volt, nem?

Én a helyedben nem lennék büszke erre a tahóparaszt véleményre.
George Clooney magyar hangja bejelentette, hogy nem szinkronizál többé. A színész kiábrándult a szinkronszakmából, ahol szerinte nem becsülték meg a munkáját, megalázó pénzért (tekercsenként, azaz körülbelül félpercenként 300 Ft-ért) kellett dolgoznia, és amikor két éve…..
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
A falusi vérszívók nagyon erős nézettségi adatokat produkálnak az HBO-nak, amikor azonban a szindikátusi sugárzásról, azaz a más csatornán való ismétlésről esik szó, ők is csak a vállukat vonogatják. Más kábelesek vehetik majd meg a True Blood epizódjait, és azért várható…..
Bulvármocsokban fetrengő, visszataszítóan kattintásvadász rovatunkban ma a csöcs metafizikai jelentőségét és a marketingben megjelenő hatalmát vizsgáljuk szigorúan tudományos alapon, úgy emberileg mint szakmailag. Szóval Sophitia Alexandra minden idők legkirályabb (jó, ezen ne…..
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
Új animációs sorozattal jelentkezik kedden este a Comedy Central. A csatornán futó Family Guy egyik szereplője, Cleveland saját animációs sorozatot kapott egy éve Amerikában, amelyet mostantól a magyar nézők is láthatnak. A Cleveland show főhőse miután felesége kidobja,…..
Kettős Mérce Buzifeszt falatkák 2010.07.06 08:00:00
 Vasárnap újra megnyitotta kapuit több helyszínen is az idei LMBT-fesztivál. A kezdés inkább vegyesnek, mint nyugodtnak nevezhető, immáron bekövetkezett az is, amire talán még én sem voltam felkészülve: a hétközi moziprogramok után vernek buzikat (illetve "buzinak…..
Teru 2010.07.06 12:41:49
@megmondtam?megmondtam: és szerinted ők vannak többen? Legtöbbjük átlagember, akik a fejüket fogják a kamionokon parádézó szélsőségek láttán. Csak sajnos te is hagyod, hogy a média szépen átmossa az agyad ahelyett, hogy személyes tapasztalatokat szereznél.
Ha pl. egy megbecsült kollégádról kiderülne, hogy meleg, meggyűlölnéd? Egy ember több, mint a szexualitása!

Amúgy az élettársi jogaik már nincsenek. Köszönhetjük a KD-"senkineksemmitse"-NP-nek.

A Budapest Parade-del amúgy nincs bajod? Csak mert ugyanolyan magamutogató "köcsögök" ugrabugrálnak körbe, és azzal senkinek semmi baja.
Teru 2010.07.06 13:13:19
@megmondtam?megmondtam: szóval akkor neked nem a melegekkel, hanem a visszataszító viselkedéssel van bajod. Akárcsak nekem. Csak a kettőt összemosni nem kéne.

Az élettársi jogot még valóban nem vették el, én még a kérvényezésnél tartottam: www.frissmeleg.hu/2010-05-02/az_origo_a_bejegyzett_elettarsi_kapcsolat_jovojerol
A Bors június elején dobta piacra gasztronómia lapját, a Bors Menüt, amit csak azért nem neveznék magazinnak, mert a papír minősége egyszerűen nem engedi meg ezt a kifejezést. Persze, nincs azon mit csodálkozni, hogy egy kiló kenyér árába kerülő, két havonta megjelenő újságot…..
IDDQD E3 csibék: Christine 2010.06.16 16:29:00
- Heló, te mit csinálsz itt? - Demózom a Nintendo 3DS-t, kipróbálod? - Aha, köszi. Szoktál amúgy Nintendo játékokkal játszani? - Igen, a pasimnak van egy Wii-je, a barátaimmal néha játszom azon egy kis Wii Sportsot. - És mit csinálsz, amikor éppen nem E3-on villogsz miniszoknyában?…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..