Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NZ72

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem Tarlós István, hanem maga Isten vonta ki a forgalomból és ragadott magához 43 metrószerelvényt az „Elragadtatás napján”. A BKV ellenőrök nincsenek elragadtatva, sajnos. Harold Camping amerikai próféta, és összehajtható kerékpár gyáros jóslata Magyarországon is…..
Ha minden jól megy - bár sajnos nálunk általában soha, semmi nem megy jól - jövőre, vagyis 2012-től bevezetik végre a magyar utakon a 3,5 tonnánál nehezebb teherautókra az elektronikus útdíjat. Ennek lényege, hogy a teherautóba szerelt vevőegység pontosan ellenőrizni tudja,…..
NZ72 2011.05.09 11:10:51
@teabore: Egyrészről nincs annyi vasúti kocsi és fölös menetrendi időszak sem, ami kiszolgálna ekkora forgalmat.
Az országon áthaladó kamionforgalom kiszolgálására külön vasútvonalakra lenne szükség, saját szerelvényekkel. Ez irdatlan pénzekbe kerülne.
Tudom, darázsfészekbe nyúlok ezzel a témával, de a nyári szezon egyik aktualitása megérdemel ennyit. Itt a jó idő, végre süt a nap, a depresszió elűzésének egyik legjobb módja a motorozás.Nem kell csodálkozni, elismerem, hogy így van. Régebben én is motoroztam, tudom miről…..
NZ72 2010.06.19 22:15:04
@NZ72: ...éppen. Szemből jött sorban néhány autó, és a semmiből egyszercsak egy motorost láttam meg az én sávomban a záróvonaltól fél méterre! A hülyéje a sort előzte tisztes tempóval... A lélekjelenlétemen múlt, hogy nem szállt belém, épphogy jobbra tudtam húzódni. Az előző is kísértetiesen hasonló eset volt a ferihegyi gyorsforgalmin.
Ha rajtam múlna, az ilyenektől minimim 5 évre elvenném a jogsit és örökre a motort. Tudomásul kellene venni az ilyen géppel közlekedőknek, hogy egy átlag autó teljesítményével felérő (vagy nem ritkán azt meghaladó) teljesítményű motor nem holmi vidámparki játékszer. Aki adrenalinra vágyik, menjen versenypályára, ott húzza tövig, és legyen szíves kímélje meg a közúton mások életét.
Sajnos azt kell tapasztaljam, hogy 10 nagymotoros közül ha kettő szabályosan közlekedik, az már jó aránynak tekinthető! Fiam három éves, de már ő is kiszúrja, hogy ki az aki szabálytalanul közlekedik. Ilyenkor megjegyzi: "Apa, ez egy hülye motoros volt!"
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! Hamarosan útnak indulunk, folytatás itt! [2010. június 7., 9:32] Elképzelhető, hogy az adományok átvevőit csak nehezen, vagy csak munkaidő után fogjátok elérni, mert aki nem tudott szabadságot kivenni, annak muszáj dolgoznia. Én…..
A megszokás nagy úr, főleg két többsávos út kereszteződésénél nem nagyon számítanak az emberek változtatásra. Ha ehhez hozzáadjuk azt is, hogy a lámpákat nem cserélték ki olyanra, amiben a zöld jelzés nyíl formában világít, alattuk pedig se tábla, se semmi, akkor nem…..
NZ72 2009.11.29 21:43:41
@NZ72: A poszthoz csatolt rajz tehát nem pontos, mert egyenes folytatásban csak egy sávot jelöl. A záróvonal valójában egy sávval balra van.