Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shien'Gorr

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Ki van a képen? 2010.01.22 09:21:00
 Megfejtés délben!..
Shien'Gorr 2010.01.22 09:39:26
Egy hónap múlva lejár az álláskeresési támogatásom. Azóta folyamatosan felkeresem a munkaügyi központot. A következő megállapításra jutottam. Január óta vagyok munkanélküli.   A központtól egyetlen egy állásajánlatot nem kaptam. Iskoláim befejezés után 3 évet…..
Subba Barlangrajz: Sinter! 2009.11.27 12:30:00
Szerintem ennél a három éves őskövületnél egyszerűen azóta sincs jobb. Az biztos, hogy ezt néztem meg a legtöbbször, amikor kikerült a netre, szinte kivülről fújtuk! Még az is megesett, hogy többször Sámsonra és rám szólt a porta a megboldogult Kultiban, mikor vagy egy órán…..
comment:com Ilyen egy junkie ősze 2009.10.07 11:00:00
Tegnap megírtam a véleményemet az idei pilottermésről, a mai nap azt veszem számba, hogy melyik nap, milyen sorozatot nézek meg az előző esti termésből, tehát a listában úgy szerepelnek a néznivalók, ahogy azt Jim bácsi küldi, értelemszerűen. Kommentekben szívesen böngészném…..
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..
Medvegyev sportos szabású zakót és fekete inget öltött magára, nyakkendő nélkül. Ez ruhatárának második leglazább összeállítása. (a leglazábbat Afrikában (!) viselte: fekete póló, fekete széldzseki).* A videó hátteréül ezúttal nem a Kreml egy ünnepélyes termét…..