Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csibu955

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Autódoktor! Az autóm reggelente nem indul. Mi az Oka? Tibor Mai cikkünk blogposztja...
  Százhetvenhatan tippeltétek meg, hány pontot gyűjt össze 2010 év végéig Talmácsi Gábor. Szép szám ez emberek, a hasonló motoros játékok nagyjából a harmincadik felhasználónál szoktak megfulladni, ez meg – akárhogy is nézem – a hatszorosa. Majdnem.  …..
Az úgy volt, na, szóval megbeszéltük a Vityával, aki rendes polgári foglalkozása szerint Balázs Viktor, hogy motorral megyünk a sukorói Belsőség-találkozóra. Persze nem tesztmotorral, hiszen Budapest-Sukoró nem az a táv, a Belsőség-tali pedig nem az az alkalom, ahová…..
A Belsőség-találkozó után néhány nappal Pista két félmondat között kezembe nyomott egy könyvet, aztán ment is tovább az udvar irányába. Kérdőn néztem rá, mire hozzátette: „Krisi küldi. Ajándékba.” Nem titok, szeretem a képregényeket. Leginkább a francia és…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
csibu955 2010.09.07 09:56:39
Minden évben elhatározom, hogy veszek nagymotort, aztán minden év úgy múlik el, hogy gépjárműparkunk nem bővül egy újabb kétkerekűvel. Igazából még odáig sem jutok el, hogy a nagymotor vizsgát letegyem. És így megy ez már 15 éve. Nem mondhatnám, hogy a feleségemet ez…..
Ide parkolta le a motort. Nem hitte volna, hogy a zárt ajtó mögül elviszik   „Imádkozom ezért a gyerekért, de engedje meg, hogy őszinte legyek” – hadonászott a rácsok mögül a szomszéd. „Nyolcvanéves vagyok, az igaz, de szabadszájú – sajnálom ezt a…..
csibu955 2010.09.02 12:08:46
@baowah: már nagyon várjuk
csibu955 2010.09.03 11:04:48
@Balchee74: A haverod simán írhatna egy összefoglalót, fényképekkel, útvonallal. engem minden képpen érdekelne
csibu955 2010.09.03 13:24:06
@Balchee74: Rendben húzzon bele:D
Egy múltkori hétvégi motoros utazásunkra befejeződött a motor idei fejlesztése, ami azt jelenti, hogy végre felkerült a középtámasz és két hatalmas oldaldoboz. Nem volt egyszerű ügy, főleg a dobozok beszerzése, ezért el is jutottam addig a pontig, hogy elhatároztam: a Bázis…..
csibu955 2010.07.02 22:38:39
A bazis motor:D háát igen. Az említett dobozz drágább és kicsit nagyobb változatát kívántam megvenni. Túrázni indultunk nagy szükségem lett volna a dobozra. Már 10 éve motorozom, szerelek, mondhatom értek hozzá. Nagy nehezen rájöttem, hogy melyik adapter kell a dobozhoz, majd kiderítettem, hogy melyik hátámla(konzol már volt a motoromon). Megrendeltem a neten, minden szuper. Megérkezik a postás, rohanok ki, fizetés, kicsit fura volt, hogy kb. 3-5 ezerrel kevesebbet kell fizetni. Na mondom mi lehet, biztosan még kaptam valami kedvezményt...örültem mint majom a farkának...majd a megdöbbenés amikor kibontottam a dobozt. A doboz tökéletes,hátámla király de az adapter sehol..szállítólevél, nincs rajta feltüntetve. De emlékszem, hogy megrendeltem. Megnézem a neten ott is ott volt a rendelés. Felhívtam őket és elmondták, hogy nem volt raktáron, azt hittem a pofám leszakad, pár nap és megyek egy hetes túrára. Megkérdeztem, hogy miért nem telefonáltak? persze válasz nincs,akkor mikorra lesz, háát ekkor meg akkor. De nyugodtan küldjem vissza akkor a pénzt visszautalják(persze a két postaktg felszámolták volna mert nem tudnak mit csinálni). Ahelyett, hogy azt mondta volna a srác, hogy nagyon sajnálom, de a legegyszerűbb, ha valakitől kérsz egy Moto Detail v. Kappa v. Givi adaptert mert ez mind a három ugyanaz. kb. 300km utaztam és 20 boltban voltam mire ez kiderült...Persze hetek mulva sem hívtak fel, hogy esetleg kell még az adapter vagy sem...
De a legszebb, hogy a napokban küldtek egy e-mailt. Leáraztak egy hengertáskát cikszám:10024010 oda van írva az akciós hirdetésben, hogy kb.50L-es, de ha a cikszám alapján rákeresel akkor ott már csak 40L szerepel, hát igen 10l ide vagy oda nem számít. És persze mindenki örül, hogy ezt a nagy jó hengertáskát ami még régebben több mint 5000Ft volt már 1500ért megkaphatja, de nem mert az a nagyjó táskának más a cikkszáma:10024017 és isten tudja mi a különbség a kettő között:D, oké a táska csak 1500Ft de akkor is...vannak gondok.