Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mAC Attila

26 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Isten Háta Mögött – Ű (EMI Music Services) Múlt héten bemutattunk egy új Isten Háta Mögött-dalt Közkút címmel, ami, most már elárulhatjuk, nincs rajta a nagylemezen (viszont nem is remix, ahogy sokan gondolják, valamint teljesen komoly a zenekar részéről). Ettől…..
mAC Attila 2010.12.15 04:29:54
Nekem első meghallgatás után nagyon tetszett az album, aztán a másodiknál és harmadiknál már éreztem, hogy hiányzik valami. Nagyon örülök hogy képesek voltak a srácok elrugaszkodni az eddig is meglehetőseg elrugaszkodott stílusuktól, de hogy őszintén bevalljam nekem a metál hiányzik. Ez nem von le semmit az album értékéből, csak épp rosszul esik. Lehet, hogy Csabi kiválása egyben a metál vonal kiválását is jelentette, lehet hogy nem. Az a problémám, hogy nem tudok olyan momentumot megragadni a korongról, ami megfogott volna, nincs olyan dallamvezetés, vagy érdekes riff, ami "lázban" tartana, hogy jobban megismerjem az albumot. A dalszövegek viszont ismét agyeldobást követelnek, de lehet hogy ez nem elég.

Mindezek ellenére az Isten Háta Mögött továbbra is az egyik kedvenc magyar zenekarom marad, csak éppen átteszem őket egy másik "skatulyába". Progresszív metálból alternatív rockba. Szeretném azt, hogy ez a zene jelentse az országban az alternatív zenét, és ne a Lovasi, meg Bori félék. Ne a tarisznyás bölcsészek öntsék bele VBK-val a köztudatba hogy mi az alter, és mi nem az. Ez az. Nagyon is.

Visszatérve egy korábban említett problémára, szerintem senki se akarja ráerőltetni senkire az IHM-et. Azért, mert nem fog menni. Nagyon sokat próbálkoztam régebben ezzel, és be kellett hogy lássam, hogy ez nem tetszik mindenkinek, sőt. Nagyon kevés embernek tetszik. Nem azért mert botfülűek, és nem azért mert szar emberek. Egyszerűen csak nem jön be nekik. Ilyen egyszerű. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány ismerősöm szereti az IHM-et. Ez ilyen.
Isten óvjon mindenkit. A következő számot egy kedves ismerősöm prezentálja, remélem ő is élvonalba jut majd, nem csak a szemét, semmitérő emberek. Hajrá Speedy! Gonzah - Isten Óvjon ..
Mostantól újra innen szórjuk a műsort, mert csibefaszék egyszerűen elbaszták az előző oldalt. Meg azt hiszem, hogy a domain sem volt túl komoly.Szóval várhatóak lesznek az új posztok...
A maják szerint 2012-ben ér véget a jelenlegi világrend. Nagyon pontos naptárat használtak, nem csoda, hogy aki elkezdett foglalkozni vele, mindenkit lenyűgözött. Egyéb jóslatok is arra utalnak, hogy hamarosan vége a "világ"nak. Nézzük a jelenlegi folyamatokat: A világ…..
Igen, megvédem a Csibefaszt. A jóhiszemű ember regisztrál egy közösségi oldalon, olvasás nélkül elfogadja a regisztrációs feltételeket, majd elkezd információkat, képeket publikálni magáról. iWiW felhasználási feltételek (részlet) "Ön teljes mértékben felelős azért a…..
Megnéztem a legújabb Terminátor filmet. Azt nem mondom, hogy kár volt ezzel engem fárasztani, de azért sajnálom. Sajnálom, hogy nem hoztak ki többet az alapsztoriból, pedig minden eszköz adott volt hozzá, hogy a filmből új remekmű szülessen. A visszataszító tények: a…..
Szerintem a mai társadalom egyik legnagyobb rákfenéje az általánosításból fakadó agyatlan gyűlölet. Egyes emberek ezt tudatosan kihasználják, igyekeznek irányítani, és saját hasznukra fordítani. A jobbosok minden gondot a kisebbség számlájára írnak, a kisebbség pedig csak…..
Nap mint nap találok netezés közben olyan humorosnak szánt képeket, vicceket, amelyek halott emberek emlékét sértik. Néha elmosolyodok ezeken (bűntudat nélkül), néha felháborodok. Nézőpont kérdése, hogy kinek meddig tart a humor, és hogy hol vált át ízléstelenségbe. Ebből a…..
  Igen, a hír igaz, de attól tartok (ismerve a magyar filmipart), hogy csalódni fogok. Kérdések merültek fel bennem. Miért kell két külföldi sztár egy magyar filmhez? Miért kell mindig, minden magyar filmhez ugyanazokat a halálra unt, és feleslegesen túlértékelt színészeket…..
Néhány szót szólnék a főként fiatalabb (10-16 éves) korosztály msn-ezési szokásairól. Számomra szembántó, fájdalmas, gyilkos dolgok ezek.Az első ilyen dolog, amivel szembesültem, az az "alszok", vagy kockábbaknál "seedel a gép, alszok" állapotjelző…..
Pénteken túlestem életem első FEZEN-jén, ami magával hozta életem első Isten Háta Mögött koncertjét is. Lássuk a pénteki napot, ahogy én láttam. Két dolgot tudnék említeni negatívumként a fesztiválról. Ezekkel a dolgokkal már az elején szembesültem. Az első probléma a…..
Újabb sorozatot porolnak le a nyolcvanas évekből a Charlie Angyalai, és a Starsky és Hutch után.. Gyermekkorom kedvenc (!) sorozatának karaktereit újra láthatom a vásznon.. Örülök nagyon, de azért attól is tartok, hogy csalódni fogok. A filmet Joe Carnahan rendezi, tőle csak a…..
Egy csodálatosan tehetséges művésznő oldalát szeretném bemutatni. Az igényesség szó jellemzi legjobban az oldalt, mind zenei, mind formai szempontból. A méltatlanul háttérben lévő istenáldotta tehetséget kötelességemnek érzem bemutatni. Madam X-otic grand latin band weboldala…..
Körülnéztem a fent említett oldalon, mert már sok helyen olvastam, hogy nem minden esetben történik hasznos információcsere az oldalon. Pedig ugye ez lenne a célja az oldalnak. Összeválogattam néhány kérdést választ, mindannyiunk örömére. Ízelítőnek íme egy amatőr lány, és…..
Nem illik gúnyolódni a beteg embereken, nem illik.. De azért hogy ha valaki narkolepsziás, akkor mindenért ami szent, ne menjen el favágónak könyörgöm.. Főleg ne így. Amúgy gyerekek, otthon ne próbáljátok ki! Láncfűrésszel fára mászni tilos, főleg ha narkolepsziás az…..
Ma reggel kómásan utaztam a székesfehérvári 32-es helyijáratos buszon, amikor arra lettem figyelmes, hogy mindenki körülöttem kotorja elő a bérletét, jegyét. Mondom fasza, most vagy nagyon meg leszek büntetve, vagy csak kicsit, mert én bizony nem rendelkezek bérletemet utazásra…..
ABSZOLÚT NO COMMENT. Talán annyi, a gyakorikerdesek.hu oldalról került a subbára, Mit tennétek a helyemben? Teljesen kivagyok! címmel.. 18 éves vagyok és lány... a barátom 20 (2 éve vagyunk együtt) és még a szüleivel él, elég jó a viszonya velük, mivel fiú az anyukája…..
mAC Attila 2009.09.05 16:13:13
@SassyGurl: sanszos, de röhögni ér rajta. :D
Egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmet erre a megdöbbentően igényes blogra: Itt a link: http://kawa.b13.hu/ Engedjétek meg, hogy idézzek: "2009. Aug. 29, szombat 22:15 A keratatív eggy tök okos szó. Régen azt hittem h ugyanaz mint a kreatív de nem. M a kreatív az akinek okos…..
mAC Attila 2009.09.05 16:11:59
@SassyGurl: nem tudom. Kamugyanús nekem is, de mivel nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés, még az is meglehet, hogy nem kamu. :D
A dohányzás káros az egészségre. Valóban.Úgy döntöttem, mivel csak kicsit esik még az eső, gyorsan kiugrok melóhelyről a kb 5 perc sétára lévő kocsmába cigit venni. Még mielőtt elkezdene rendesen esni megoldom. Az elején a tökéletes tervem működni látszott, aztán a…..
Kreff úr ismét a népszerű sportoldalon olvasgatott, mikor erre az apró hibára bukkant: "Folytatódhat az átigazolási botrány törhet Angliában.." - WTF?..
Bocsi, hogy nincs poszt mostanában, a feszes munkatempó (FAIL) mellett nem jut időm írogatni.. Engesztelésül fogadjatok el két videót. Az első a Watch My Dying zenekar Moebius című számához készült animációs videóklip. Érdemes megnézeni, nagyon ütős.     A…..
Megbeszéltük Misellel hogy blogügyben kezdünk ellustulni, ezért csinálni kéne valamit.            ..
Borzalmas dolgok lesznek itt. Olyan dolgok, amelyeket megtekintés, meghallgatás után hirtelen egyből le kell törölnünk a vinyóról, mert annyira szarok, hogy szégyent hoznak szegény kis adathordozónkra, és egyben tulajdonosára (azaz ránk) is. Szenny, hulladék kerül ide,…..
Imrus barátom jóvoltából újra megbizonyosodhatunk arról, hogy a drága Windows mindig tud mosolyt csalni arcunkra... ..