Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MonsterKill

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk Ferihegyen a Burger King invitálásának megfelelően beugrott kedvenc vagy nem kedvenc, de Whopper szendvicséért utazás előtt, aztán kalandozott egyet a szonszédos KFC-ben is. Jó nagy pofáraesés lett az ugrásból. Ennyit a magyaros vendégszeretetről. (A BK fotó a reptéri…..
MonsterKill 2015.04.13 19:36:59
Az egészben egyébként érdekes dolgok szerepelnek.

Az egyik, hogy a fent említett KFC-ben van szerencsém dolgozni, és a megnevezett napon pont olyan kolléga zárta az éttermet, aki egészen biztosan nem csinál ilyet. Alapvetően nem is szabad, mert elég egy vendégpanasz ahhoz, hogy vizsgálódjanak az étteremmel kapcsolatban.

A másik, hogy ez egy nemzetközi repülőtér. Nem pedig drive... Következésképpen nincs se headset, és a sztenderd munkaruha nem tartalmaz nyakkendőt sem.

Záráskor ráadásul a menedzser, aki az aktuális műszakot vezeti, pontosan arra törekszik, hogy ne maradjon annyi selejt... hogy miért? Mert anyagilag rohadtul nem éri meg lesütni, ha kidobásra kerül.

A felhozott napon az étterem 21:00 UTÁN zárt. Ha ne adj Isten úgy alakul, hogy a sorban álló vendégek már belecsúsztak a zárórába, akkor vagy a kasszások egyike, vagy a menedzser beáll a sorba, és az újonnan érkezőkkel közli, hogy nem szolgáljuk ki az x-edik vendéget, mert bizony záróra van.

Hasonló okból nem fognak 21:00-kor frissen lesütni húst... nem éri meg, a selejtmennyiség miatt.

Több ponton is sántít ez a történet. ;) aki logikus, racionális gondolkodásra képes, az magától is rájön.

Egyébként a kérdésre, hogy miért lehet néhány dolgot felvinni repülőre, a válasz a következő: a reptéren találhatók gyors kiszolgálású éttermek és boltok is, ahol adnak blokkot. Az itt vásárolt termékek beszállításnál igen komoly ellenőrzésen esnek át, szóval blokk fejében ezeket fel lehet vinni a repülőre is.

Köszöntem a figyelmet, de ez csupán egy kicsinyes, ingerült ember véleménye, ami teljesen alaptalan...