Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Venus

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
130-cal megy, bebetonozták a belső sávba. Ki nem mozdulna onnan, hiszen gyorsabban úgysem mehet senki. És akkor megjelenik 200-zal a BMW-s, balra indexel és villog. Kezdődik a harc!..
Venus 2011.11.02 22:15:44
@phaszfej: azóta nem szopatok kocsiban, amióta láttam egy filmet, amiben a csaj éppen dolgozott, amikor belerongyoltak a kocsiba hátulról és le is harapta az erők hatására a csaj a répát. Ez valami fizika, v. mi a halál.
Olvasom itt, hogy egy “magas rangú kormánypárti politikus” szerint az új egyházügyi törvény azért is jó, mert nem csak a szcientológusokat fosztja meg az egyházi státusztól, hanem "a további jelentkezők erős megszűrésével egyfajta profiltisztítást is…..
Venus 2011.08.13 21:40:06
A Római Kaotikus Egyház megerősítése nem a mi agyunkból pattant ki, ahogy 1000 éve sem az erőszakos idetelepítése. Emlékszünk rá, hogy hova utazott először Snitt Pali bácsi kezet csókolni a megválasztása után? No ott, akkor megegyeztek, hogy itt márpedig erős bástya épül.
Az a megállapodás sem túlságosan közismert, hogy azon polgárok második 1% adója, amelyről nem nyilatkoztak automatikusan a Római K. Egyházat illeti! Persze ez nem elég, a kis egyházaknak eddig eljuttatott támogatás is kell nekik....
Azt sem verik nagydobra, hogy mindenhol máshol gyengül a támogatottság, pl. a nagyon erős bázis Braziliában az elmúlt 20 évben a hívők 40%-a pártolt át egyéb keresztény egyházakhoz, főleg new wave vonalra. De Európa is gyengül.
A történelemkönyvekből viszont kifelejtik, hogy a keresztény egyház uralma alatt voltak a legnagyobb népirtások...Amerika, keresztes háborúk, inkvizició, két világháború az egyház által felszentelt fegyverekkel.
Végül bigott keresztényekhez két rövid kérdés:
1. A Biblia azt írja, Isten nem lakik kézzel csinált templomokban, bennetek van. Minek jártok mégis oda?
2. Jézus a 10 parancsolat lehozatala után mondta, eltörlök minden törvényt, szeressétek egymást! Miért mentek gyónni, ha megszegitek az eltörölt törvényt?
Bocs a gépelési hibákért...
Jah....óvodák, iskolák...hát tudjátok birkákat már korán el kell kezdeni terelgetni, mert ha egyszer oroszlánok lesznek, akkor már nem állnak be a nyájba a pásztorokhoz...
Venus 2011.08.13 22:35:28
@estrella negra:
Ez igaz, de kényszeríthetnek dolgokra. Pl. ha lesz egy településen 5 katolikus iskola meg három egyéb tele romákkal, akkor adott is a szitu.
Kardok és mágja helyett félelemkeltés a fegyver.
Venus 2011.08.16 20:31:22
@Kilo166: Persze Mózes hozta le a 10 parancsolatot, amin Isten 40 napig görcsölt, miközben a világot 6 nap alatt teremtette. El ne hidd, Mózes a saját törvényeit hozta le, majd a "ne ölj" szellemében mindjárt le is nyírt jópárezer kételkedőt.
Belsőség Az autózás vége 2011.01.31 18:15:00
Nincs már ordító Weber karbi, nincs már hörgő kipufogó, az autót már nem vezetni kell, hanem utazni benne. 8 légzsák, övfeszítő, biztonságosabb, mint az anyaméh. Vajon jó irányba megy a fejlesztés?Szerintem egyáltalán nem.Nem vagyok a műszaki fejlesztés ellenzője, sőt. Én…..
Venus 2011.01.31 23:20:04
Minden különösebb kommentár nélkül közzé tenném a levelet, amit a nagyobb teljesítményű gépjárművekre kivetett luxusadó munkanéven futó projekttel kapcsolatban írtam az Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnak.  Válasz a hatályos jogszabályok alapján 15 napon belül…..
  Mogyoródon laksz? Több mint tízéves az autód? Hirdesd meg, de gyorsan, cudar világ jön neked. Vélemények azonos című írásunkról...
Venus 2010.02.17 11:26:03
@s0nik: Nem, nem erre gondoltam, ez rendben van, egyetértek.
A Csikósnak írt részre reagáltam....én egyetértek azzal, hogy keressük csak meg minden mögött a hátsó szándékot.
Venus 2010.02.17 11:34:52
@Csumpi Hálidéj:
"Tizenévvel ezelőtt itt az agglomerációban is talált az ember munkahelyet (sőt, városunk épp azért épült ki, mert óriási volt a helyi ipar munkaerőigénye), mára a helyiek egy része ingázik a fővárosba. Én is csináltam évekig. Szerintem a fővárosi forgalom nagy részét az ingázók okozzák. Pedig bárki biztos lehet benne, hogy ők lennének a legboldogabbak, ha a lakóhelyükön találnának munkát. Ki ne örülne, hogy napi 2x1,5 (olykor 2x2) óra autózás helyett 8 perc alatt beérne dolgozni."

Hát igen...az élelem termelést és feldolgozást teljesen átadtuk, holott arra alkalmas ez a terület. Kíváncsi vagyok, hogy mit fogunk enni, ha megpróbálunk majd a széllel szembe hugyozni (Jobbik) és nem ad a külföldi nagytőkés enni.
Venus 2010.02.17 14:05:00
@Csumpi Hálidéj:
"Jelenleg egyetlen megoldás a széllel szemben való hugyozás."
Ja,ja, kérdés, hányan ébrednek erre rá Ápr. 11-ig.
Persze most még van füldünk és vizünk, de nem biztos, hogy ezt 1-2 ciklus múlva is elmondhatjuk, ha marad a jelenlegi "érdekképviselet". S akkor majd akkor szünk és iszunk, ha kapunk...erre gondoltam.
  Káros-e a dízelek kipufogógáza? Hát persze. És melyik a rosszabb, a karbantartott öreg dízel fekete füstje vagy a szalonúj, részecskeszűrős dízel meleg levegője? Hát igen, jó kérdés. Vélemények azonos című írásunkról...