Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Volti

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Satyrblog Nemzeti dalainkról 2018.08.21 12:51:40
Ezúttal nem az ismert Petőfi-vers kerül terítékre, hanem valódi dalok, vagyis megzenésített versek. Nem is akármilyenek. A két költő Kölcsey Ferenc és Vörösmarty Mihály, a két zeneszerző Erkel Ferenc és Egressy Béni. Ennyiből már kitalálható, hogy a Himnusz és a Szózat az a két zenemű, amelyről…..
  A film első kritikája itt található Nemrégiben bepótoltam a Végtelen háborút, és FroG (meg csomó más ember) kritikáját újra elolvasva úgy éreztem muszáj, hogy én is leírjak pár dolgot, amelyet vagy pozitív, de inkább negatív szempontból kiemelnék. (Spoileres írás jön!)..
Pumped Gabó sajnos, vagy nem sajnos, de elkerülhetetlen eleme lett a magyar médiának. Aki nem tudná: Ő volt az a szerencsétlen, akiből a Velvet ország-világ előtt hülyét csinált, mert úgy táncolt a Szaundon, mint a nagy könyvben megírt, beképzelt, lakótelepi 20 forintos köcsög. A videó és a…..
Subba Kalánka néni bepipult 2013.12.12 09:48:00
Maradjunk Dél-Afrika keleti részén, azon belül is egy minszki bérház hangulatos folyosóján. Itt Kaláka nénit láthatjuk, amint jól felbassza magát a lakógyűlésen.  Megszavazták a közösköltség emelését. ..
Subba Ébredj kínai akcentussal! 2013.09.10 07:53:35
Ez az asszony egy kiadós fejgörcs után kínai akcentussal ébredt. Nem mondom, hogy nagyon el van baszva az élete, de azért kicsit igen. Ha édesanyám így szólt volna hozzám egy reggel, lehet megvádolom valamivel. ..
Subba Olyan nincs, hogy nincs!!! 2013.09.02 09:00:00
Jó egy kicsit kiakadtam, hogy elfogyott a kedvenc rántott csirkepépem. És? ..
Volti 2013.09.02 16:50:50
@focibuzi: hat gondolom alltak meg a sorban mogotte es nem tudott volna mashova menni a masik auto

Szerintem ez az agressziv hajfej 4-es szint volt, ha megkapta volna szintet lepett volna Super Jabba alakba

Shorbert Norbi is megmondhatja ugye....>))))
Subba Orosz igazságszolgáltatás 2013.08.29 11:34:00
Az álarcos fiatalokból álló banda megbúbolja a csávót, mert az 13 éves lánynak adta ki magát a cseten. Az iratait is elveszik, hogy azok alapján tájékoztassák a közeli hozzátartozókat a pedo rokonról. ..
Subba A világ vs Miley Cyrus 2013.08.27 09:20:37
Miley performansza ezzel a videóval letudva. Ha bent maradt volna, begyullad, mint a rosszul kinyomott miteszer és még egy csomószor ki kellett volna tenni.  ..
Volti 2013.08.27 15:05:04
@Zsuzsikám (the 4th): tényleg ilyen a segge:DDD

A zene hozza meg mindennél ócskább, amit valaha is hallottam
Már be is jelentkeztem a figarómhóz, a második sorból a középső hajkoronát néztem ki magamnak! ..
Volti 2013.08.09 08:41:37
Subba Ilyenek mennek a Szigeten 2013.08.09 06:37:39
A Velvet remek kis tudósításából kiderül, hogy bikinis csajok és úszónadrágra vetkőzött fickók mellett vannak páran, akik csak egy szál karszalagba' nyomulnak a Sziget Beachen. Sőt, ha úgy van, akkor a Káma Szutrából is szemléltetnek néhány szexpózokat. Már pedig úgy…..
Ezentúl ha bármilyen problémájuk van a budapesti parkolással, egy perc néma csenddel emlékezzenek a szegedi autósokra, akiknek mindig sokkal rosszabb. PM szerint a 60-es évekbeli lyukkártyás rendszer teljesen értelmetlen, cserébe viszont a helyi parkolóőrök mindenkit csalással…..
Subba Mi folyik Nyíregyházán? 2013.08.01 14:27:22
Egy elszökött leguán tartotta rettegésben a Toldi utca lakóit. A helyiek azért voltak beszarva heteken át, mert azt hitték, hogy egy varánusz leskelődik rájuk a fák tetejéről. A tűzoltók aztán kimentek és leszedték a gyíkot a panel oldaláról. Csóri kis állatot olyan…..
Ez a néne totál kivan, mocskos szitkokat szór a teljesen jogosan felháborodó szomszédjára, aki nem mellesleg a rebarbara bokor jogos tulajdonosa. Eddig sem ettem sok rebarbarát, de nem is fogok, ha ezt hozza ki az emberből.  ..
Subba Bíbel szenyáskodik 2013.07.31 14:15:00
Bíbelke  első szimpi megnyilvánulása nagyon elengedte magát meg a nyálát is, hát nem leköpte a kisleányokat?! Ezek a hülyék meg tuti megfogadták, hogy sohasem mosnak többé szemet...
A BKK szerint ellenőreik nem állították, hogy hamis volt naiv ügyfél elvett jegye. A probléma az volt szerintük, hogy kétszer kezelték a jegyet. Naiv ügyfél viszont határozottan emlékezik, hogy ő biztosan nem kezelte kétszer a jegyet, aminek a párját immáron Önök is…..
Volti 2013.07.25 16:03:46
@flort: épp erre gondoltam én is, minden kisebb helyen is van infrás jegyolvasó, de BKK-nál ez nem megy még,pedig

1. Nem kellenének az orkok
2. kizárt lenne a hamisítás
3. ezért a kis csövi boltokat sem kéne ellenőrizni
Ki lehet számolni milyen hamar térülne meg a beruházás, csak BKK is olyan szűk látókörű, mint az állam maga.
Volti 2013.07.25 22:59:00
@Pierr Kardán: pedig hidd el Europa nagyvarosaiban mukodik ez. Vannak kamerak, kapuk es egy ember, aki segit ha idegen vagy es elakadtal.

Amugy a kapuk valoban jol meg vannak csinalva, ha betorik akkor a kamera mindent lat,ha atugorjak akkoris. Mellesleg nem annyira konnyu azokat atugralni, meg akkor utana is menne egy rendor vagy az a bizonyos allomasor.
A rajság Kömlőn van! ..
Volti 2013.07.25 15:36:20
@Aziskell: épp ez jutott az eszembe, hogy ezek aztán a főjabbák, minden szinten

amúgy 0:36-ig bírtam

gondolom nagy és ritka ünnepség náluk, ha valakinek ott ez is megy, amúgy ált azt ünneplik még így ha valaki kijön a bv-ből
Egyszer már hallottuk az ultimate érvet, hogy az utast abúzáló ellenőrök nem is ellenőrök voltak, hanem biztonsági őrök, és nem is abúzáltak, mert a hazugságvizsgáló azt mondta. Valami hasonló történt ezúttal a Batthyányi-téren. Az ellenőrnek látszó tevékenységet végző…..
Volti 2013.07.25 08:54:09
@atpijkamo: Látom nehezen jutunk közös nevezőre:)

Az első rész arra vonatkozott, hogy világégés van, ezt a hipotézist gondolva, szerintem sem az arany, sem a pénz nem ér értékkel, mert akkor megváltozik a társadalmi rend, nincs általános termelés és senki sem fog vizet vagy lisztet adni aranyért vagy pénzért,mert az nem a túlélés eszköze. Elég csak egy atomkatasztrófára vagy zombifilmre gondolni.

Az hogy nem tudok mindenhol bankkártyával fizetni, az is csak a fejletlenebb helyekre igaz, pl Berlinben vagy Párizsban a legkisebb boltban is van terminál. Ezzel az erővel a kp is csak ugyanez az egyezményes rendszer, ezt fenntartom, mert bármikor mondhatja egy ország vezetése, hogy államcsőd van és a kp-vel törölj segget. Elég csak a II. Világháborús időkre gondolni. Hosszú távon mindenképpen jobb a bankkártya, bár már ugye maga a kártya is túlhaladott, mert egy okostelefon is tudhatja mindezt. Nem kell fémet és papírt előállítani, ami környezetszennyezés, idő és pénz.

Nem mondom, hogy egy automata rendszerrel nem lehetnek problémák, főleg az első időkben, de ez a típusú, direkt pénzlehúzó műsor tuti kizárt, mert nincs meg benne az emberi tényező.
Volti 2013.07.25 10:54:21
@Kifordított kacagány:

Az arany értékét az adta régebben, hogy
1. viszonylag ritka
2. tartós fém, amit kevés vegyi anyag kezd csak ki

manapság vannak felhasználási területei pl számítástechnika

Tény, hogy egyéb papír vagy nem-nemesfém daraboknál értékesebb,de nagyobb gond esetén - ami az itt felvetettek alapján nem ideiglenes keletűnek volt feltüntetve vagy csak én értettem félre - nem bírna sok értékkel, mert akkor valószínűbb, hogy vízért, kajáért és gyógyszerekért menne a harc. Legalábbis nem tartok valószínűnek nagyon mást.
Volti 2013.07.25 11:19:42
@Kifordított kacagány:
Annyira azért nem ritka ( mondjuk eltérő számok vannak rá hogy mennyi kitermelt arany van a Földön és mennyi még benne)

és tartóssága sem példa nélküli már manapság, inkább ezt is egy társadalmi konvenciónak érzem. Mivel jól felismerhető a többi fémhez képest, ezért is ez lett a közmegállapodás az " állandó értékű dologra "

Bár, mint lehet látni az arany világpiaci értéke erősen ingadozó, tehát már közel sem állandó, egységes értékmérő. Nyilván ezt felismerve döntöttek úgy pár évtizede a világ kormányai, hogy nem kell egyáltalán állami aranytartalék vagy jelentősen csökkentették annak mennyiségét.

Az tény, hogy egy fizikai dolog többet ér, mint egy bankszámlán tárolt adatcsomag vagy papírdarab.
Subba Anya, szállsz? 2013.07.24 10:54:38
Aki repült már, tudja, hogy mennyire könnyen be lehet közben aludni és hogy mennyire fejbevág a pia. Ez az anyus mind a kettő jelenséget szemlélteti egyszerre, a csákó nagy örömére. Külön jó, hogy nem hívhatta a személyzetet, mert nem volt "vészhelyzet", felkelteni meg nem…..
Subba Meglepi 2013.07.18 13:11:52
Amikor azt kivánod, bárcsak bőrözésen kaptad volna rajta a fiadat. ..
Volti 2013.07.18 14:29:22
A videó érdemi része 6:15-nél indul és 10 másodperc múlva ér véget, mert ennyi idő alatt húzza le az üveg vodkát. Érdemes kitanulni, mert vagy nagyon jól jársz a buli előtt, vagy nagyon nem. JÜEEEE!..
Még csak a felénél jártam ennek a hirdetésnek, mikor már éreztem a kezeimen végig folyó bulanedvet meg azt a BIZONYOS életérzést, amit az Anker (nyuhahaha) óra ad! Az a csúnya gravírozott karikagyűrűt viszont nem értem O.o "Kellemesen fél homály van, nincs túl sok fény, csak…..
Volti 2013.07.09 09:21:12
@K0vasz: Nekem is kb. egyből nagypapa óra ugrott be, ronda és ízléstelen.
Különben meg kinek kell karóra a mobiltelefonok idejében?:)
Subba Jó reggelt, jó merevedést! 2013.07.05 08:30:00
Épp egybeolvasztja a magját Istennel. Ő így örül. És te? ..
kicsi és duci. ettől majd minden kislány jobban érzi magát. ( csak ne nézzen tévét,meg netet soha és minden ok) ..