Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lóhering a fattyúlovag

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Társtalanság, szingliség, magány. Ha ezeket a gyakori fogalmakat használjuk, az emberek fejében általában egy 30 és 50 év közötti nő képe rajzolódik ki, aki vagy elvált, vagy sosem volt férjnél, macskákat tart és egyedül sírja tele a papír zsebkendőjét vasárnap délutánonként a romantikus filmek…..
Lóhering a fattyúlovag 2016.01.22 03:10:18
@Tom552: Kevered az irodalmat a való élettel.
Ugyan Werther szenvelgésein legalább két nemzedék sírt tele többszáz cihát, de azt az ifjú hétszilvafást, vármegyei írnokot, ifjú ügyvédet vagy jurátust aki elfakadt zokogva egy fészekből kiesett verébfiókán, azt a suszter legkisebb lánya is elhajtotta a tornácáról!
És a levelezések stílusát sem érdemes a kortól elszakítva nézni! Valamelyik Szardanapli levele fennmaradt franctudjahányadik Amenhotep fáraóhoz ékírásos agyagtáblán, ahol az egyébként "az erő pozíciójából tárgyaló" asszír 14-szer veti magát a földre Amenhotep előtt, méghozzá hétszer hasra és hétszer hanyatt és úgy kér "idősebb testvérétől, atyja helyett atyjától" még pár tonna aranyat, ezüstöt, tömjént etc.
És ha úgy ezer év múlva feltárnak a régészek egy irattárat az 1950-1990 közti időből, hát érdekes következtetésre jutnak! A keleti szomszédokkal minden alapvető kérdésben egyetértettünk ("elvtérs") míg a nyugatiaknak alárendelt vazallusai voltunk "Tisztelt Uram!")
Vigyázat, a cikk csúnya szavakat is tartalmaz. TGM a feminizmust magyarázza. Férfiként. Nőknek. És nem látja ebben az iróniát. Hiába no, elszállt fölötte az idő, szenilis vénemberként is meg akar maradni kultúrmarxista vezéregyéniségnek. TGM, hagyd abba fehér hetero…..
Lóhering a fattyúlovag 2016.01.18 10:20:33
@Reina Nicolasa: Bocs, de mindenki megfeledkezik az "Anyai részről". Ami az anya különvagyona volt és mindkétnemű gyerek egyformán örökölt! Még ha a családfő ki is tagadta!
    Tegnap a saját blogbejegyzésem vitájában is találkoztam egy emberi jogi harcossal, aki élénken próbálta elmagyarázni, hogy Szilveszterkor a nőket molesztáló kölni bűnözőket is megilletik az emberi jogok, és nem lehet őket csak úgy ripsz-ropsz kitoloncolni az Európai Unióból. Mintha te lettél…..
Drága Barátnőim, Anyatársak! Könyörögve kérlek, valljátok be, hogy időnként benneteket is az őrületbe kerget a saját gyereketek. Hogy ha egyetlen személyt lehetne megnevezni a Földön, akitől sikítófrászt tudtok kapni, akkor kis habozás után (amelyben még megfordul a…..
Lóhering a fattyúlovag 2015.10.09 20:10:29
@holist: És honnan veszed, hogy a nevelés és az idomítás között éles és határozott elválasztóvonal van?
Lóhering a fattyúlovag 2015.10.15 00:15:35
@_Wasp_: Erről van szó nyuszómuszó!
És van még egy időszak, a dackorszak, amikor a szelíd, kedves szavak, szívreható beszédek, észérvek szart se érnek! És persze, az átok kölke _PONTOSAN_ tudja, hogy mi az a szitu, amikor a leginkább blamálni tud és akkor turbózza föl a szirénát, akkor veri magát a fölhöz és rúg bele mindenkibe aki elérhető közelségben van! Egy normál testalkatú férfi persze ezt könnyen rendezi: Fölkapom a hisztist és hónom alá veszem (nekem háttal, hogy se leköpni, se rúgni, se csípni, harapni, karmolni se tud és szép nyugiban elhagyjuk a helyszínt, beszíjazom a gyerekülésbe és arrébb megyyek, amíg az elviselhető hangnyomás határáig nem érek és megvárom, amíg lenyuszik. Igen, eleinte volt, hogy több mint három órát és több megközelítési kísérletet vett igénybe, de aztán hamar fölfogta, hogy a hiszti kontraproduktív. A nejem meg a hideg víz, nyakba metódussal operált, az is hatásos.
Lóhering a fattyúlovag 2016.01.07 17:39:14
@_Wasp_: Nyuszika, majd ha _DIREKT_ szívatásilag fogok 270 decibellel üvölteni a kölkekkel, mert jusztis azonnal de ebbenakurvapillanatban fizessenek be engem arra a sarki kurvára két menetre akit öt perce láttam miközben az egészségügyi sétámra tolnak a rokkantkocsimban valamelyik zsúfolt plázában, akkor jogos lesz.

(de hisztizz csak nyugodtan, látom most éled a dackorszakodat)
Szeretném bemutatni a kormány állatorvosi lóval kombinált élő reklámplakátját, Révész Máriusz személyében. Ez a kedves honatya jól példázza az összes bajomat a jelenleg dúló országvezetés agybeteg, hazug és mindenkit hülyének néző mentalitásával. A beszélgetés…..
Lóhering a fattyúlovag 2015.11.10 10:27:54
@mamaleon: Tévedsz. Adócsalásért még Tuvalu vagy Dél-Szudán is kiadja a fószert. Ezért hülyék. Ha már lopnak, miért nem adózzák le?
A gasztroenterológiai vizsgálatra a várokozási idő közel négy hónap! De addig mi lesz? Mi történik, ha ezalatt még rosszabbul, netán végzetesen rosszabbul leszek? Tudom: akkor már jogosult leszek azonnali, sürgősségi ellátásra. De könnyen lehetséges, hogy akkor már…..
Nemrég láttam Szijjártó Péter fotóin, hogy az eleinte csak diszkréten csúcsosra zselézett frizurája időközben egészen vad irányt vett. Miközben a meghökkentő hajkoronát nézegettem, lassan megfogalmazódott benne a kérdés: mégis kinek akar imponálni ezzel a viselettel? Kiket…..
Lóhering a fattyúlovag 2015.10.15 17:05:35
@kewcheg: A frizuravarnyasztás viszont ízlés kérdése. Ami vagy van von haus aus, vagy tessék alkalmazni egy valódi english butlert.
Lóhering a fattyúlovag 2015.10.15 17:10:31
@Mr. Neutron: Kissé szelektív a látásod! A nagypolitikában még Bokassa (szabad idejében emberevő) is a protokoll szerinti küllemmel mutatkozott.
Lóhering a fattyúlovag 2015.10.15 18:32:35
Kocsis Máté után itt a következő duplázó: Rogán Antal se először szerepel A megfelelő ember sorozatban. Orbán ugyanis úgy kívánja feloldalni a Lázár és Rogán közti kakaskodást, hogy utóbbi számára létrehoz egy komplett minisztériumot (Tompika lett utoljára ilyesmivel…..
Lóhering a fattyúlovag 2015.10.10 00:52:50
@Ballib Cenzúra:
Figyelj, nyuszika! Ha tudsz valami konkrétumot, jelentkezz polpotpetyánál, (még egy portási állás is leeshet) mert már hatodik éve képtelenek egy szaros tilosban parkolást vagy eldobott papírzsepit is rábizonyítani, pedig majd beleszakadnak! Ha meg csak úgy beleböfögsz a vakvilágba, akkor ott a Bilagit!
Egyre többeket nyomaszt, hogy a feminizmus, amely eredetileg a nők egyenjogúságáért létrejött mozgalom, mára önmaga paródiájába csapott át. A harcos és erőszakos feministáknak sikerült egy álszent, férfiellenes gyűlöletcsoporttá degradálni a mozgalmat. Eljutottunk oda, hogy…..
Lóhering a fattyúlovag 2015.08.06 02:39:01
@DrotosRiChard:
Cicuka, én aztán szarok a nyomorodra, ugyan öreg vagyok, a jogsim elmúlt már 50 éves, de azért még emléxem, milyenek voltak a magadfajta lúzerek (mert akkor is voltak) de nagy előny volt, hogy nem volt net, nem próbálhatta elhitetni magáról a pinát még képen se látott reiszmatyi, hogy tobzódik a csajokban, mert a bulikon vagy csajjal jött vagy nem. Te meg eljátszhatod a bradpittet, de attól még ugyanúgy be kell érned a Marok Marcsável, legfeljebb időnként megcsalod a ballal.
És nyugodj meg, nem haragszom, elvégre most próbálsz valami státuszt felépíteni magadnak, de azt elmondhatom, hogy rettentő szarul kezdesz hozzá! Nem kell benyelni a hülye feminista propagandát, a nők egyáltalán nem a kedves, szolgálatkész, hűséges, rendes fiúkra buknak, hanem az alfákra! Neked megengedi, hogy cipeld a táskáját, fölvidd a mosógépet a negyedikre, válladon sírja el, hogy milyen rohadékok a férfiak - de annak a rohadék alfamacsókanállatnak teszi szét a lábát, te meg maradsz örökre a "barátzónában!"

Nem muszáj, van a PUA!
Lóhering a fattyúlovag 2015.09.25 00:03:57
@amergin:

Lapsus!

A feminácik seggéből beszél!
A nyelv szavai nincsenek kőbe vésve, jönnek-mennek. Sokaknak nehezen esik le a tantusz. Az egér akkor most rágcsáló vagy a számítógép tartozéka? A kukac a földben él vagy a billentyűzeten van? Közeleg a nemzedékek közötti kommunikációs szakadék. Kiss Gábort, a TINTA Könyvkiadó szótárszerkesztőjét…..
            Mocsai Lajos edzőként olyan teljesítményt produkált, ami az egész világon ritka. Női és férfi csapattal is világbajnoki ezüstérmet szerzett, Európa-bajnok és olimpiai ezüstérmes lett a női csapattal. A világ egyik legerősebb bajnokságában edzősködött…..
Lóhering a fattyúlovag 2015.08.20 03:39:56
@jotunder:
Tündérke már megbocsáss, de most kurvára mellélőttél nullajuli ügyben. Ugyanis egy fél Planck-hossznyit se számít, hogy éppen ki mond ki valamit ami igaz!
Mocsai lehet a világ legjobb, többszörös olimpiai-, világ-, naprendszer- sőt galaktika bajnok denevérszögecselője, a magyar denevérszögecselő sport felvirágoztatója és amellett bülbülszavú és édes lehelletű, ha egyszer bizonyos pozíciók betöltéséhez kell egy B,C,E kategóriájú jogosítvány és III. osztályú nehézbúvár képesítés, akkor ezen feltételek nem tejesítése estén egy normális országban azt a pozíciót akkor se kaphatja meg, ha a miniszterelnök, a római pápa, az ENSZ főtitkár, a Dalai Láma és az Ajatollahok tanácsa egyhangúan ajánlja.
"Ma még senki nem meri kimondani, hogy a bevándorlás nem kulturális és civilizációs, hanem etnikai probléma. Ugyanis különböző nyelvű népek, az európaiaktól eltérő bőrszínű emberek érkeznek milliószámra Európába. Nagyon fontos, hogy nemcsak a kultúrájuk más, hanem az…..
Lóhering a fattyúlovag 2015.08.20 02:55:03
@jotunder:
Szegény álszenttónival egyetlen igazán komoly probléma, hogy élve született. De legalábbis, hogy megérte 1988-at. Egyértelműen az ő személyes felelőssége, hogy a nincs lusztrációs törvényünk, máig titkosak az ügynökakták, nem vizsgálták felül az ú.n. "spontán privatizációt", hogy egy valódi 19. századi dzsentrigesztussal ab ovo elzárkózott attól, hogy segítséget kérjünk a német kormánytól, hogy a privatizáció során szarért-húgyért kótyavetyéltek el mindent amire sebtében találtak egy belga ószerest aki kifizetett a privatizációs biztosnak egy használt Corsa árát!
A hóbagoly hozzá képest egy díszfasz, egy ócska kivénhedt pojáca, de nem okozott akkora károkat.
Azon lehet vitatkozni, hogy való-e kutya a vonatra, vagy sem, de mai beküldőnk egy érdekességre mutat rá levelében. Két ugyanolyan típusú kocsi egyikében lehet kutyát szállítani, a másikban nem, csak azért, mert az egyik helyjegyes. Biztos jól végiggondolták ezt a szabályozást a…..
        "Orbán Viktornak számtalan híve van Nyugat-Európában, elismert tudósok, művészek, politikusok olyan személynek látják, aki szembe mert szállni a legyőzhetetlennek hitt kommunista nómenklatúrával, és miután annak vezetői és ideológusai hatalommentési szándékkal…..
Lóhering a fattyúlovag 2015.07.14 15:42:10
@balmoral:

Áll mellé?

Nem "térdel mögé"?
Nőkovács Igazi férfi :-) 2015.06.28 12:52:10
Visszatérő témám, mivel sajnos folyamatosan ebbe az elvárásba botlom. :-) Úgy érzem, nem lehet eleget beszélni erről.  Arról, hogy nem elvárunk, nem másra mutogatunk, hanem elgondolkozunk. Magunkról. Utána lehet szélesebb körben.   Az igazi férfi   Folyamatosan zajlik az…..
Lóhering a fattyúlovag 2015.07.01 20:10:53
@SábaSaba:
Figyelj, duplasába!
Döbbenetes, hogy honnan vesztek ekkora fasságokat! Mi az, hogy a gyerektartás fix összeg és évekig kell pereskedni érte?
A magyar CSJT (hasonlóan az összes nem muszlin országhoz) a (volt) férj _ÖSSZES_ bér- és bérjellegű jövedelmének 15-25 %-ában (jellemzően 20 %-ban) határozza meg az egy gyereknek járó tartásdíjat, de maximum a jövedelem felében. Mert azért az a pasas ne _EGÉSZEN_ dögöljön éhen. (próbálj meg dőzsölni 77 ezerből -átlag nettó fele- albérletben) Azzal a kiegészítéssel, hogy a válás körüli időszak jövedelméből számított összeg a minimum, a fószer hiába hagyná ott a vezérigazgatói milliós állását és menne el mosogatónak az elfekvőbe kibaszásból! És igen, van egy elég magas felső határ, tehát pl Palácsik kisasszony ha lebabázna és otthagyná nagy szerelmét, Vajna urat, hát nem kapna milliárdos tartásdíjat, meg kéne elégednie szaros félmillióval havonta! Ó szegény, micsoda nyomor! És ha a nő tudomására jut (vagy csak gyanítja), hogy a volt férj _BÉR- VAGY BÉRJELLEGŰ JÖVEDELME_ megnőtt, akkor elég egy egyszerű beadvánnyal fordulni az illetékes bírósághoz és nem kell évekig perelni! A bíróság pedig még a padlását is lesöpri a nyomorult féregnek, egy kanyit nem tud eltitkolni! Persze, ha nyert egy kupon akción egy wellness hétvégét, abból biza nem lehet levonatni a tartásdíjat - ilyen igazságtalan az a hímsovén világ!
Lóhering a fattyúlovag 2015.07.03 01:26:01
@SábaSaba:
Ritka hülye egy picsa vagy te duplasába!
Azért, hogy kivénültél a faszkörhitáról nem 'en bloc' a kanállatok hímsovén világa tehet.
És ha te látsz egyetlen, a nettó 154ezer Ft (nettó átlagbér) feléből nem Reunionon, de a Szúnyog szigeten dőzsölő apukát, hát én hétköznap fényes délben, az Oktogon közepén, az I Musici di Roma zenekíséretére, hófehér Steinway zongora tetején nyalom ki a segged!
(azt elismerem, hogy nem hallottam az egy éve bevezetett fx összegről, nekem csak fix minimumot szabtak meg.)
Lóhering a fattyúlovag 2015.07.05 20:41:58
@Lóhering a fattyúlovag:
Jujj duplasabikám, most úgydeúgy meg vagyok bántva, hogy mászok is fel arra a magasságos turulmadárra és tüstént beveszek öt doboz harakirit!

És akkor rendeljem a zongorát, az útlezárást meg a zenekart, vagy elismered, hogy mekkora éktelen fasságot rittyentettél ide, kicsi mimózám?

Merugyi hozzátok pinásokhoz kanállat csakis hasoncsúszva, lesütött (sőt odakozmált) szemmel, fejére hamut két marokkal hintve és domestosos szájöblítés után szólhat, debezzeg ha közületek, a Szent Pinát sikeresen körülnőtt csodalények közül valamelyik felsorolja a férfinem összes tagjának bűneit: napi rendszerességű erőszakolás 0-150 éves korig kivétel nélkül az összes nőt, kisdedek megrontása és azután felfalása (undorítóan csámcsogva!), az összes nő ötpercenkénti véresre és félóránkénti halálraverése, szegény nők halálra dolgoztatása bányában és erdőirtáson, és azok a rohadékok szegény nőkre lőcsölték még a szülést s szoptatást is ÉS MÉG DUGNI IS SZERETNÉNEK AZ ELVETEMÜLTEK!- no ilyenkor KÖTELEZŐ azonnal elismerni a kanállatok összes bűnét a Pithecantropusig visszamenőleg és addig esdekelni bocsánatért, amíg az ÖSSZES pinahordozó elegendőnek nem tartja!
Ugye így gondolod, te feministák legszebbje és legbölcsebbje?
         A Mandiner és a Közszolgálati Népblog "konzervatív" publicistáit kissé felajzotta az Amerikai Egyesült Államok Legfelső Bíróságának döntése. Megadja Gábor harmincezer forintért elkövetett írásában kifejezetten a déli államok lázadásában bízik, a Szilvay…..
Lóhering a fattyúlovag 2015.07.03 18:15:38
@WiteNoir: TGM akkor volt utoljára élvezetes, amikor a hivatalos Magyarország (az "átkos") nem tudta eldönteni, hogy mit kezdjen vele és ezen a gumiasztalon ugrálva egész vidám kunsztstücköket mutatott be az úri közönségnek.
Lóhering a fattyúlovag 2015.07.03 18:26:45
@Rodeo36:
Katholikosz moszlemzsidó.
(úgy vélem)
Lóhering a fattyúlovag 2015.07.03 21:39:03
@Tehéntőgy:
Lehet akár nagyon igazatok is. Finoman szólva ignorálom. Magasból.
TGM nagyon okos ember. Nem vitatom. Tán nagy és örökéletű igazságokat is mond. Nem tudom. Viszont olyanba ártja bele magát, amiben egy maszületett debil birka is lemossa a pályáról. És ez a (napi) politika. Én még emlékszem arra a Március 15-ére amikor az első 10 megatonnás hidrogénbombát adta a madöf kezébe, amikor átvezényelte nyáját egy másik helyre, teátrális gesztussal hátra és fölfelé mutatva: Márpedig nekünk itt nincs helyünk! Hónapokig játszották le újra és újra, bizonyítandó az SZDSZ magyarellenességét. Mert TGM háta mögött lobogtak a magyar zászlók és valahol arrébb volt egy madöf transzparens. Ő arra gondolt. De arra nem hogy _POLITIKUS_ nem tehet félremagyarázható gesztust. És ez csak az első volt. Hasonló baklövések sorozata fűződik a nevéhez. Nem kis része van abban, hogy a "liberális" mára szitokszó.
Ha jól tudom komoly része volt abban is, hogy a SZDSZ megkötötte azt az öngyilkos paktumot a szocikkal.
Ezek után bocs, de akkor se tudom komolyan venni, ha holnap megkapja a filozófia Nobel díjat. (tudom, tudom!)
Sok szó esik manapság a menekültekről és a "gazdasági bevándorlókról", de általában is örökös kérdés, hogy mit kezdjen a társadalom a hátrányos helyzetű, szerencsétlen életű emberekkel, akár máshonnan jönnek ide, akár eleve itt élnek. Összegyűjtöttem, hogy milyen…..
Az iraki hadsereg Irántól a háború során több Chieftain harckocsit zsákmányolt. A jó védettségű, erős fegyverzetű harckocsikat szolgálatba állították, 50-70 példányt voltak képesek üzembe helyezni. Természetesen nem volt egyszerű a harctéri használat után újra…..
A hétvégén tartották a “Az Év Természetfotósa 2015” fotópályázat zsűrizésének második fordulóját, azaz a beérkezett közel 4000 pályaműből most láthattuk meg az eddig előszűrt 1000-es képanyagot, amit most élő közvetítés keretében szűkítettek le a legjobb 400-ra. Ez volt egyébként a 23. alkalom, hogy…..
Lóhering a fattyúlovag 2015.07.01 09:06:38
@PanelProli:
Oszt honnan tudod, hogy nem bütykös?
Te vagy a pedikűröse?
        Our civilization is born of the conjunction of many cultures whose interpretations of human existence were so at variance that a huge historic upheaval along with a fanatic faith were necessary to achieve a lasting synthesis.   (Ioan Petru Culianu:  Eros and Magic in the…..
Lóhering a fattyúlovag 2015.06.30 16:08:43
@Secnir:
Lófaszt nincsenek!
Ott van például az anyósom!
              Az Amerikai Egyesült Államok Legfelső Bírósága (SCOTUS) Obergefell kontra Hodges ügyben hozott döntésében kimondta, az Egyesült Államok alkotmányának tizennegyedik kiegészítése értelmében az egyes államoknak lehetővé kell tennie meleg párok…..
Lóhering a fattyúlovag 2015.06.30 02:25:27
@Achmed the dead jewish terrorist:
A sintoizus, a buddhizus több ága, több természeti vallás _NEM_ tiltja a homoszexet.
(most toporzkolni is fogsz? Vagy berohansz egy zsidó bölcsődébe 20 kilós semtex mellényben?)
Lóhering a fattyúlovag 2015.06.30 02:29:52
@Achmed the dead jewish terrorist:
Józsué megállította a napot. Egy kíváncsi asszony sótömbbé változott. Egy vonakodó prófétajelöltet egyben lenyelt egy cethal (a legnagyobb cet garatja se tágabb 10 cm-esnél) és napokkal később élve visszaöklendezte. Bizonyos teherhordó állatok beszélni kezdenek.
Folytassam?
Lóhering a fattyúlovag 2015.06.30 09:58:13
@velőtanya:
Gondolom egy szakkönyvtárban lehet meg vagy antikváriumban. Én egy akkori barátnőm pszichiáter apjának könyvei között találtam és komoly izgalommal olvastuk, két franciázás között.
Fényességes Vezénylő Csillagunk végletekig lemerült állapottyában sem engedte el kezünket teljesen a szünidőre, nem hagyott minket szellemi manna nélkül. A faszbúkjára feltöltött három percet elemezték sokan sok helyen, a valóságtartalmát is ideértve, pedig a lényeg ezúttal…..
Lóhering a fattyúlovag 2012.07.15 23:36:49
@vakapad:
Ott van az alapvető tévedésed, hogy a szétvert pártok (kezdve az MDF-fel és iskolapéldaként a szocikkal) tevékeny, mondhatni _KULCS_ szerepet vállaltak a szétverésben.
Ősi magyar szokás. Nem az a fontos, hogy nekem jobb legyen, mint az ellenségemnek, az igazán fontos az, hogy a szomszédomnak rossz legyen, a lehető legrosszabb! Kerül amibe kerül! Ha belegebedünk is!
Lóhering a fattyúlovag 2012.07.15 23:44:40
@rdos:
A birge az birge. Akkor is béget ha nyírni terelik meg akkor is ha kullancsirtó fürdőbe. De az égő hodályból se megy ki magától, úgy kell kizavarni, hogy benn ne égjen.
(nem akarod újból átgondolni a hasonlatot?)
Lóhering a fattyúlovag 2012.07.15 23:55:53
@rodeo36:
Ez a Roger nyúl film _NEKEM_ nem számít hiteles forrásnak...
A RibiSéta idén is kiáll a szexuális erőszak áldozatai mellett, tiltakozik a nemi erőszakot övező társadalmi előítéletek ellen, követeli mindannyiunk személyes szabadságának és önrendelkezési jogának tiszteletben tartását, valamint tisztességes bánásmódot az áldozatok számára a hatóságok és a média…..
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
Lóhering a fattyúlovag 2012.03.16 21:55:40
@bogancs:
Kedves Bodóné!

Én nem unalmas óráim tartalmas eltöltésére keresek lehetőséget, hanem a szégyenletesen és felháborítóan alacsony nyugdíjamat szeretném kiegészíteni. Mivel a fizikai állapotom a siralmas szintet is csak alulról közelíti, a kutyasétáltatás, kubikolás és egyéb feketén végezhető fizikai munka kiesett. Látom, hogy ezen a blogon milyen enyhén szólva is nem éppen akadémiai szinten nyomjátok a fidesz-propagandát ezért ajánlkoztam fel, hogy valami kis színt, stílust, színvonalat is lásson ez az oldal. És mivel a helyzetem jelenleg ugyan csak szorult ám ha a beharangozott intézkedéseknek csak a tizede valósul meg, akkor is a nyáron minimum kétségbeejtő lesz, ezért vállalnám el röhejesen alacsony díjazásért is ezt a gyomorforgató munkát.
És erre kiszúrnád a szemem egy szaros kis ingyenes gyakornoki státusszal?
No eriggy má' mert szitává röhöglek!
Lóhering a fattyúlovag 2012.06.22 12:13:48
@bogancs:
Drága Bogáncs!
Elnézést a megkésett válaszért, de sajnos hosszabb ideig voltam kénytelen a kórházi ágyat nyomni és egyéb problémák is hátráltattak a nagybecsű ajánlatára való reagálásban. (A'propos, van fogalma róla, hogy egy meglehetősen szerény temetés mennyibe kerül és mennyi utánafutkosás?)

Amennyiben ajánlata még él, úgy szíveskedjék a loheringafattyulovag@freemail.hu címre elküldeni, hogy milyen témában, cca milyen hosszúságban és sacc/kb milyen irányultsággal várja a vizsgadarabomat.
A próbadarabért mindössze 5.000 Ft-ot kérek, a többi megrendelésről majd később egyeztessünk.

(Egy lelkes amatőr hadsereget _MINDIG_ legyőz egy hidegfejű profi csapat)