Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Menő vagy nem Menő

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ároktői banda: ítélet lesz, bizonyosság nem Január 6-odikán a bíróság ítéletet hirdet a hat tagú „ároktői banda” ügyében. Ma csak abban lehetünk biztosak, hogy a bírósági ítélet nem lesz – nem lehet - megnyugtató.…..
Menő vagy nem Menő 2014.01.06 19:34:12
@szamarhegy: Nyilván általánosságban beszélt a liberális bűnözőkről,nem pedig liberális vagy jobboldali rendőrség kontextusban..
Valóban van a rendőrök közt is aki a bűn útjára lép, csak igen ritka,más csoportok képviselőihez képest, pl. liberális színekben ténykedő,bukott politikusokéhoz képest kiváltképp.
Levetették aztán az alsó gatyát és negyed órát vártunk a széken ülve anyaszült meztelenül. Gondoltam én is elmesélem a történetem. Általános iskolás voltam 6.-os . Szokásos orvosi vizsgálat volt. Az iskola orvosi szoba olyan volt hogy bementem az ajtón egy kis szobába ahol…..
Menő vagy nem Menő 2013.07.13 14:00:57
A két emlékezetes pofont Orbán ígérte a gárdistáknak még 2008-ban. Ismereteink szerint nekik nem „esett le saller”, azt csak az Európai Parlament tagjainak osztotta ki állítólag Magyarország miniszterelnöke.Az összesen huszonhét év börtönt a sajóbábonyi cigányok kapták,…..
Menő vagy nem Menő 2013.05.10 19:34:18
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

Pedig sokakat érdekelne, hogy hány Mosszad ügynök sunyít a parlamentben az tuti! Talán nem véletlenül nem feszegetik ezt a kérdést azóta sem..
A munkanélküli őr semmi mást nem szeretett volna, „csak” dolgozni. Rengeteg álláshirdetésre jelentkezést, de választ sehonnan se kapott. AZTÁN egy napon üzenete érkezett egy citromail.hu…..
Bérbe adni lakást pont olyan veszéllyel jár, mint bérbe venni. Gyakori trükk, hogy a bérbeadó a kauciót mindenféle mondvacsinált indokkal benyeli, de az már tényleg a legaljasabb trükk, hogy kitépi a szerződést a másik fél kezéből, és eltűnik vele. Tisztelt Zugügyvéd!A…..
Milyen gyakran kell majd tanfolyamra, vizsgára járni? Mennyibe fog mindez kerülni?   A www.kormanyportal.hu oldalon november nyolcadika óta olvasható a rendészeti feladatokat ellátó személyek képzéséről szóló BM rendelet tervezete. E munkaanyaghoz véleményeket, esetleges…..
Tegnapi bejegyzésemre sokan reagáltatok, amit ezúton is köszönök.A nagyfokú érdeklődésre tekintettel egy kicsit tovább fűzöm tegnapi gondolataimat a szakma hiénáival kapcsolatban. Az elmúlt években számos olyan történetet hallottam, hogy a biztonsági cég vezetője megígérte a…..
Úgy tűnik minden szakma kitermeli a maga hiénáit, akik gátlástalan módszerekkel csak a pénzt hajtják, és ennek érdekében bárkin áttaposnak. Sajnos a mi szakmánkban sincs ez másként. Nagyon érdemes elkerülni őket - mert nem ismernek se Istent, se Embert. Azért is fontos az…..
Menő vagy nem Menő 2013.01.26 16:51:01
@lonsdaleruha.5mp.eu:
Ezt a butaságot azért te sem gondolhatod komolyan..
Ebben az országban ki fizet nyugati bért??? Áruld már el kérlek, mert akkor oda megyek dolgozni holnaptól:D
Magyarországon soha nem fognak nyugati béreket fizetni a dolgozóknak egyik ágazatban sem, érdemes lenne ezt megérteni, bár szerintem ezzel legbelül te is tisztában vagy..
Menő vagy nem Menő 2013.01.26 17:30:36
@lonsdaleruha.5mp.eu: Ha euróban kapod a béred akkor nyilvánvalóan nem Magyarországon dolgozol, tehát értelmetlen volt a felvetésed.
Egyébként meg igen, az a legdurvább, hogy a takarítók magasabb órabért kapnak mindenhol mint a biztonsági őrök..:D Amíg az őrök 400-450 ft. órabérért "dolgoznak", addig a takarítócégek 500-550 ft/órától indulva fizetik a takarítókat.Azért ez kemény:D
Bár tegyük hozzá, hogy a takarítók a vagyonőrök nagy hányadával ellentétben tényleg dolgoznak amikor az adott munkahelyen vannak..:D
Slovensko, do toho! A Presbiter 2012.12.05 10:33:57
Ez az ember a permanens naftalinos kultúrharc korszakából pottyant ide nekünk, ni. Nem lesz irgalom, két évtized minden frusztrációját látjuk-halljuk hamarosan manifesztálódni: a Presbiter számára ugyanis a modern demokrácia csak a kultúrmocsok esélyegyenlőségét jelentette.…..
Értem én, hogy ebben az országban mindenki ért mindenhez. Már a focin túl is. Meg azt is, hogy mindenkinek jogában áll hülyének lenni. Tegnap óta hol itt, hol ott  tűnik fel a hír, hogy Fegyverkezik a NAV… Vajon mire készülnek?. Mindenki beszart? Mert akkor nem árt, ha…..
Levél: "Üdvözlöm! Én ….. vagyok,  s egy kérdéssel fordulnék Önhöz. Szoktam olvasgatni az oldalát, és láttam, hogy szokott segíteni különböző felmerülő problémákban a vagyonőri tevékenységgel kapcsolatban. Nekem is lenne egy problémám, és nem igazán tudom kihez is…..
Moszkva Brüsszel nem késlekedett sokáig: Orbán Viktor miniszterelnök a kétnapos brüsszeli csúcs utáni sajtótájékoztatóján elárulta, hogy már meg is kapta az Európai Bizottság válaszát a szerdán bejelentett egyenlegjavító intézkedésekről és ezért péntek reggel…..
„Ne vesszünk el a részletekben” – intette a bíróságot az orvosszakértő az ezúttal túlfűtött tárgyalóteremben, bár éppen a tatárszentgyörgyi helyszínelést rontotta el majdnem végzetesen a rendőrség. Igazságügyi orvosszakértőket hallgatott meg a bíróság. - Stépán…..
Menő vagy nem Menő 2012.10.18 22:34:51
@town:
Egyébként érdekes lehet a felvetés,ami egyfajta konteo kiindulópont is lehet, hogy ennek a négy vadbaromnak honnan volt kapacitása,információja,pénze,ideje,eszközei ilyen szintű előzetes környezettanulmányokra,a leendő áldozatok életmódjának,életkörülményeinek a feltérképezésére akik ráadásul viszonylag nagy területen szóródva,egymástól távol,eltérő környezetben éltek Kelet Magyarországon.
Döbbenetesnek nevezte Miszori László tanácsvezető bíró a vádlottak letartóztatásakor végzett rendőrségi akciót. A helyszíni szemlén készített jegyzőkönyvet nullának nevezte, „egy kocsmai verekedésnél is” ennél részletesebb és ténygazdagabb jegyzőkönyvet kell…..
Szörnyű ez az ország. És szörnyűek vagyunk mi is. Ezer éve. Ezer éve „Idegeneket hív(unk), magyarok ellen segítségül”. Vagy legalábbis külföldi véleményt. Talán nem volt olyan korszaka a magyar történelemnek, amikor ez nem történt meg. Megy kicsiben, megy nagyban. Tegnap…..