Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wray (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól indult a hete Gerendai „Nullszaldó” Károlynak, az biztos! Hétfőn, azaz március 15-én megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét, kedden pedig azzal keltették reggel, hogy étterme, az évek óta egyenletesen fantasztikus minőségű Costes lett az első…..
Wray (törölt) 2010.03.18 00:42:11
@Reman: Ezért az idén kapsz majd egy ingyen pohár vizezett sört a Sziget bejáratánál, benne egy Orsi virslivel. Ön NYERT.
Nagy megtiszteltetés ért!Én képviselem az SZDSZ-t az idei országgyűlési választásokon a XIII. kerület egy részén (19. választókerület).Szeretnék mindent megtenni a sikeres szereplés érdekében, kérlek Benneteket, segítsetek, hogy az a gondolkodás, amit én képviselek, sikeres…..
comment:com A nap képe 2009.12.18 15:35:00
Julie Benz, azaz Rita Morgan, a Dexter negyedik évadának egyik legfontosabb szereplője. A kommentekben NE spoilerezzünk. ..
Nem újkeletű dolog ez, a Dr. House címszereplője már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, a második évad végefelé kezdett el először arra panaszkodni óvatosan, hogy a töke tele van a bottal és a megjátszott sántítással, és viccesen azt nyilatkozta, hogy veszélyességi…..
Úgy áll a helyzet a Resident Evil mozifilm háza táján, hogy a negyedik részt követően újrakezdik az egész franchise-t Milla Jovovich nélkül. Ám a negyedik felvonást még vele készítik el, a forgatás pedig jövő héten indult. Boris Jodjoe (Hasonmás) már leszerződött a…..
Wray (törölt) 2009.09.22 13:05:16
.