Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Not Sure

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba 18 plusz: Sípszó után 2009.01.19 10:01:00
 Egy igazi nőnek nem jelenthet gondot a multitaszk parancsolója kényeztetésekor. Igen, már megint a világ alján jártunk, ott is a pince szinten a myvip részlegen...
A Homárnak mindig fogas kérdés, mi legyen a "döglött vombatot találtam a kacsamájkrémben"-jellegű olvasói beszámolókkal. Hogy is állíthatnánk, hogy vombat volt a májasban, ha nem mi magunk vágtuk fel a gyanúsan dudorodó húsipari terméket? Nem is szoktunk ilyet…..
Sohanemlátott vevőhergelő akciók, csak most, csak a Homáron! Ugyan milyen fogyasztó tudna ellenállni például egy ilyen ketrecnek? A megrázóan őszinte fotókat Vlad lőtte a a fehérvári Tecsóban. Gogo-táncosokat a hipermárketekbe! Hajtás mögött kiderül még, hogyan kedveskedik a…..
Not Sure 2007.10.09 15:46:43
Ez igen, ez olyan, mint Pirx kapitány majdnempornó-változata, ez az igazi nemzeti reklámpolitika! A TvNet új online ADSL-hirdetési oldalán élő, mi az, hogy élő, meztelen, szilikonmellű, trimmelt pinaszőrű létramenüt vet be. A lenyügöző, überbluebox technikával készült…..
w Híd a semmi ágán 2007.05.24 04:00:00
Alkalmam nyílott a múlt héten megtekinteni a Köröshegyi Völgyhidat, nemzetünk büszkeségét. Ez Közép-Európa legnagyobb műtárgya, 1,7 kilométeres hosszával bőven elérne Szántódtól Tihanyig, át a Balaton felett. Misztikus, gondolkodtató hangulat fogja el a magyart, ahogy…..
És tényleg!..