Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaffel-Kölsch

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tudosók - Apa kocsi hajt című blődlidal engem az egyetemi időkre emlékeztet és most újra előkerült, magától. Nem tudom honnan, de a postafiókomban találta magát, majd idekerült a blogra, vázlatként. Oda pedig véletlenül nem kerülhetett.Anno, először az egyetem…..
Gaffel-Kölsch 2010.12.04 17:41:08
Megjelentek az első reklámfotók az amerikai-osztrák-német koprodukcióban készülő Moby Dickről. A 2011-ben debütáló filmet a gyártók két változatban is elkészítették. A csatornák döntése alapján vagy minisorozatként kerül a nézők elé, két kilencven perces epizód…..
Subba A Nagy Punetti Fal 2010.11.29 09:23:00
Brightonban található a Nagy Punetti Fal project. Videó a művészről, és a 350 punetti megformázásának folyamatáról.       The Great Wall of Vagina : Trailer from James Lane on Vimeo...
Gaffel-Kölsch 2010.11.29 12:47:22
@Rigor Penis: latod mert tudatlan kis pöcs vagy.
A nagyajkak annyira nagyok , hogy eltakarjak a kisajkakat meg a csiklot. Csak szepen ki kell bontani, es mar mehet is a nyili-nyali-tili-toli-biszi-baszi
Subba Backdoor: Az eddigi legszebb 2010.11.27 11:30:00
Az egyik művészeti egyetemen lőtte egyik kedves olvasónk...
Katy Perry nem olyan régen fellépett Magyarországon, de nem csak ezt az egy napot töltötte nálunk, ugyanis az új klipjét is itt forgatta, méghozzá magyar szereplőkkel. Most itt a Firework című videó, amiben valóban elég hangsúlyosan feltűnnek magyar helyszínek, de hogy az egészet…..
Elkapott pillanatLiftünk (SZUPER MI RÉGRŐL IMÁDJUK A LIFT FOTÓKAT!)Másfél éve nem, de majd becsúszik valami (Kommentek)Mindkettő nyerőEgy másik perspektívaMilfMilf IIBüszkeAlaposan dokumentált PuszedliAlaposan dokumentált két emberKockaFotosop…..
Andrea öccse a buta jogszabályok hálójában vergődik, szerencsére azért nem szó szerint, mindenesetre jól megszívta. Legálisan akart nyári diákmunkát vállalni, de hiába van érvényes diákigazolványa augusztus végéig, nem kötöttek vele szerződést. Ahhoz ugyanis…..
Sör után néztek a jóra vágyó tévések, és kincset leltek. A kőbányai folyékony kenyér világkörüli hódítása dokumentálva.   ..
Legalábbis azt a cipőjét, amiben a minap az alkotmányügyi bizottság ülésén volt, mindössze 4990 Ft-ért vette.via..
Gaffel-Kölsch 2010.05.29 11:12:18
Azt hittétek, hogy a vörös riasztás tesz be Magyarországnak, mi? Pedig Mike Big B durvább, mint bármilyen természeti csapás. FEDEZÉKBE!!! (Kommentelőnk ráakadt a honlapjára is, lehet csemegézni!) ..
Gaffel-Kölsch 2010.05.26 11:05:32
Subba Ádok Zoli: Jó lépegetést! 2010.05.18 10:30:00
Ádok Zoli weboldala a látogatót köszöntő kis mozgó Ádok Zolival(!) kihagyhatatlan élmény, ez a bársonyos hanghordozás pedig egyenesen kikészített minket!Bónusznak egy újabb telitalálat Ikertorony Pétertől, Perwoll Nagyúr kiagyalójától. (Dominick Monaghannal a Gyűrük…..
Vitatható, hogy a lenti képek alapján Nóra mennyire jogosan kapta a helyzethez képest nem igazán alacsony összegű büntetést, de a rendőrök fotóján elég egyértelműnek tűnik a helyzet, az meg nem életszerű, hogy ők forgatják a táblát, hogy aztán arathassanak. Szintén…..
Chez DuBarry Perel a pinup modell 2010.03.13 10:45:00
Irina Krupnik orosz modell perli a Couples Retreat produkciót, mert a filmben a Jon Favreau által megformált figura a képére maszturbál. Azt ugyan aláírta Irina, hogy a képét felhasználják a moziban, csak azt nem tudta, hogy mire. Tudta, nem tudta, most 10 millió dollárt kér.…..
Gaffel-Kölsch 2010.03.13 19:35:23
Takarékos válogatás a mai, jövőhétre reméljük gazdagabb lesz.Szoporiné melleGólyaMárkóval és GrétivelFotosop artistaA miniszterelnök úr és énMilfNyalikaA legjobb klub, egyszer tagja leszel te is!Anti..
Igazán érdekes kis válogatást raktunk össze, nagy köszi a beküldőknek is!Leszarom ennyi Röfi RudiPici PocakCsöcsApuci és Anyuci, csodálatos hétvégéje alaposan dokumentálvaRudasFotosop artistaKoszosékJD alias Csordás Levente identitásválságaA legjobb klub..
Csá!  Jó a blog, gondoltam én is küldök egy sztorit. Mivel taxizom, rengeteg kreténnel összehoz a sors. Az egyik éjszaka épp húztam az igát és utast vártam a Nyugatinál. Péntek volt, ilyenkor mindenféle érdekes ember próbál botladozva, picsa részegen taxiba szállni, de…..
Mandiner blog MÁV menni Csikágó? 2010.02.11 12:01:00
  Még mindig nem hiszem el, hogy ez igaz, és újra meg újra várom, hogy jöjjön a cáfolat, de nem. Hát brávó. Ez nagy dobás volt. Sok mindenki okozott kárt a magyar zsidóságnak 1990 óta, minden létező oldal, vallás és politikai párt színeiben, de annyit egyetlen…..
Hosszú ideje állást keresek. Sajnos több munka helyen érdeklődtem már és elutasító válaszokat kaptam.  Én intézetben nőttem fel közel 24-éves koromig. Megtanultam írni olvasni, befejeztem az iskolát, sőt még egy szakmunkát is sikerült kitanulnom. Angol tanfolyamra járok…..
"Nicholas a mai órán, mint már sok másikon nem órai tevékenységet végzett: magnót v. CD-lejátszót hallgatott padtársával. Szaktanári intőben részesítem." Két kérdés. Egy, kínai piacon vett kis rádiót hallgattunk, ami el is lett véve, tehát hogy akkor miért kell két nyilvánvalóan nem igaz dolgot…..
Gaffel-Kölsch 2010.02.09 18:27:47
@HgGina:

azert a te neved is odapasszol a többihez
Elwood, a parányi Jack Russell terrier lehet a világ legkisebb kutyája, ha valóban mindössze 9 centi magas, és 15 centi hosszú, ahogy gazdája állítja. Ha a Guinness hitelesítené ezeket az adatokat, Elwood megtörhetné a csivavák és a yorkie-k egyeduralmát ezen a téren. Addig is…..
Gaffel-Kölsch 2010.02.05 18:19:17
autózz! Ledudáltam egy rendőrt 2010.01.19 17:13:00
Kicsit kapkodós napom van, úgyhogy megkíméllek most titeket a kétezer karakteres bevezetőmtől, csak annyit írjatok meg, hogy szerintetek Sara helyesen járt-e el, amikor a lentiek megestek vele nemrégiben... II. kerületben a Törökvész úton haladtam „lefelé” az Eszter…..
Gaffel-Kölsch 2010.01.19 18:59:57
@lófő:

hat ezen beszartam Bach csomopont
miert nem Mozart te csacsi
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy leközöljem-e Gábor levelét, mert a sportban elért eredményei miatt Erdei Zsoltot tisztelem és becsülöm, de végül úgy döntöttem, bevállalom, hogy kapok én is a pofámba. Ő is emberből van, biztos szar napja volt, nem épp a megfelelő módot…..